in , ,

Kiehl’s x Dermatologist Solutions x Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+

Κορυφαίοι δερματολόγοι συνιστούν να χρησιμοποιούμε αντηλιακό προϊόν καθημερινά, όλο το χρόνο, ως το νούμερο ένα τρόπο προστασίας από τη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλούν οι ακτίνες UVA και UVB.

Κορυφαίοι δερματολόγοι συνιστούν να χρησιμοποιούμε αντηλιακό προϊόν καθημερινά, όλο το χρόνο, ως το νούμερο ένα τρόπο προστασίας από τη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλούν οι ακτίνες UVA και UVB.Τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας που δημιουργούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και, κυρίως, από τις ακτίνες UVA μπορεί να επιδεινώσουν και να επιταχύνουν τα ορατά σημάδια της χρονολογικής γήρανσης. Ωστόσο η γήρανση της επιδερμίδας οφείλεται στην έκθεση στον ήλιο σε ποσοστό έως και 90%, και μπορεί να προληφθεί με την καθημερινή χρήση αντηλιακού προϊόντος, σύμφωνα με το Ίδρυμα Skin Cancer Foundation (Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος).*

«Προκαλείτε τα σημάδια της γήρανσης να εμφανιστούν νωρίτερα απ’ ότι θα εμφανίζονταν και σπαταλάτε χρήματα σε αισθητικές επεμβάσεις εάν αμελείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντηλιακό προϊόν», λέει ο Δρ. Adam Geyer, δερματολόγος από τη Νέα Υόρκη και εξειδικευμένος ιατρικός σύμβουλος της Kiehl’s

Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, πολλοί άνθρωποι σήμερα εξακολουθούν να μην περιλαμβάνουν ένα αντηλιακό προϊόν στο πρόγραμμα καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας τους.  Οι λόγοι ποικίλουν, αλλά μία από τις συνηθισμένες δικαιολογίες είναι ότι τα αντηλιακά προϊόντα έχουν πυκνή είναι παχύρρευστα, βαραίνουν την επιδερμίδα και μπορεί να αφήσουν ένα αδιαφανές φιλμ.  Επιπλέον, πολλοί πιστεύουν οι συνθέσεις φράζουν τους πόρους και δημιουργούν σπυράκια.

Για να ανταποκριθεί στην απαίτηση των πελατών για αντηλιακά προϊόντα ενάντια στις ισχυρές ακτίνες UVA και UVB, τα οποία να είναι ταυτόχρονα απολαυστικά, εξαιρετικά ανάλαφρα και αόρατα στην επιδερμίδα, η Kiehl’s ενσωματώνει στη συλλογή πρωτοποριακών σκευασμάτων Dermatologist Solutions το Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+.  Προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο αντηλιακής προστασίας στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Kiehl’s, η διάφανη, μη λιπαρή και ανθεκτική στο νερό σύνθεση ενσωματώνει πέντε αντηλιακά φίλτρα που δρουν συνεργατικά, καθώς και μια προηγμένη φωτοσταθεροποιημένη τεχνολογία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας***:

  • Σταθεροποιημένο Parsol 1789** και Οξυβενζόνη για προστασία από τις ακτίνες UVA
  • Ομοσαλάτη, Οκτοκρυλένιο και Octisalate για προστασία από τις ακτίνες UVB

 

Το προϊόν Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ της συλλογής Dermatologist Solutions διαρκεί περισσότερο και είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τα μη φωτοσταθερά συστήματα αντηλιακής προστασίας μετά την ανανέωσή του, καθώς παραμένει αποτελεσματικό και διατηρεί το υψηλό επίπεδο προστασίας από τις ακτίνες UVA για μεγαλύτερο διάστημα. Η λοσιόν διπλής προστασίας συμβάλλει στην πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων από τις επιβλαβείς ακτίνες UVΒ και προστατεύει από τις ακτίνες UVA που μπορεί να συμβάλλουν στην καταστροφή και στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας (σχηματισμός ρυτίδων, ανομοιογενής υφή και απόχρωση, αποσύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, δυσχρωμίες).

Για να δημιουργήσουν αυτή την εξαιρετικά ανάλαφρη υφή που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία, οι χημικοί της Kiehl’s χρησιμοποίησαν μια μοναδική τεχνολογία «shaka shaka». Από τεχνικής άποψης, η σύνθεση δεν είναι ομοιογενής, αλλά όταν την ανακινείτε, οι γαλακτωματοποιητές που ενεργοποιούνται συνενώνουν τέλεια τα συστατικά, δημιουργώντας μια υγρή υφή που απορροφάται γρήγορα, είναι πολύ ελαφριά και δεν αφήνει ορατά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Το προσεκτικά επιλεγμένο σύστημα γαλακτωματοποίησης – που έχει μικρή περιεκτικότητα σε ανάλαφρους γαλακτωματοποιητές – διασφαλίζει ότι η σύνθεση προσφέρει εξαιρετικά ανάλαφρο, ματ φινίρισμα, σε συνδυασμό με υψηλή προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB.

*Έως και 90% των ορατών αλλαγών που αποδίδονται συνήθως στη γήρανση προκαλούνται από τον ήλιο (www.skincancer.org/skin-cancer-facts)

**Αρ. αμερικανικής ευρεσιτεχνίας 5.587.150

***σε σχέση με μη φωτοσταθερά συστήματα αντηλιακής προστασίας

 

Βασικά οφέλη της σύνθεσης:

  • Αποτελεσματικότητα:

Αποκλειστική φωτοσταθεροποιητική τεχνολογία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας**

Ισχυρή και μεγάλης διάρκειας*** αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA/UVB

Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, μη λιπαρό, χωρίς άρωμα

Δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες

  • Σύνθεση/Υφή:

Ανθεκτική στο νερό

Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από την επιδερμίδα

Δεν φράζει τους πόρους

Απόλυτα ματ φινίρισμα χάρη στην ανάλαφρη πούδρα ορυκτής προέλευσης

Μπορεί να χρησιμοποιείται εύκολα σε συνδυασμό με οποιοδήποτε προϊόν καθημερινής περιποίησης/καλλυντικό προϊόν

  • Αντιγήρανση:

Συμβάλλει στην προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA που μπορεί να συμβάλλουν στην καταστροφή και στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας

Συμβάλλει στην πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων που προκαλούνται από τις επιβλαβείς ακτίνες UVB


Οδηγίες χρήσης –
Ανακινείτε καλά τη σύνθεση πριν τη χρήση.  Απλώνετε το προϊόν καθημερινά σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό μετά το συνηθισμένο πρόγραμμα περιποίησης επιδερμίδας και πριν το μακιγιάζ.


Μέγεθος:
60 ml

Υπέρτατη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες


Τι είναι οι ακτίνες UVA; «A» από το Aging» (γήρανση)

Οι UVA προκαλούν πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, γνωστή και ως φωτογήρανση. Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση στις ακτίνες UVA προκαλεί ρυτίδες, τραχύτητα, απώλεια ελαστικότητας και δυσχρωμίες. Με την επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο, τα κύτταρα καταστρέφονται, χάνοντας σταδιακά την ικανότητά τους να παράγουν κολλαγόνο. Υπάρχουν δύο τύποι ακτίνων UVA – μικρού και μεγάλου μήκους κύματος. Οι ακτίνες UVA μικρού μήκους κύματος διεισδύουν στην επιδερμίδα, και οι ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος διεισδύουν βαθύτερα, στο κυρίως δέρμα. Συνδυαστικά, αυτές οι ακτίνες προκαλούν βλάβες στο βάθος των ιστών και οδηγούν σε γήρανση της επιδερμίδας.

Με τη συνεχή έκθεση στις ακτίνες UVA, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά της, χαλαρώνει και αρχίζει να σχηματίζει βαθιές πτυχώσεις και ρυτίδες. Αυτά αποτελούν συμπτώματα ηλιακής ελάστωσης, μιας κατάστασης πρόωρης γήρανσης του ανώτερου και μέσου κυρίως δέρματος που αποσυνθέτει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Μπορεί να περάσουν μήνες ή και χρόνια από την έκθεση στον ήλιο, για να γίνουν ορατά τα συμπτώματα.

Η εξέλιξη της έρευνας των προϊόντων αντηλιακής προστασίας

Ιστορικά, η τεχνολογία των αντηλιακών προϊόντων εστίαζε στην έκθεση στις ακτίνες UVB, οι οποίες ευθύνονται για τα ηλιακά εγκαύματα.

Σήμερα, οι επιστήμες έχουν αποδείξεις ότι υπάρχει επίσης σημαντικός κίνδυνος που σχετίζεται με την καθημερινή έκθεση στις ακτίνες UVA, οι οποίες μπορούν να διαπερνούν το γυαλί, και να φτάνουν στο βάθος του κυρίως δέρματος, προκαλώντας ορατή και, ταυτόχρονα, μη αναστρέψιμη φωτογήρανση.

Το γνωρίζατε;

Οι δύο στιβάδες που επηρεάζονται από τις ακτίνες του ήλιου είναι η επιδερμίδα και το κυρίως δέρμα:   15% των ακτίνων UVB φτάνουν στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας, προκαλώντας ηλιακά εγκαύματα, και άνω του 20% των ακτίνων UVA διεισδύουν μέχρι το κυρίως δέρμα, προκαλώντας γήρανση της επιδερμίδας. Τα στοιχεία αυτά επισημαίνουν πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε ένα αντηλιακό προϊόν ευρέος φάσματος που να αναχαιτίζει τόσο τις ακτίνες UVA, όσο και τις UVB.

Γιατί δημιουργήθηκε η σειρά Kiehl’s Dermatologist Solutions;

Εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια, η Kiehl’s Since 1851 ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ως ολοκληρωμένο φαρμακείο, η επιστημονική ομάδα της Kiehl’s αναμίγνυε συνθέσεις για να καταπραΰνει διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά από όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας επιστημονικές καινοτομίες, οι χημικοί της εταιρείας εξακολουθούν να βασίζονται στις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες, για να αντλούν από βότανα, βιταμίνες και άλλα συστατικά φυσικής προέλευσης τα ισχυρότερα οφέλη για την επιδερμίδα.

Γιατί δημιουργήθηκε η σειρά Kiehl’s Dermatologist Solutions;

Εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια, η Kiehl’s Since 1851 ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ως ολοκληρωμένο φαρμακείο, η επιστημονική ομάδα της Kiehl’s αναμίγνυε συνθέσεις για να καταπραΰνει διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά από όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας επιστημονικές καινοτομίες, οι χημικοί της εταιρείας εξακολουθούν να βασίζονται στις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες, για να αντλούν από βότανα, βιταμίνες και άλλα συστατικά φυσικής προέλευσης τα ισχυρότερα οφέλη για την επιδερμίδα.

Σήμερα, οι πελάτες της Kiehl’s αναζητούν πιο επιτηδευμένες λύσεις για τα προβλήματα
της επιδερμίδας τους, με τη μορφή έγκυρων αγωγών από ειδικούς, όπως οι δερματολόγοι
και οι πλαστικοί χειρουργοί. Προκειμένου να ανταποκρίνεται σε αυτές τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες, η Kiehl’s συνεργάζεται με κορυφαίους δερματολόγους και επιστήμονες ειδικευμένους στη δερματολογία, για την ανάπτυξη δραστικών προϊόντων περιποίησης τοπικής χρήσης, τα οποία προσφέρουν μοναδικά οφέλη στην επιδερμίδα.

Η Kiehl’s Dermatologist Solutions είναι μια σειρά δραστικών και παράλληλα απόλυτα ασφαλών προϊόντων που αντιμετωπίζουν τα εξειδικευμένα προβλήματα της επιδερμίδας.

Μια μοναδική συνεργασία με δερματολόγους και ειδικούς στην περιποίηση της επιδερμίδας

Η Kiehl’s συνεργάζεται με κορυφαίους δερματολόγους, επιστήμονες και ειδικούς στην περιποίηση της επιδερμίδας, για να αναπτύσσει, να αξιολογεί και να εκπαιδεύει τους πελάτες στις δραστικές συνθέσεις που περιλαμβάνει η σειρά Kiehl’s Dermatologist Solutions. Αυτή η ομάδα των ειδικών συμβούλων, κάθε ένας από τους οποίους ασχολείται με μια συγκεκριμένη ειδικότητα, έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία για την περιποίηση της επιδερμίδας ή κάποια σχέση με ένα καταξιωμένο πανεπιστήμιο ή ιατρική σχολή.  Έχουν δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες και έχουν πραγματοποιήσει εκτενή δερματολογική έρευνα, η οποία χρησιμοποιείται για να υποστηρίζει την ανάπτυξη των συνθέσεων Kiehl’s Dermatologist Solutions.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *