in , , , , ,

Kiehl’s “Save the Donkey” @ Hondos Center Γλυφάδας 25.10.2011 [Ανταπόκριση]

Η Kiehl’s και ο ΕΣΠΙ συνεργάζονται για την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα παραμελημένα αλλά αγαπημένα μας γαϊδουράκια. Το λανσάρισμα-πάρτυ της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε στο Ηondos Center Γλυφάδας στις 25 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία και παρουσία των φίλων της Kiehl’s.

Η Kiehl’s και ο ΕΣΠΙ συνεργάζονται για την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα παραμελημένα αλλά αγαπημένα μας γαϊδουράκια. Το λανσάρισμα-πάρτυ της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε στο Ηondos Center Γλυφάδας στις 25 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία και παρουσία των φίλων της Kiehl’s.Ανάμεσα στους καλεσμένους που υποστήριξαν την πρωτοβουλία “Save the donkey” ήταν: η μοντέλο-παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ο τραγουδιστής Άλεξ Καββαδίας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελενα Σύρακα, ο concept-maker Γιώργος Καράμπελλας, ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η ραδιοφωνική παρουσιάστρια Μίνα Μπιράκου, ο σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης, ο PR Αλέξανδρος Παρθένης, κα.

Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Ορσαλία Παρθένη & Deux Hommes αποκάλυψαν στο πάρτι τα limited edition t-shirts που δημιούργησαν αποκλειστικά για την πρωτοβουλία Kiehl’s “Save the Donkey”, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό!
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις προσφέρονται από την Kiehl’s στον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών (ΕΣΠΙ) για τη διάσωση και τη φροντίδα ταλαιπωρημένων και εγκαταλελειμμένων γαϊδουριών. H Kiehl’s ανάλαβε την παραγωγή των t-shirts και επιπλέον προσέφερε στο ΕΣΠΙ 10 ευρώ για κάθε ένα T-shirt που πουλήθηκε.
[wide]

[/wide]

Λίγα λόγια για το Kiehl’s “Save the Donkey”

H Kiehl’s, πιστή στη φιλοσοφία της για την προσφορά έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, υποστηρίζει τα συμπαθή γαϊδουράκια, αναπόσπαστο μέρος της πλούσιας Ελληνική φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. O πληθυσμός τους μειώνεται ενώ αυτά που υπάρχουν… συχνά υποφέρουν. Σήμερα, τα γαϊδουράκια δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης. Αντιστέκονται μαζί με τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες τους ή αφήνονται στην τύχη τους. Πολλά γαϊδουράκια αντιμετωπίζονται απάνθρωπα, είτε λόγω άγνοιας είτε εξαιτίας της παραδοσιακά στωικής φύσης τους. Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίησή μας για την απειλή που υφίστανται σήμερα είδη που ταυτίζονται με την ελληνική φύση καθώς και για τους τρόπους που μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Τα γαϊδούρια συχνά ανήκουν σε φτωχούς ηλικιωμένους ανθρώπους που ζούν σε μακρινά χωριά και που παλεύουν καθημερινά για προς το ζην ενώ βασίζονται στο γαϊδούρι τους για να τα βγάλουν πέρα. Ειδικά σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, που τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να φροντίσουν όπως πρέπει τα ζώα τους και ως εκ τούτου δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους, με ειδικά προγράμματα φροντίδας και υποστήριξης.

Τι χρειάζετε ενα γαιδουράκι για να είναι ευτυχισμένο

  • Σταύλος
  • Περίβολος βοσκής (περιοχή που θα το αφήνουμε ελεύθερο κατά την διάρκεια της ημέρας)
  • Xτιστή ταΐστρα
  • Φαγητό: άχυρο και βρώμη συμπυκνωμένη
  • Δύο κουβάδες καθαρό νερό (ένας μέσα στον στάβλο και ένας στον περίβολο βοσκής)
  • Ενα όμορφο καπίστρι
  • Μια αγκύλη (το εργαλείο με το οποίο καθαρίζουμε κάθε ημέρα τα πόδια του στην περιοχή γύρω από το νύχι για να είναι πάντα καθαρά χωρίς πετραδάκια και βρωμιές που μπορεί να δυσκολέψουν το περπάτημα του ή να του προκαλέσουν για πάντα κάποιο πρόβλημα)
  • Ειδικές βούρτσες (για να το καθαρίζουμε)

Ήταν εκεί όταν τα χρειαζόμασταν, είμαστε κοντά τους τώρα που μας χρειάζονταιΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *