in ,

Kiehl’s x Magic Elixir

Η Kiehl 1851, ο αξιοσέβαστος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Συμπύκνωμα Αναδόμησης των Μαλλιών Magic Elixir.

Η Kiehl 1851, ο αξιοσέβαστος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Συμπύκνωμα Αναδόμησης των Μαλλιών Magic Elixir.Αυτό το ανάλαφρο ελιξίριο που περιέχει φύλλα δεντρολίβανου, έλαιο αβοκάντο, καρθαμέλαιο και αλόη εξισορροπεί τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος της κεφαλής, για να διατηρεί μια υγιή αναλογία υγρασίας, θρεπτικών στοιχείων και μικροχλωρίδας[1].  Αυτή η νέα αποτελεσματική σύνθεση αποτελεί τη βάση της νέας σειράς απαλών και, ταυτόχρονα, δραστικών σκευασμάτων της Kiehl’s για πιο υγιή, αναζωογονημένα μαλλιά.

Αποτέλεσμα: ισορροπημένο, πιο καθαρό, αποτελεσματικά περιποιημένο και θρεμμένο δέρμα κεφαλής για πιο ευκολοχτένιστα και πιο υγιή μαλλιά.

Η εξειδίκευση της Kiehl’s στην περιποίηση της επιδερμίδας επεκτείνεται στο δέρμα της κεφαλής και στα μαλλιά   

Η φιλοσοφία της Kiehl’s για την περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινά από έναν υγιή προστατευτικό φραγμό. Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν με μια παρόμοια προσέγγιση – το υγιές δέρμα κεφαλής που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του προστατευτικού φραγμού του δέρματος. Η εξειδίκευση της Kiehl’s στη λειτουργία του προστατευτικού φραγμού του δέρματος οδήγησε στην ανάπτυξη αυτού του μοναδικού πολυλειτουργικού ελαίου, το οποίο συμβάλλει στην αποσύνθεση και την απομάκρυνση των ρύπων και της πλεονάζουσας λιπαρότητας, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα της κεφαλής.

Σκεφτείτε ένα χωράφι με σοδειά. Ο αγρότης αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον, όπως η ποιότητα του νερού, η έκθεση στον ήλιο, ο αέρας, οι ακραίες θερμοκρασίες και η ρύπανση. Συνήθως ο αγρότης δεν έχει τον έλεγχο αυτών των παραμέτρων. Έτσι, για να παράγει την καλύτερη σοδειά, ο αγρότης πρέπει να εστιάσει ιδιαιτέρως στο να προσφέρει στο έδαφος την κατάλληλη φροντίδα και τα σωστά θρεπτικά στοιχεία. Όταν το έδαφος τροφοδοτείται με τα σωστά θρεπτικά στοιχεία, αναπτύσσονται υγιείς και πλούσιες σοδειές ακόμα και σε σκληρές συνθήκες.

Η περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής είναι ανάλογη με τη σοδειά και το έδαφος. Οι πελάτες δηλώνουν ότι, με την πάροδο των ετών, τα μαλλιά τους δείχνουν θαμπά, πιο λεπτά και πιο αδύναμα. Πολλοί εστιάζουν πολύ συχνά στο να περιποιούνται και να επανορθώνουν τα μαλλιά με προϊόντα τοπικής δράσης, παρ’ όλο που τα προβλήματα των μαλλιών και οι λύσεις εντοπίζονται στη ρίζα και, συγκεκριμένα, στο δέρμα της κεφαλής. Ένα υγιές, ισορροπημένο δέρμα κεφαλής επανορθώνει τις ρίζες, για να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών, προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη υγιών μαλλιών.

Η Kiehl’s έχει μια φαρμακευτική παράδοση στη χρήση των καλύτερων συστατικών, καθώς και αρχαίων τελετουργιών περιποίησης με έλαια από την Ινδία, τη Νοτιοανατολική Ασία και το Μαρόκο. Η εξειδίκευση της Kiehl’s στην περιποίηση της επιδερμίδας δημιούργησε ένα σκεύασμα που δεν ανταποκρίνεται απλώς στην πρόσφατη ζήτηση των καταναλωτών, αλλά κάνει ένα ακόμα βήμα στο θέμα της υγείας του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών.

Όπως τα κλασικά έλαια περιποίησης, το Magic Elixir της Kiehl’s περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε έλαιο φυσικής προέλευσης, για να θρέφει και να αναπληρώνει την απώλεια υγρασίας στο δέρμα της κεφαλής.  Η ανωτερότητα του Magic Elixir έγκειται στα παρακάτω:

  1. Ένα δραστικό μίγμα τριών διαφορετικών ελαίων, σε συνδυασμό με αλόη, η οποία είναι γνωστή για την ιδιότητά της να ενυδατώνει σε βάθος των δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά. Πολλές δημοφιλείς συνθέσεις χρησιμοποιούν μόνο ένα έλαιο και, στην ουσία, επικαλύπτουν την επιφάνεια των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής.
  2. Σφραγίζει το περιτρίχιο, για να προστατεύει καλύτερα τον εκτεθειμένο φλοιό της τρίχας.
  3. Συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας[1] στο δέρμα της κεφαλής. «Φυσιολογικά επίπεδα μικροχλωρίδας (γνωστή και ως φυσιολογική χλωρίδα) ανευρίσκονται στις σωστά ενυδατωμένες περιοχές του δέρματος – τόσο στο σώμα, όσο και στο δέρμα της κεφαλής. Ένα πιο ξηρό, ανεπαρκώς θρεμμένο δέρμα κεφαλής παρουσιάζει συχνά έλλειψη ισορροπίας της φυσιολογικής χλωρίδας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κλινικά συμπτώματα, όπως η φαγούρα, το ξεφλούδισμα και η ερυθρότητα, ενώ μπορεί επίσης να αλλάξει την ποιότητα και την υφή των μαλλιών», δηλώνει ο Δρ Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s για τα προϊόντα.
  4. Προσφέρει άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Άμεσα, τα μαλλιά γίνονται πιο μαλακά, ενυδατώνονται, αποκτούν λάμψη και γίνονται πιο ευκολοχτένιστα. Μακροπρόθεσμα, το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά θρέφονται, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται πιο υγιή και πιο λαμπερά.

[1] Φυσικά ευεργετικά βακτήρια (του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος) που προστατεύουν την επιδερμίδα & το δέρμα της κεφαλής από τα επιβλαβή βακτήρια.

Μια μαγική τελετουργία

Ιστορικά, σε πολλούς πολιτισμούς της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας και του Μαρόκο, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν έλαια στο πλαίσιο μιας συνηθισμένης τελετουργίας, για να ενισχύουν τη θρέψη των ριζών και να αποκτούν όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Ακόμα και πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, τα έλαια θεωρούνταν συνώνυμο της εξυγίανσης και του καθαρισμού. Τόσο η αγιουρβεδική, όσο και η δυτική ιατρική συνιστούν τις μαλάξεις στο δέρμα της κεφαλής ως ένα εργαλείο που ενισχύει την κυκλοφορία, καθώς το δέρμα της κεφαλής συνδέεται στενά με την κυκλοφορία του αίματος και διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις.

Από επιστημονικής άποψης, τα φυσικά έλαια του Magic Elixir είναι αναγνωρισμένα για την ιδιότητά τους να συμβάλλουν στη διάλυση των βαρύτερων ελαίων του δέρματος της κεφαλής, επιτρέποντας στη σύνθεση να διεισδύει σε βάθος στο δέρμα της κεφαλής και να δημιουργεί ένα θρεμμένο και υγιές περιβάλλον για το δέρμα της κεφαλής. Επιπλέον, η χρήση του Magic Elixir προσφέρει βαθύτερο καθαρισμό κατά το λούσιμο των μαλλιών.

Οδηγίες χρήσης

Πριν το λούσιμο, τοποθετείτε μικρή ποσότητα προϊόντος στα άκρα των δαχτύλων σας ή απευθείας σε στεγνό δέρμα κεφαλής και στεγνά μαλλιά χρησιμοποιώντας το ειδικό απλικατέρ. Απλώνετε τη σύνθεση στο δέρμα της κεφαλής πραγματοποιώντας κυκλικές μαλάξεις. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, αφήνετε το προϊόν να δράσει 5-10 λεπτά, ώστε να διεισδύσουν τα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα της κεφαλής. Λούζεστε προσεκτικά. Χρησιμοποιείτε το προϊόν τακτικά, για να διατηρείτε τη βέλτιστη υγεία του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών.

Τιμή Λιανικής:  21,50 Ευρώ τα 125ml* / Διαθέσιμο στα καταστήματα:  Ιούνιος 2012
* Ενδεικτική τιμή marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησηςΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *