Στα πλαίσια ανάπτυξης και αναβάθμισης αναζητούμε συνέχεια συντάκτες / αρθρογράφους που θα μπορούσαν να ενημερώνουν τη ροή ειδήσεων και θεμάτων μας.

Η παρέα του hqm.gr αποτελείται από ανθρώπους με πάθος, όρεξη και πολλές γνώσεις πάνω στις θεματικές κατηγορίες που ασχολούνται. Εάν και εσύ είσαι ένας τέτοιος άνθρωπος που θες να μοιράζεις τις γνώσεις σου με τους άλλους, θα θέλαμε να είσαι και εσύ μέλος της συντακτικής μας παρέας!!

Απαραίτητα προσόντα:

  • Γνώσεις πάνω στα θέματα που υποστηρίζουμε (εάν έχεις γνώσεις σε κάποια άλλη ενότητα που μπορεί να μην υποστηρίζουμε και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρχει και αυτή στο site, μην διαστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας). Παρακαλούμε επισήμανε στο email σε ποια θέματα έχεις άνεση να γράψεις.

Θεματικές ενεργές κατηγορίες:
Music
(Rap, Electro, Rock, Metal, Pop, R&B, Basement, Experimental, Folk, Jazz, Soundtracks) / Movies / TV / Art(Photography, Drawing, Graffiti, Street Art, Illustration, Sculpture, Tattoo, Video Art, Product) / Books / Comics / MangaAnime / Cosplay  / Toys / Games(Mobile Games, Console Games, PC Games, Tabletop Games, Card Games) / Tech(Gadgets, Hardware, Software Internet) / EyeCandy / Funny.

  • Εξοικείωση με το ηλεκτρονικό περιβάλλον.
  • Αποστολή sample ή επίδειξη προηγούμενης δουλειάς θα εκτιμηθεί.

Ανάλογα θα ασχοληθείς στο site, θα σου παρέχουμε κάποια πράγματα που θα χρειαστείς, π.χ. να έχεις πρόσβαση σε νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, ταινιών, προϊόντων, υπηρεσιών για να γράψεις την κριτική σου.  

Απολαβές / Παροχές:
01. Στα άρθρα σου θα προβάλλονται 3 δικές σου διαφημίσεις της υπηρεσίας AdSense της Google. Παρέχουμε 3 θέσεις για διαφημίσεις και το 70% προβολών, δηλαδή, 7 στις 10 επισκέψεις στα άρθρα σου θα δείχνει δικά σου AdSense. Το μόνο που χρειαζετε είναι να έχεις ή να ανοίξεις εάν δεν εχεις ήδη ένα λογαριασμό στην υπηρεσία AdSense της Google που συνεργαζόμαστε για να μας δώσεις τον ca-pub(ad client) και το ad-slot σου ώστε να το προσθέσουμε στον αλγόριθμο μας για τα άρθρα σου.

02. Ανάλογα με το πόσο ενεργός είσαι θα αποκτάς δωρεάν κάποια έξτρα πράγματα όπως συνδρομές σε υπηρεσίες, προϊόντα, πρόσβαση σε εκδηλώσεις, προβολές ταινιών κτλ.

03. Ανάλογα με τι θεματικές ενότητες που ασχολείσαι στο site και εάν το επιθυμείς θα έχεις ενεργεί θέση στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε ανάλογου ενδιαφέροντος και φυσικά με το αζημίωτο!!

Το site ανάλογα με την περίοδο έχει από 5.000-30.000 επισκέψεις το μήνα.

[contact-form-7 id=”11104″ title=”Contact form 1″]
Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα αποστολής μηνύματος λόγω του reCAPTCHA, στείλτε μας απευθείας στο info (παπάκι) hqm (τελεία) gr.