Υλικά:
480 γρ. κουβερτούρα
360 γρ. βούτυρο
250 γρ. ζάχαρη
8 αυγά
8 κρόκους αυγών
180 γρ. αλεύρι μαλακό
Παρασκευή:
Τοποθετούμε τα αυγά, τους κρόκους και τη ζάχαρη σε μία λεκάνη, χτυπώντας τα με το μίξερ έως ότου αφρατέψει το μίγμα μας (να γίνει ένας αφρός ο οποίος όταν αναποδογυρίζουμε το σκεύος μας δεν θα πέφτει.)
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί* (τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση, κι απο πάνω βάζουμε ένα σκεύος το οποίο να εφαρμόζει στο χείλος της κατσαρόλας τοποθετώντας μέσα τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια μικρά ή τριμμένη, και βάζοντας όλη την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά.)
Σε ένα άλλο σκεύος λιώνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε στη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε το μίγμα αυτό στο μίγμα των αυγών και ανακατεύουμε κυκλικά από το κέντρο της λεκάνης προς τα τοιχώματα κυκλικά και απαλά με την ίδια κουτάλα ή με μία μαρίς* (μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα μαγαζιά με είδη μαγειρικής και ζαχ/κής).
Κι έπειτα προσθέτουμε και το αλεύρι ανακατεύοντας κατά τον ίδιο τρόπο έως ότου ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Σεμιζάρουμε*(τα αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο με ένα πινέλο και προσθέτουμε αλεύρι τινάζοντας το για να πάει παντού και όσο αλεύρι περισσέψει το τινάζουμε έξω από το φαρμάκι). και προσθέτουμε το μίγμα έως τα 2/3 της φόρμας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για 8′-9′ λεπτά.