in ,

Μοσχαράκι με λευκή σάλτσα

Μια γρήγορη και νόστιμη λύση για μοσχαράκι!!!

Υλικά:

600 γρ. μοσχάρι

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

200 γρ. μανιτάρια σε φέτες

100 ml. λευκό κρασί

100 ml. ζωμό βοδινού

200 ml. κρέμα γάλακτος

1 κ. του γλυκού κόρν φλάουρ

2 κ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 αυγό

χυμό από μισό λεμόνι

ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας σε κύβους αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε. Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το διατηρούμε ζεστό. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σιγοβράζουμε για 3′ λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά του στο μισό. Βάζουμε τον ζωμό βοδινού, την κρέμα γάλακτος το κόρν φλάουρ, τον μαϊντανό το αυγό και ανακατεύουμε για 3′ λεπτά. Τέλος προσθέτουμε το κρέας σιγοβράζουμε για λίγο και σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *