in , , , ,

Kiehl’s x Jeff Koons Holiday Creme de Corps Collection [Photos]

Συλλογή Περιορισμένης Έκδοσης BALLOON FLOWER Creme de Corps Collection από τον Jeff Koons 100% των καθαρών κερδών της Kiehl’s, ύψους έως 200.000 $, θα διατεθούν προς όφελος του Ιδρύματος The Koons Family Institute, μιας πρωτοβουλίας του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων & Κακοποιημένων Παιδιών.

Η Kiehl’s και ο Koons συνεργάζονται για άλλη μια φορά για να υποστηρίξουν πρωτοβουλίες υπέρ των παιδιών.Η συλλογή περιορισμένης έκδοσης BALLOON FLOWER Creme de Corps Collection από τον Jeff Koons, όπου το 100% των καθαρών κερδών της Kiehl’s, ύψους έως 200.000 $, θα διατεθούν προς όφελος του Ιδρύματος The Koons Family Institute, μιας πρωτοβουλίας του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων & Κακοποιημένων Παιδιών.

Μετά την επιτυχία δύο παγκόσμιων Χριστουγεννιάτικων εκστρατειών που διατέθηκαν για πρωτοβουλίες υπέρ παιδιών, η Kiehl’ανακοινώνει με υπερηφάνεια την 3η Ετήσια Συλλογής Περιορισμένης Creme de Corps Holiday Collection, σε συνεργασία με έναν από τους διεθνώς καταξιωμένους σύγχρονους αμερικανούς καλλιτέχνες, τον Jeff Koons. Έχοντας ήδη συγκεντρώσει 400.000 $ από τις προηγούμενες Χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες, φέτος, η Kiehl’s θα προσφέρει 200.000 $ στο Ίδρυμα The Koons Family Institute on International Law and Policy, μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων & Κακοποιημένων Παιδιών (ICMEC).

Έχοντας το κοινό όραμα να δημιουργούν ασφαλέστερα, βιώσιμα και εποικοδομητικά περιβάλλοντα για τα παιδιά, η Kiehl’s και ο Jeff Koons συνεργάζονται για άλλη μία φορά για τη Συλλογή Περιορισμένης Έκδοσης Creme de Corps Holiday Collection, οι συσκευασίες της οποίας είναι διακοσμημένες με το θρυλικό έργο* Balloon Flower (Yellow) από τη σειρά Celebration.  100% των παγκόσμιων καθαρών κερδών της Kiehl’s, ύψους έως 200.000 $, θα διατεθούν στην παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και της απαγωγής των παιδιών..


Το γλυπτό Balloon Flower
έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά πολλών ανθρώπων – και ιδίως του Jeff Koons – καθώς εμπεριέχει έναν παγκόσμιο συμβολισμό.  Το Balloon Flower (Yellow) παρουσιάστηκε στην έκθεση Jeff Koons Versailles το 2008-09 – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένας εν ζωή καλλιτέχνης είχε την ξεχωριστή τιμή να παρουσιάσει την έκθεσή του σε αυτή την ιστορική γαλλική τοποθεσία. Το έργο BalloonFlower (Red) εκτίθεται επίσης με υπερηφάνεια μπροστά από το κτίριο 7 World Trade Center.

Η συλλογή αποτελείται από την κλασική ενυδατική κρέμα σώματος και μια ολοκαίνουργια πρόταση για το 2011:  το Limited Edition Jeff Koons Bottle Art, μια αναφορά στο θρυλικό γλυπτό Balloon Flower που σχεδιάστηκε για να διακοσμεί το καπάκι των μπουκαλιών Creme de Corps.

Creme de Corps: Αυτή η υπέρ-εμπλουτισμένη και θρεπτική κρέμα σώματος που θεωρείται το πιο ενυδατικό και πλούσιο προϊόν περιποίησης σώματος της Kiehl’s, περιέχει στη σύνθεσή της β-καροτίνη, σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια. Είναι ιδανική για την πολύ ξηρή επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και απολαυστικά ενυδατωμένη. Εδώ και δεκαετίες, αποτελεί μια γνήσια, κλασική και άκρως δημοφιλή σύνθεση.

«Πιστεύω ότι τα λουλούδια συμβολίζουν την τέλεια αγάπη και εκφράζουν απόλυτα αυτή τη φιλανθρωπική συνεργασία με την Kiehl’s», λέει το Jeff Koons.  «Το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε ξανά με την Kiehl’s για να βοηθήσουμε οργανώσεις, όπως το The Koons Family Institute και το Διεθνές Κέντρο Αγνοούμενων & Κακοποιημένων Παιδιών δεν αποτελεί μόνο μια πρωτοβουλία που βοηθά ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά είναι και μια προσωπική ικανοποίηση να ξέρεις ότι η συνεργασία μας θα μπορέσει πραγματικά να ωφελήσει τον κόσμο.  Μαζί, προσπαθούμε να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τη θέση των παιδιών μας στην κοινωνία.»

Διαθέσιμα απο 1 Δεκεμβρίου στα καταστήματα:

HONDOS CENTER Κολωνάκι: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ 210-339-0284
HONDOS CENTER Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2& Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608 Νέο Κατάστημα
ATTICA, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα, τηλ 6947-209654 Νέο Κατάστημα


Ο KOONS & ΤΟ ICMEC

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τον Jeff Koons ως καλλιτέχνη. Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν επίσης ότι έχει ένα γιο, τον Ludwig, ο οποίος έχει πέσει θύμα απαγωγής.  Ο Jeff έχει δώσει μάχη σε δύο ηπείρους για να πάρει πίσω το γιο του, αλλά παρά τη φήμη και την επιρροή του, δεν τα έχει καταφέρει.  Ο Jeff υποστηρίζει με πάθος την προστασία των παιδιών, και συνεχίζει το έργο του για το ICMEC μέσα από αυτή τη συνεργασία και την ίδρυση του The Koons Family Institute on International Law & Policy.


Πληροφορίες για τον Jeff Koons

Ο Jeff Koons γεννήθηκε στην Υόρκη της Πενσυλβάνια και σπούδασε στο Art Institute του Σικάγο και στο Maryland Institute College of Art από όπου έλαβε πανεπιστημιακό Πτυχίο Καλών Τεχνών. Ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Αποτελώντας έναν από τους επιφανέστερους και διεθνώς αναγνωρισμένους σύγχρονους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο Jeff Koons έγινε διάσημος για τις θρυλικές γλυπτές δημιουργίες του – Rabbit (1986), Michael Jackson και Bubbles (1988) – και για τα δημόσια γλυπτά του, όπως το μνημειώδες γλυπτό από λουλούδια Puppy (1992) που εκτίθεται αυτή την περίοδο στο Rockefeller Center και είναι μόνιμα εγκατεστημένο στο μουσείο Guggenheim του Μπιλμπάο.


Πληροφορίες για το Διεθνές Κέντρο Αγνοούμενων και Κακοποιημένων Παιδιών

Στόχος του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων και Κακοποιημένων Παιδιών (ICMEC), που ιδρύθηκε το 1998 και παρουσιάστηκε από το Εθνικό Κέντρο Αγνοούμενων και Κακοποιημένων Παιδιών των ΗΠΑ, είναι να δημιουργεί και να συντονίζει ένα διεθνές δίκτυο οργανώσεων που μάχονται ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και την απαγωγή των παιδιών.  Το The Koons Family Institute, μέλος του ICMEC, μάχεται ενάντια σε όλες τις μορφές εκμετάλλευσης των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας και της απαγωγής παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία με το ICMEC και τον Jeff Koons, η δωρεά της Kiehl’s:

  • Θα πείσει διάφορες χώρες να ενταχθούν σε διεθνείς συμβάσεις που αφορούν στην προστασία των παιδιών και να τις τηρούν
  • Θα συμβάλλει στην εκπλήρωση του στόχου του ICMEC που αφορά στη θέσπιση εθνικών προγραμμάτων και τη δημιουργία κέντρων για αγνοούμενα και κακοποιημένα παιδιά σε όλες τις περιοχές του κόσμου
  • Θα επεκτείνει το έργο του ICMEC σε περισσότερες χώρες, συμβάλλοντας στη θέσπιση ισχυρών νόμων ενάντια στην παιδική πορνογραφία σε δεκάδες χώρες.

 

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία «Kiehl’sGives»

Η Kiehl’s Gives, μια φιλανθρωπική πλατφόρμα και ψηφιακή εμπειρία στη διεύθυνση www.kiehlsgives.com, αποτίνει φόρο τιμής στο σκοπούς που υποστηρίζουμε, στους πελάτες και τις κοινωνίες όλου του κόσμου.  Από τότε που ιδρύθηκε, η Kiehl’s Since 1851 έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.  Για να γιορτάσει την 160η επέτειο της εταιρείας, το 2011 η Kiehl’s δημιούργησε την πρωτοβουλία «Kiehl’s Gives» – μια πλατφόρμα που αποσκοπεί στην ενίσχυση της φιλανθρωπίας σε όλο τον κόσμο.  Επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο www.kiehlsgives.com, για να μάθετε περισσότερα για τις φιλανθρωπικές προσπάθειες της Kiehl’s σε όλο τον κόσμο.

Η Kiehl’s Since 1851 ιδρύθηκε ως παραδοσιακό φαρμακείο του «παλαιού κόσμου» στη συνοικία του East Village της Νέας Υόρκης. Το απαράμιλλο και ευρύ υπόβαθρο της εταιρείας περιλαμβάνει ένα συνδυασμό κοσμετολογικών, φαρμακευτικών, βοτανολογικών και ιατρικών γνώσεων, οι οποίες αποκτήθηκαν και αναπτύχθηκαν από γενιά σε γενιά.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *