in ,

Kiehl’s x Facial Fuel «No-Shine» Hydrator

Η Kiehl’s Since 1851, προμηθευτής σκευασμάτων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, έχει τη χαρά να παρουσιάσει ένα επαναστατικό προϊόν, που ελέγχει τη γυαλάδα και τον ιδρώτα της ανδρικής επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει 24ωρη υδάτωση: Facial Fuel «No-Shine» Hydrator.

Η Kiehl’s Since 1851, προμηθευτής σκευασμάτων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, έχει τη χαρά να παρουσιάσει ένα επαναστατικό προϊόν, που ελέγχει τη γυαλάδα και τον ιδρώτα της ανδρικής επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει 24ωρη υδάτωση: Facial Fuel «No-Shine» Hydrator.Αυτή η υπέρ-απορροφητική σύνθεση για τη λιπαρή ανδρική επιδερμίδα, χρησιμοποιεί μια τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να μειώνει οπτικά τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα, και να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει καθαρή και υγιής.

Ενσωματώνει μια τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αποτελεσματική μείωση της γυαλάδας

Οι χημικοί της Kiehl’s χρησιμοποίησαν μια τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να αναπτύξουν μια σύνθεση μεταλλικών στοιχείων φυσικής προέλευσης που ενσωματώνει μαγνήσιο, νάτριο PCA και ψευδάργυρο. Αυτή η μοναδική μη λιπαρή, χωρίς σιλικόνη και χωρίς paraben σύνθεση:

  • Λειτουργεί σαν μικρο-σπόγγοι στην επιφάνεια της επιδερμίδας, που απορροφούν λιπαρότητα και γυαλάδα
  • Προσφέρει στην επιδερμίδα μια άμεση, αναζωογονητική πνοή αγνής υδάτωσης

Όταν δοκιμάστηκε σε μια ομάδα 42 ανδρών, το προϊόν Facial Fuel «No-Shine» Hydrator της Kiehl’s[1] επέδειξε σημαντικά αποτελέσματα:

  • Η γυαλάδα μειώθηκε άμεσα κατά περισσότερο από 25%
  • Η αίσθηση λιπαρότητας μειώθηκε άμεσα κατά περισσότερο από 50%

Στο πλαίσιο μελέτης καταναλωτών κατά τη διάρκεια 24 ωρών, το προϊόν Facial Fuel «No-Shine» Hydrator της Kiehl’s επέδειξε εντυπωσιακά αποτελέσματα[2]:


[1]  42 άνδρες με λιπαρή επιδερμίδα αξιολογήθηκαν βάσει αντικειμενικών κριτηρίων με όργανο μέτρησης του σμήγματος.  Βαθμολογήθηκε κλινικά η γυαλάδα, η αίσθηση λιπαρότητας και η όψη των πόρων 4, 8 και 24 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

[2]  52 άνδρες με λιπαρή επιδερμίδα αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο μιας κλινικής μελέτης αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος και σε διαστήματα 8 και 24 ωρών.

Αμέσως μετά την εφαρμογή:

94% των ανδρών δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους υδατωμένη
92% των ανδρών δήλωσαν ότι ένιωθαν την υφή της καθαρή και δροσερή
92% των ανδρών δήλωσαν ότι η σύνθεση απορροφήθηκε γρήγορα από την επιδερμίδα
92% των ανδρών δήλωσαν ότι η σύνθεση ήταν ανάλαφρη στην επιδερμίδα
90% των ανδρών δήλωσαν ότι η σύνθεση δεν άφησε κατάλοιπα στην επιδερμίδα
84% των ανδρών δήλωσαν ότι δεν ένιωθαν την επιδερμίδα τους λιπαρή

 8 ώρες μετά την εφαρμογή:

84% των ανδρών δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους υδατωμένη

 Έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή:

80% των ανδρών δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους υδατωμένη

Γλωσσάριο συστατικών/τεχνολογίας: 

Ψευδάργυρος

Μεταλλικό στοιχείο που αποτελεί κλειδί για το δέρμα και είναι γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες. Στη συγκεκριμένη σύνθεση, ο ψευδάργυρος δρα, για να μειώνει οπτικά τη λιπαρότητα.

Νάτριο PCA

Το νάτριο PCA, που ανευρίσκεται φυσικά στο δέρμα, θεωρείται ένα υδατικό μόριο με σημαντικές υδατικές ιδιότητες. Ο ρόλος του είναι να συμβάλλει στην αποκατάσταση ενός βέλτιστου επιπέδου υδάτωσης στην κεράτινη στιβάδα (την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας).

Μαγνήσιο

Ανευρίσκεται φυσικά στο δέρμα, και συμβάλλει στην αποκατάσταση του φραγμού και του επιπέδου υγρασίας του δέρματος.

Μια σύνθεση με αρχιτεκτονική «μικρο-σπόγγων»

Αυτή η τεχνολογία έχει την ικανότητα να απορροφά έως και 700 φορές το βάρος της σε υγρασία, για να χαρίζει στην επιδερμίδα καθαρή και ματ όψη.
Ο Δρ. Geyer μιλάει για τη φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας

Η ανδρική επιδερμίδα παράγει πλεόνασμα σμήγματος.

Η αυξημένη παραγωγή σμήγματος μπορεί να προκαλέσει διαστολή των πόρων, με αποτέλεσμα να είναι πιο ορατοί.  Επιπλέον, παρατηρείται μια αλυσιδωτή αντίδραση που ενεργοποιείται όταν το σμήγμα εγκλωβίζεται στους πόρους και οξειδώνεται λόγω της επαφής του με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Αυτή η διαδικασία ενεργοποιεί ένα φαύλο κύκλο φλεγμονής, περαιτέρω διαστολή των πόρων και ακόμα μεγαλύτερη συσσώρευση ρύπων και ακαθαρσιών στο εσωτερικό τους, εξηγεί ο Δρ. Geyer.

Η ανδρική επιδερμίδα ιδρώνει περισσότερο.

Αν και οι άνδρες έχουν λιγότερους αποκρινείς (ιδρωτοποιούς) αδένες, η επιδερμίδα τους παράγει σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό ιδρώτα. Επειδή ο ιδρώτας της έχει χαμηλότερο pH (το οποίο σημαίνει ότι είναι πιο όξινος), έχει συνήθως πιο αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, η οποία είναι καθοριστική για τη διατήρηση της υγιούς και νεανικής όψης της. Καθώς εξατμίζεται ο πιο όξινος ιδρώτας, μπορεί επίσης να απομακρύνει την απαραίτητη υγρασία της επιδερμίδας και να προκαλέσει υπερβολική αφυδάτωση

, σημειώνει ο Δρ. Geyer.

Πολλοί άνδρες έχουν την τάση να αφυδατώνουν την επιδερμίδα τους όταν επιχειρούν να καταπολεμήσουν το πλεόνασμα λιπαρότητας.

Θέλοντας να περιορίσουν τη γυαλάδα, οι άνδρες έχουν την τάση να χρησιμοποιούν προϊόντα και προγράμματα φροντίδας που προκαλούν έντονη αφυδάτωση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική παραγωγή σμήγματος και να αλλοιώσει ακόμα περισσότερο τη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας. Αν δεν κάνουμε τίποτα, αυτοί οι τρεις παράγοντες μπορεί να επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο, οδηγώντας συχνά αργότερα σε πιο σοβαρά προβλήματα

,λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s και ιδρυτής του δερματολογικού κέντρου Tribeca Park Dermatology στη Νέα Υόρκη, ο οποίος δηλώνει ότι περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς του είναι άνδρες

Στο ιατρείο μου, εξηγώ συχνά στους άνδρες ασθενείς μου ότι η αντιμετώπιση ενός απλού συμπτώματος, όπως η λιπαρότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μπορεί να αποτρέψει τη διαστολή των πόρων και να εξασφαλίσει πιο ισορροπημένη και υγιή επιδερμίδα μακροπρόθεσμα.

Περιγραφή Προϊόντος

Ενδεικτική Τιμή Marketing*

Facial Fuel «No-Shine» Hydrator

21,00€*

*Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *