in , ,

Καινοτομίες βιταμίνης C από την Kiehl’s

Η Kiehl’s παρουσιάζει την ενεργοποιημένη βιταμίνη C (Activated C). την νέα γενιά αυτού του αξεπέραστου αντιοξειδωτικού συστατικού.

Η Kiehl’s παρουσιάζει την ενεργοποιημένη βιταμίνη C (Activated C). την νέα γενιά αυτού του αξεπέραστου αντιοξειδωτικού συστατικού.Περισσότερα από 20 χρόνια έρευνας κατέστησαν τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της τοπικής χρήσης της βιταμίνης C-μεταξύ των οποίων η φωτοπροστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, η επανόρθωση του DNA των κατεστραμμένων και των καρκινικών κυττάρων του δέρματος, καθώς και η διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου και η εξισορρόπηση της σύνθεσης μελανίνης — αδιαμφισβήτητα από την επιστημονική κοινότητα.

Με μια ιστορία κλινικής έρευνας 160 ετών, η οποία βασίζεται στην επιστήμη αιχμής που χρησιμοποιεί φυσικά και, ταυτόχρονα, αποτελεσματικά συστατικά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Kiehl’s Since 1851 αποτελεί αυθεντία στη Βιταμίνη C. Το 2010, η Kiehl’s παρουσίασε τη βιταμίνη C και τη φυτική σειρά προϊόντων περιποίησης Photo-Age Corrector [Ή Ultimate White για την Ασία]. Σήμερα, συνεχίζοντας διαρκώς την εκτενή έρευνα, οι χημικοί της Kiehl’s Since 1851 παρουσιάζουν την Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, μια 100% ενεργή σύνθεση, στο νέο τεχνολογικά προηγμένο επίτευγμα Dermatologist Solutions Clearly Corrective Dark Spot Solution.

 

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ, ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C 

 

«Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι η Βιταμίνη C (σε μορφή Ascorbyl Glucoside, L-ασκορβικού οξέος ή Ενεργοποιημένης Βιταμίνης C) προσφέρει μια εκτενή σειρά ευεργετικών ιδιοτήτων όταν ενσωματώνεται σε καλλυντικά προϊόντα, λέει η Sherry Hsiung, MD, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s Since 1851 στη Νέα Υόρκη. «Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και στην επαναφορά της επιδερμίδας σε μια υγιή, νεανική κατάσταση.»

 

 • Καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Διαθέτοντας αντιοξειδωτικές ιδιότητες, δρα ως παράγοντας εγκλωβισμού των ελεύθερων ριζών, αποτρέποντας τις βλάβες του DNA των κυττάρων του δέρματος που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία αποτελεί το βασικό παράγοντα που ενεργοποιεί την υπερβολική παραγωγή μελανίνης.
 • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αποτελώντας ένα αναγκαίο συστατικό της υποστηρικτικής δομής της επιδερμίδας, η βιταμίνη C συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου στο κυρίως δέρμα.
 • Αναστρέφει την υπέρχρωση. Οι έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη C έχει την ικανότητα να ανακόπτει τη μεταφορά της μελανίνης (χρωστική της επιδερμίδας) μεταξύ των κυττάρων, αναστέλλοντας την τυροσινάση, το ένζυμο που ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης στα μελανοκύτταρα.
 • Επιταχύνει την απολέπιση. Οι φυσικές όξινες ιδιότητες ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου στις βαθύτερες στιβάδες, καθώς και την απομάκρυνση των κατεστραμμένων επιδερμικών κυττάρων, τα οποία είναι εμποτισμένα με μελανίνη.


 

 Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ   

 

 • Γρήγορη απελευθέρωση μιας μοναδικής τριπλής δράσης κατά της μελανίνης. Η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C δεν αποτρέπει μόνο την παραγωγή της τυροσινάσης, του ενζύμου που είναι απαραίτητο για την παραγωγή μελανίνης, αλλά επιβραδύνει επίσης τη μεταφορά της μελανίνης στα γύρω κερατινοκύτταρα, και διασπά γρήγορα τα υπάρχοντα ‘κοκκία μελανίνης’ που δεν έχουν ακόμα μεταναστεύσει στις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας.
 • Συμπυκνωμένη, απόλυτα διάφανη σύνθεση υψηλής σταθερότητας. Η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C έχει μικρή μοριακή δομή που διεισδύει γρήγορα και αποτελεσματικά στην επιδερμίδα. Επιπλέον, σε αντίθεση με την κλασική βιταμίνη C, είναι 100% βιοαφομοιώσιμη και δεν απαιτεί καμία ενζυμική διαδικασία για να ενεργοποιηθεί, το οποίο σημαίνει ότι δεν οξειδώνεται και παραμένει ισχυρή.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΤΗΣ KIEHL’S SINCE 1851

KIEHL’S DERMATOLOGIST SOLUTIONS

Clearly Corrective Dark Spot Treatment

Μετά την ανάπτυξη του πρωτοποριακού προϊόντος Photo-age Corrector το 2010, οι χημικοί της Kiehl’s Since 1851 παρουσιάζουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση ταχείας δράσης που αναπτύχθηκε, για να προάγει τη νεανική φωτεινότητα, εξασθενώντας παράλληλα τις καφέ κηλίδες, τις δυσχρωμίες και την υπέρχρωση –Kiehl’s Dermatologist Solutions®.

 • Το μοναδικό, απόλυτα διάφανο σκεύασμα της Kiehl’s είναι 100% ενεργό.
 • Η σύνθεση δρα άμεσα για να καταπολεμά τις καφέ κηλίδες και, χάρη στην τεχνολογία της ‘κατά των συσσωρευμένων κοκκίων μελανίνης’ διασπά γρήγορα τις δυσχρωμίες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων κοκκίων χρωστικής.
 • Η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C διασπά πραγματικά τα υπάρχοντα κοκκία μελανίνης, δρώντας ενάντια στη χρωστική που ανευρίσκεται ήδη στο δέρμα και αναστέλλοντας το σχηματισμό νέων κοκκίων μελανίνης.
 • Εκτός από την Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, η σύνθεση περιέχει Λευκή Σημύδα και Εκχυλίσματα Παιωνίας, έναν ισχυρό συνδυασμό που προσφέρει αποτέλεσμα διόρθωσης όλο το χρόνο για ορατά πιο ομοιογενή απόχρωση επιδερμίδας και συνολική φωτεινότητα.

KIEHL’S DERMATOLOGIST SOLUTIONS

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Αυτό το δραστικό προϊόν περιποίησης περιέχει υψηλή συγκέντρωση 10,5% Αγνής Βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ), η οποία είναι γνωστή για τη συνάφειά της με την επιδερμίδα και για την ιδιότητά της να εξασθενεί τα σημάδια γήρανσης. Έχει αποδειχτεί ότι η τοπική χρήση υψηλής δόσης Βιταμίνης C προσφέρει πολλαπλά θετικά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας.

 

 • Σχεδιασμένο με υψηλή συγκέντρωση 10,5% σε αγνή βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), η οποία είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.
 • Με τη συνεχή χρήση, αυτό το σκεύασμα έχει σημαντική προοδευτική δράση στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
 • Χάρη στα υψηλά επίπεδα σταθεροποιημένης βιταμίνης C, η υφή και η λάμψη της επιδερμίδας βελτιώνονται αισθητά.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *