in , , ,

YSL x Touche Eclat (Radiant Touch) [Official Ad Spot/Packshots]

Ένας σύγχρονος θρύλος του μακιγιάζ που «φωτίζει» τη ζωή των γυναικών εδώ και 20 χρόνια! Για να γιορτάσει τα εικοστά του γενέθλια, το Touche Eclat ντύνεται με το φως του σφυρηλατημένου χρυσού, παρουσιάζοντας μια πολύτιμη συλλεκτική έκδοση, η οποία θυμίζει τα Βυζαντινά κοσμήματα που δημιουργήθηκαν για τη συλλογή Yves Saint Laurent 2011 Cruise Collection.

Το επετειακό Touche Eclat κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα, σε 7 αποχρώσεις, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

1992. Πάντα πρωτοπόρος, ο Yves Saint Laurent δημιουργεί το Touche Eclat.

2012. Αποτελώντας ένα εξαιρετικά δημοφιλές προϊόν, το Touche Eclat φωτίζει τη ζωή των γυναικών εδώ και 20 χρόνια.

1 Touche Eclat πωλείται κάθε 10 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο.

Με την χαρακτηριστική χρυσή συσκευασία του, το Touche Eclat έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικά εμβληματικό προϊόν μακιγιάζ. Η αυθεντική φωτεινότητα της επιδερμίδας αποκαλύπτεται χάρη σε μια μαγική σύνθεση με μικρο-σωματίδια που εκπέμπουν το φως που έκαναν το Touche Eclat να αποτελεί τον βασικό σύμμαχο ομορφιάς υψηλής τεχνολογίας εδώ και δύο δεκαετίες. Ένα προϊόν «must» για αποτέλεσμα οπτικής λείανσης, το Touche Eclat γίνεται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντας απαράμιλλη λάμψη.

Το προϊόν που αναδεικνύει την λάμψη και σας ακολουθεί παντού μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ σε άβαφη επιδερμίδα ή πάνω από το φον-ντε-τεν. Αποτελώντας ένα απαραίτητο εργαλείο των επαγγελματιών make-up artists παγκοσμίως, αυτό το μαγικό ραβδί έχει εξελιχθεί σε ένα «επαγγελματικό» προϊόν που  δεν  μοιάζει  με  κανένα  άλλο  προϊόν  ομορφιάς  στην  αγορά.  Στην πραγματικότητα, το Touche Eclat είναι το μοναδικό προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το κιτ μακιγιάζ των γυναικών που λατρεύουν την ομορφιά.

Το Touche Eclat, μια αληθινή ακτίνα φωτός που ομορφαίνει το πρόσωπο, δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα φωτεινότητας, σμιλεύοντας τους όγκους, αναδεικνύοντας τις σκοτεινές περιοχές του προσώπου, χαρίζοντας λάμψη και επιτυγχάνοντας αψεγάδιαστη τελειότητα.

Το Touche Eclat είναι αναντικατάστατο, η υπέρτατη υπογραφή μιας μάρκας που μεταμορφώνει το μακιγιάζ σε μια ισχυρή δύναμη ελέγχου του φωτός.

1: Ένα Touche Eclat πωλείται κάθε 10 δευτερόλεπτα σε κάποια χώρα του κόσμου

7: Αποχρώσεις που διατίθενται το 2012

20: Συνολικό βάρος στυλό Touche Eclat σε γραμμάρια

200: Μέσος όρος κλικ ενός Touche Eclat

 

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ασυναγώνιστη σύνθεση του Touche Eclat αποτελεί το κλειδί για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Περιλαμβάνοντας 7 αποχρώσεις, η σειρά έχει εμπλουτιστεί με την πάροδο του χρόνου, ώστε να ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο μέχρι τον πιο σκουρόχρωμο.

Αιχμαλωτίζοντας το φως και εγκλωβίζοντας την λάμψη κάθε τόνου επιδερμίδας, το

Touche Eclat επιτρέπει στον Yves Saint Laurent να χαρίζει λάμψη και ομορφιά.

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ

Εξαλείφει τα σημάδια κούρασης και αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας, από το άκρο του πηγουνιού μέχρι το επάνω τμήμα των ζυγωματικών. Καλύπτει τις ατέλειες, λειαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, επανασχεδιάζει τα χείλη, για να τονίζει τις  καμπύλες.  Με  λίγες  μόνο  κινήσεις,  το  Touche  Eclat  φωτίζει  τις  σκοτεινές περιοχές του προσώπου και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, εξαλείφει τις ατέλειες και τις δυσχρωμίες γύρω από τη μύτη, ενώ παράλληλα λειαίνει τις γωνίες των χειλιών και τις γραμμές έκφρασης.

Με ένα μόνο κλικ απελευθερώνεται η σωστή ποσότητα. Χρησιμοποιείται το πρωί

μετά  την  κρέμα  ημέρας,  ως  βάση  μακιγιάζ  και  για  άμεσο  ρετουσάρισμα  του μακιγιάζ στη διάρκεια της ημέρας, για πολυδιάστατα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Αυτό το θρυλικό προϊόν που εφαρμόζεται με το ενσωματωμένο πινέλο και πραγματοποιώντας απαλές κινήσεις με τα άκρα των δαχτύλων κάνει τα μαγικά του, για να αναδεικνύει το πρόσωπο. Το Touche Eclat προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό κάλυψης και διαφάνειας. Φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα.

Γεμίζοντας τις μικρές ρυτίδες, αυτό το αριστοτεχνικό προϊόν της οπτικής ψευδαίσθησης αιχμαλωτίζει φυσικά το φως, εξασφαλίζοντας λάμψη και άνεση και χωρίς να ξηραίνει ή να βαραίνει την επιδερμίδα. Απλώνεται τόσο εύκολα που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται επαγγελματίας και αυθεντία στη λάμψη. Εξαιρετικά επιτυχημένο εδώ και 20 χρόνια, το Touche Eclat θριαμβεύει ως το απαραίτητο προϊόν  ομορφιάς  και  χρησιμοποιείται  από  το  πρωί  μέχρι  το  βράδυ  ως  βάση μακιγιάζ ή προϊόν ρετουσαρίσματος. Βρίσκεται στο επίκεντρο του DNA του

Yves  Saint  Laurent  –  και  εγένετο  φως.  Ένα  στυλό  ανάδειξης  που  είναι  εξίσου

πρακτικό όσο και πολύτιμο με μια δέσμη φωτός.

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Από την Caroline Nègre

Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας του YSL

Σύμπλεγμα Luminocaptide

Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Luminocaptide, το Touche Éclat αιχμαλωτίζει το φως, σμιλεύει, εξαλείφει τις σκιές και λειαίνει τις ατέλειες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες  την  εβδομάδα.  Το  σύμπλεγμα  Luminocaptide  συνδυάζει  δύο  είδη χρωστικών:

— Οι χρωστικές «Ampli Light» παράγουν φως. Είναι διάφανες και δεν αλλοιώνουν το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας. Αιχμαλωτίζουν, ενισχύουν και διαχέουν το φως. Η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή και οι ατέλειες καλύπτονται φυσικά.

—  Οι  χρωστικές  «Soft  Focus»  γίνονται  ένα  με  την  επιδερμίδα  για  βέλτιστο

αποτέλεσμα που δεν κάνει την επιδερμίδα να δείχνει υπερβολικά  φωτεινή.

Σαν «δεύτερη επιδερμίδα»

Μια  δροσερή,  υγρή,  εξαιρετικά  φίνα  και  μεταξένια  υφή  –  τέλειος  συνδυασμός νερού και σιλικόνης – το Touche Eclat γλιστρά στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη ή να συσσωρεύεται τοπικά. Το εξαιρετικά φίνο πέπλο, σαν δεύτερη επιδερμίδα, σας επιτρέπει να ρετουσάρετε το μακιγιάζ σας και να απλώνετε αλλεπάλληλες στρώσεις προϊόντος, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο. Ενσωματώνοντας ένα ενυδατικό πολυμερές, το σύμπλεγμα «Humectine» προσφέρει φρεσκάδα και ενυδάτωση που διαρκούν όλη την ημέρα.

Το αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας του Touche Éclat ενισχύεται από την επικάλυψη των  χρωστικών που δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη. Το αποτέλεσμα είναι ότι το χρώμα παραμένει φυσικό για ατελείωτες ώρες.
[videogallery id=tucheeclattvad db=singles]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *