in , , ,

Yves Saint Laurent x Le Teint Touche Eclat [Official Ad Spot, Visual & Packshot]

Είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του Touche Eclat, του θρυλικού προϊόντος που πωλείται ανά 10 δευτερόλεπτα σε κάποιο μέρος του κόσμου, ο Yves Saint Laurent παρουσιάζει μια τεχνολογία αιχμής που μεταφέρει τις μαγικές ιδιότητες αυτού του μαγικού πινέλου σε ένα φον-ντε-τεν, για να επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα φωτεινότητας σε όλο το πρόσωπο.

Σήμερα, ο Yves Saint Laurent παρουσιάζει το Le Teint Touche Eclat.

Μία μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση που στοχεύει στις περιοχές με σκιές και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά. Ένα ανάλαφρο ρευστό προϊόν εμπλουτισμένο με ένα μαγικό φως.

Μία εξαιρετικά αέρινη υφή. Μια σύνθεση χωρίς αδιαφανείς πούδρες που εξομαλύνει την όψη της επιδερμίδας και εξαλείφει τις ατέλειες.

Με το Le Teint Touche Eclat, η επιδερμίδα είναι πιο φυσική, πιο λαμπερή, πιο σοφιστικέ, πιο “Yves Saint Laurent” από ποτέ.

Το Le Teint Touche Eclat περιβάλλει με ένα εξατομικευμένο φως όλες τις γυναίκες του Saint Laurent παγκοσμίως.

Όταν η επιδερμίδα και το φως γίνονται ένα.

ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
2012

Ο Yves Saint Laurent αναλαμβάνει μια πραγματική πρόκληση: να ενσωματώσει τις μαγικές ιδιότητες του Touche Eclat σε ένα φον-ντε-τεν.

Οι κλασικές συνθέσεις φον-ντε-τεν περιέχουν διαφορετικές ποσότητες αδιαφανών πουδρών, οι οποίες διαχέουν την αντανάκλαση του φωτός. Το μειονέκτημα; Ένα μη κολακευτικό αποτέλεσμα “μάσκας” που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει χλωμή και θαμπή, ιδίως όταν είναι πιο σκουρόχρωμη.

Σήμερα, για πρώτη φορά, ο Yves Saint Laurent λύνει αυτό το πρόβλημα με το Le Teint Touche Eclat, αντικαθιστώντας τις πούδρες με ένα ζελ που διαθέτει ιδιότητες soft focus. Εναποθέτοντας ένα διάφανο πέπλο με φωτοαντανακλαστικές ιδιότητες στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αυτό το μοναδικό ζελ με ιδιότητες soft focus εξαλείφει τις ατέλειες χωρίς να καλύπτει την επιδερμίδα και χωρίς να αλλοιώνει την καθαρότητα του τόνου της.

Άλλο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Le Teint Touche Eclat: αντί για τα φιλντισένια σωματίδια που χρησιμοποιούνται συχνά στα φον-ντε-τεν για εντυπωσιακό αποτέλεσμα αντανάκλασης, ο Yves Saint Laurent επέλεξε ένα ρευστό συμπύκνωμα φωτός νέας γενιάς που ενσωματώνει χρυσαφένιες χρωστικές σε συνδυασμό με ελασματοποιημένα σωματίδια, τα οποία εναποτίθενται το ένα δίπλα στο άλλο, σαν χιλιάδες μικροσκοπικοί καθρέφτες. Στην επιδερμίδα, αυτά τα ελασματοποιημένα σωματίδια σχηματίζουν ένα αντανακλαστικό φιλμ, για να φωτίζουν τις περιοχές με σκιές και να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά, μεγιστοποιώντας τη δύναμη του φωτός.

 Χάρη στην ανάλαφρη, ρευστή υφή του, το Le Teint Touche Eclat καλύπτει τις ατέλειες και προσφέρει αποτέλεσμα φωτεινότητας που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, ενισχύοντας την εκφραστικότητα του προσώπου. Η επιδερμίδα δεν δείχνει ψεύτικη. Αποπνέει μια διάχυτη λάμψη και ένα ομοιογενές φως.

Το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας αλληλεπιδρά με τα συστατικά του φον-ντε-τεν, για να χαρίζει φυσική και επιτηδευμένη λάμψη.
Caroline Negre
Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας του YSL

 

ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΥΦΗ

Δροσερή, ρευστή, εξαιρετικά φίνα και μεταξένια, θυμίζει την τέλεια  υφή του TOUCHE ECLAT. Αναδεικνύει άμεσα την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί αποτέλεσμα “μάσκας”. Η υφή γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε πτητικά έλαια και ενυδατικούς παράγοντες προσφέρει στην επιδερμίδα άμεση αίσθηση άνεσης και κάνει την υφή να απλώνεται σαν χάδι , παραπέμποντας στις αέρινες και χυτές δημιουργίες μόδας του Οίκου

Yves Saint Laurent. Η υφή απλώνεται απαλά κάτω από τα δάχτυλά σας, σμιλεύοντας και αναδιαμορφώνοντας το πρόσωπο σαν ένα αόρατο ρούχο, ραμμένο ακριβώς στα μέτρα του. Η υπέρτατη ευτυχία για όλες τις γυναίκες.

 Επιπλέον, το χρώμα του LE TEINT TOUCHE ECLAT διατηρείται απόλυτα σταθερό.

ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ TOUCHE ECLAT

Το LE TEINT TOUCHE ECLAT, το νέο φον-ντε-τεν κόσμημα, περιέχεται σε ένα ξεχωριστό μπουκάλι με λιτές γραμμές που φέρει το λογότυπο του YSL και ένα χρυσό καπάκι, το οποίο παραπέμπει στο θρυλικό TOUCHE ECLAT.

Το άγγιγμα της τελειότητας. Ο Lloyd Simmonds, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μακιγιάζ του Yves Saint Laurent, σχεδίασε ένα εξειδικευμένο πινέλο φον-ντε-τεν για το LE TEINT TOUCHE ECLAT. Ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε ειδικά, για να εξασφαλίζει εύκολη και επαγγελματική εφαρμογή. Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες συνθετικές  τρίχες  που  δεν  είναι  ούτε  υπερβολικά  σκληρές  ούτε  υπερβολικά μαλακές, το πινέλο κάνει την όψη της επιδερμίδας απόλυτα λεία.

Εξαιρετικά κομψό, με κατάμαυρη στιλπνή λαβή διακοσμημένη μόνο με τρία γράμματα, σαν μια πολύτιμη σφραγίδα: YSL.

ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΤΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΩΜΑ

Μια σειρά εξατομικευμένων αποχρώσεων

Ο Yves Saint Laurent παρουσιάζει το LE TEINT TOUCHE ECLAT σε μια γκάμα 16 αποχρώσεων για εξατομικευμένο φινίρισμα σε αρμονία με όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

Αυτές οι 16 αποχρώσεις έχουν σχεδιαστεί από τον Lloyd Simmonds, Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μακιγιάζ του Yves Saint Laurent.

Οργανωμένες σε χρωματικές οικογένειες, οι φωτεινές αποχρώσεις ξεκινούν από τις ροζ-μπεζ, τις μπεζ και φτάνουν μέχρι τις μπεζ-χρυσές , από τον πιο ανοιχτόχρωμο μέχρι τον πιο σκουρόχρωμο τόνο, για  να ταιριάζουν στους 7.000   τόνους επιδερμίδας που έχουν ταυτοποιηθεί παγκοσμίως.

Το μανιφέστο του σήμερα και του αύριο. Κάθε επιδερμίδα έχει το δικό της φως.


Φόρος τιμής στις κοινωνικές και πολιτισμικές προτιμήσεις

Έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών των γυναικών σε όλο τον κόσμο, ο Yves Saint Laurent δημιουργεί τέσσερις οικουμενικές στρατηγικές μακιγιάζ:

— Χρυσαφένια όψη. Ο στόχος είναι να γίνει η όψη της επιδερμίδας πιο ζεστή, για να δείχνει λιγότερο χλωμή και πιο μαυρισμένη.

—  Λάμψη υγείας. Η στρατηγική αυτή ενισχύει ελαφρώς το ροζ τόνο της επιδερμίδας.

—  Αποτέλεσμα σε αρμονία με το χρώμα της επιδερμίδας. Επιλέγουμε μια απόχρωση φον-ντε-τεν που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα της επιδερμίδας για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σε συνάφεια με το φυσικό τόνο.

— Αποτέλεσμα φωτεινότητας. Για να φωτίσουμε την όψη της επιδερμίδας και να σβήσουμε τις κηλίδες.

LE TEINT TOUCHE ECLAT

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ LLOYD SIMMONDS

Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μακιγιάζ του Yves Saint Laurent 

Γιατί είναι μοναδικό το LE TEINT TOUCHE ECLAT;

— Ήθελα ένα φον-ντε-τεν που να ντύνει όλο το πρόσωπο με ένα ζωηρό, παλλόμενο φως, για να ομορφαίνει κάθε γυναίκα. Για πρώτη φορά, η επιδερμίδα και το φως γίνονται ένα.

Το αποτέλεσμα ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Αυτό το μαγικό προϊόν εμπεριέχει  όλη  τη  φιλοσοφία  του  θρυλικού  TOUCHE  ECLAT.  Μεταμορφώνει  τις σκιές σε φως σε όλο το πρόσωπο.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται το LE TEINT TOUCHE ECLAT;

— Σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο, ανεξαρτήτως χρώματος επιδερμίδας. Αποτελεί πραγματικά το κατ’ εξοχήν “easy chic” φον-ντε-τεν. Φυσικό, αέρινο, αλλά με μια σοφιστικέ παριζιάνικη πινελιά που χαρακτηρίζει τον Saint Laurent, ομορφαίνει την επιδερμίδα και ενισχύει την εκφραστικότητα του προσώπου. Μου αρέσει να το παρομοιάζω με ένα δροσερό φως, δροσερό σαν δροσοσταλίδες πάνω στην επιδερμίδα – και φυσικά όχι γυαλιστερό.

Πώς είναι η υφή;

— Εξαιρετικά φίνα και μεταξένια. Γλιστρά φυσικά πάνω στην επιδερμίδα. Μπορείτε να απλώνετε πολλές στρώσεις, για να προσαρμόζετε την κάλυψη. Είναι ένα φον-ντε-τεν που απλώνεται εξαιρετικά εύκολα – άλλο ένα κοινό σημείο με το TOUCHE ΕCLAT. Είναι απλώς αδύνατο να κάνετε λάθος.
Πώς εφαρμόζεται;

— Υπάρχουν δύο τρόποι. Με τα δάχτυλά σας, όπως θα απλώνατε μια κρέμα προσώπου,  ή  με  πινέλο  φον-ντε-τεν  για  πιο  επιτηδευμένο  φινίρισμα.  Παίρνετε μικρή ποσότητα προϊόντος στο επάνω μέρος της παλάμης σας και απλώνετε το προϊόν με κινήσεις λείανσης από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου, επιμένοντας  κυρίως  στη  μεσαία  ζώνη.  Έπειτα,  τοποθετείτε  ένα  ίχνος  προϊόντος κάτω από τα μάτια, όπου ο τόνος της επιδερμίδας δεν είναι ποτέ απόλυτα ομοιογενής, και πραγματοποιείτε απαλές ταμποναριστές κινήσεις με το πινέλο για μεγαλύτερη κάλυψη. Κάνετε το ίδιο πάνω στις ατέλειες (π.χ. στα σπυράκια ή στις κηλίδες). Ολοκληρώνετε απλώνοντας μια ελαφριά στρώση πούδρας μόνο στη ζώνη Τ, για να μην αλλοιώσετε το αποτέλεσμα φωτός.

 

Μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το TOUCHE ECLAT;

— Φυσικά! Είναι ο τέλειος συνδυασμός. Με το φον-ντε-τεν, χαρίζω ομοιογενή όψη σε όλο το πρόσωπο. Το TOUCHE ECLAT το χρησιμοποιώ τοπικά, για να ενισχύσω το αποτέλεσμα φωτός, ιδίως στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, για να κάνω την περιοχή γύρω από τα χείλη ομοιογενή και να φωτίσω ακόμα περισσότερο τους κροτάφους και τα ζυγωματικά. Αυτό κάνω συνήθως στα μοντέλα πριν τις επιδείξεις μόδας.

 

Έχετε να μας πείτε και άλλα μυστικά;

— Για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών FOREVER YOUTH LIBERATOR. Χαρίζει ματ όψη και έχει ιδιότητες soft-focus, με αποτέλεσμα να μειώνει το πρήξιμο, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα φωτεινότητας του LE TEINT TOUCHE ECLAT και του TOUCHE ECLAT. Είναι πολύ σημαντικό να περιποιούμαστε αυτή την περιοχή, για να χαρίζουμε στο πρόσωπο μέγιστη λάμψη.
[videogallery id=toucheeclatadspot db=singles]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *