in , ,

VISIONNAIRE [LR 2412 4%]: Το νέο όραμα ομορφιάς [Ad Spots]

Η Lancôme καινοτομεί με το VISIONNAIRE [LR 2412 4%], το πρώτο προϊόν περιποίησης της μάρκας που αναπτύχθηκε, για να αναδημιουργεί πραγματικά μια πανέμορφη επιδερμίδα.

Χάρη σε ένα τεχνολογικό επίτευγμα της Lancôme, ταυτοποιήθηκε ένα νέο θαυματουργό μόριο, το όνομα του οποίου είναι: LR 2412

Το μόριο αυτό, έχει την ιδιότητα να «αυτο-ενεργοποιείται» σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, για να προκαλεί μια σειρά μικρο-διορθώσεων των ιστών. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Η υφή της βελτιώνεται, οι ρυτίδες εξαλείφονται, οι δυσχρωμίες και οι ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία μειώνονται και οι πόροι συσφίγγονται.

ΕΠΙΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

«Από την ίδρυσή της, ο οραματισμός της Lancôme της επιτρέπει διαρκώς να γράφει ιστορία στον χώρο των καλλυντικών.

Η λέξη ‘Visionnary’ – όραμα περιγράφει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη τη φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης Lancôme.

Προϊόντα περιποίησης που είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους, τόσο από επιστημονικής άποψης, αλλά και σε ό,τι αφορά την κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών των γυναικών…

Οι ανάγκες των γυναικών αλλάζουν, όπως αλλάζει και το όραμά τους για την ομορφιά. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η επιθυμία τους να δείχνουν όμορφες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε η Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης Επιδερμίδας VISIONNAIRE [LR 2412 4%]. Ένα ολοκληρωμένο προϊόν περιποίησης βασισμένο σε ένα μοναδικό μόριο βέλτιστης ανοχής.

Το μόριο της όμορφης επιδερμίδας είναι πλέον πραγματικότητα. Το όνειρο μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Η τελειότητα VISIONNAIRE [LR 2412 4%].”

Youcef Nabi,
Πρόεδρος της Lancôme Διεθνώς

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ


Η Lancôme καινοτομεί με το VISIONNAIRE [LR 2412 4%], το πρώτο προϊόν περιποίησης της μάρκας που αναπτύχθηκε, για να αναδημιουργεί πραγματικά μια πανέμορφη επιδερμίδα.

Χάρη σε ένα τεχνολογικό επίτευγμα της Lancôme, ταυτοποιήθηκε ένα νέο θαυματουργό μόριο.

Το όνομά του: LR 2412. Πρόκειται για ένα μόριο που έχει την ιδιότητα να «αυτο-ενεργοποιείται» σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, για να προκαλεί μια σειρά μικρο- διορθώσεων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά: η υφή της βελτιώνεται, οι ρυτίδες μειώνονται, οι δυσχρωμίες, οι ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία μειώνονται, και οι πόροι συσφίγγονται.

ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ, ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥΣ.

Το θέμα δεν είναι πλέον κατά πόσον η επιδερμίδα τους προδίδει την ηλικία τους, αλλά ότι αντικατοπτρίζει πώς νιώθει κάθε γυναίκα μέσα της, την ενέργειά της και την επιθυμία της να προσεγγίσει την τελειότητα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Πέρα από το να δρουν απλώς ενάντια τις ρυτίδες και την ορατή ηλικία τους, αυτό που θέλουν οι γυναίκες σήμερα είναι αποκτήσουν πολύ καλή ποιότητα επιδερμίδας: πιο λεία, πιο πυκνή, χωρίς δυσχρωμίες και ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία.

Με λίγα λόγια, πραγματικά πανέμορφη επιδερμίδα.

Οι γυναίκες έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι, για να το καταφέρουν αυτό, δεν αρκεί πλέον η στοχευμένη δράση. Είτε βρίσκονται στο ιατρείο του δερματολόγου τους είτε στο σπίτι, αναζητούν διάφορους τρόπους που θα τις φέρουν πιο κοντά στην τελειότητα.

Έχουν γίνει πιο απαιτητικές: θέλουν να βλέπουν απτά αποτελέσματα και ορατές αλλαγές στην επιδερμίδα τους.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Η LANCÔME ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

LR 2412
ΚΑΡΠΟΣ 10ΕΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΜΟΡΙΟ LR 2412 ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 17 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ.
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Οι καλύτερες εφευρέσεις γεννιούνται συχνά από την παρατήρηση της Φύσης, και οι ερευνητές μας ενδιαφέρονταν ανέκαθεν για τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν τα φυτά για να αυτο-επανορθώνονται.

Ο στόχος τους; Να εντοπίσουν νέες ουσίες, από τις οποίες θα μπορούσαν να εμπνευστούν, για να περιποιηθούν δραστικά την επιδερμίδα.

Όταν υφίστανται επιθέσεις, τα φυτά παράγουν ένα «σηματοδοτικό μόριο» που ονομάζεται ιασμονικό άλας. Αυτό ενεργοποιεί με τη σειρά του την επούλωση των κατεστραμμένων ιστών, αυξάνοντας παράλληλα την ανθεκτικότητά τους. Στα φυτά, αυτό το «σηματοδοτικό μόριο» ενεργοποιεί τους μηχανισμούς επανόρθωσης και άμυνας.

ΙΑΣΜΟΝΙΚΟ ΑΛΑΣ, ΕΝΑ «ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΜΟΡΙΟ» ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Όταν ένα φυτό υφίσταται μια επίθεση, συνθέτει ιασμονικό άλας από τις κυτταρικές μεμβράνες του. Το ιασμονικό άλας ενεργοποιεί τη σύνθεση των πρωτεϊνών επανόρθωσης και άμυνας, οι οποίες κάνουν το φυτό πιο ανθεκτικό στις μελλοντικές επιθέσεις.

ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Η πρόκληση που ανέλαβαν τα Ερευνητικά Εργαστήρια της μάρκας μας: να μιμηθούν την επανορθωτική ικανότητα του ιασμονικού άλατος χάρη σε μια ένωση που δρα σε απόλυτη συνάφεια με την ανθρώπινη επιδερμίδα. Τα Ερευνητικά Εργαστήρια Lancome δημιούργησαν και μελέτησαν περίπου 20 παράγωγα αυτής της ουσίας για περισσότερα από 10 χρόνια. Καρπός αυτών των μελετών είναι ένα μοναδικό μόριο που ταυτοποιήθηκε ως LR 2412.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΨΗΣ

Το LR 2412 αποτελεί καρπό μιας αποκλειστικής τεχνογνωσίας, και παράγεται με μια διαδικασία που χρειάστηκε 2 χρόνια για να αναπτυχθεί και να βελτιστοποιηθεί!

Σχεδιασμένη για να σέβεται το περιβάλλον, αυτή η διαδικασία παρασκευής της σύνθεσης χρησιμοποιεί ως καταλύτη ένα σπάνιο μέταλλο, το οποίο επιτρέπει την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε ένα μόνο στάδιο. Ονομάζεται HydrogénèseTM “in one pot”.

Οικολογικά σχεδιασμένη, προσφέρει αποδοτικότητα φιλική προς τη Φύση:

• Οικονομία ατόμων: 77%
• Αποδοτικότητα της διαδικασίας σύνθεσης: 98%
• Πολύ ευνοϊκός παράγοντας E-Factor (περιβαλλοντικός παράγοντας 1-4): 1

Αποτύπωμα
Το αποτύπωμα επισημαίνει το στόχο συνυπολογισμού της περιβαλλοντικής επίπτωσης.
Κάθε κριτήριο έχει βαθμολογηθεί με 1 (πολύ ευνοϊκό) έως 4 (λιγότερο ευνοϊκό).

[H2O] Κατανάλωση νερού
[iL] Δείκτης τοπικότητας πρώτων υλών

Επισημαίνει τη μείωση των εκπομπών CO2 ή των πόρων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των πρώτων υλών.

[eFA] Αξιοποίηση των χρησιμοποιημένων υδάτων
[slOS] Αξιοποίηση των διαλυτών
[artC ] Αξιοποίηση των υλικών συσκευασίας
[eVS] Αποδοτικότητα του τρόπου σύνθεσης

Συνυπολογίζεται ο αριθμός των εργασιών και η παγκόσμια παραγωγή της εν λόγω σύνθεσης.
[eF] E-factor: περιβαλλοντικός παράγοντας
Ο δείκτης αυτός αντιστοιχεί στη μάζα αποβλήτων που παράγεται ανά κιλό τελικού προϊόντος.
[txC] Ποσοστό ανανεώσιμων πηγών άνθρακα
[ieMP] Πιθανή περιβαλλοντική επίπτωση πρώτων υλών
[iePF] Πιθανή περιβαλλοντική επίπτωση τελικού προϊόντος

LR 2412
ΕΝΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΜΟΡΙΟ
ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΟΤΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το LR 2412 έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να «αυτο-ενεργοποιείται» και να εμποτίζει όλες τις στιβάδες του δέρματος.

Πίσω από αυτή την απίστευτη ικανότητα εμποτισμού του μορίου βρίσκεται η αμφίφιλη φύση του. Το LR 2412 είναι συναφές τόσο με τις υδάτινες, όσο και με τις λιπιδικές δομές. Από την πρώτη κιόλας επαφή, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και, στη συνέχεια, διοχετεύεται σε όλες τις στιβάδες της.  Εμποτίζοντας όλες τις στιβάδες του δέρματος, διαχέει τη δύναμή του ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες.

LR 2412
ΔΙΑΧΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ex vivo, ΣΕ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Αφού διαπεράσει την κεράτινη στιβάδα, το LR 2412 εμποτίζει τόσο την επιδερμίδα, όσο και το κυρίως δέρμα. Αυτό το μόριο είναι 4 φορές πιο βιοαφομοιώσιμο από ένα λιπόφιλο μόριο αναφοράς, όπως η ρετινόλη.

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟ- ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Όπως στα φυτά, το LR 2412 δρα στο δέρμα σαν ένα «σηματοδοτικό μόριο». Καθώς διαχέεται, το LR 2412 προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις* σε όλες τις στιβάδες, στοχεύοντας στους βασικούς παράγοντες που ευθύνονται για την ανανέωση της ύλης της.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
ΤΟ LR 2412 ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 6 ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ* ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Αυτοί οι 6 δείκτες είναι ο Ki67, η κερατίνη K5, το πάχος της επιδερμίδας, η συνδεκάνη και συστατικά του επιδερμικού hyaluronasome: η συνθάση υαλουρονικού HAS3 και οι υποδοχείς CD44v3 που καταδεικνύουν την ανάπλαση και αναδιοργάνωση της επιδερμίδας. Η αποτελεσματικότητα απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες:

ΤΟ LR 2412 ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Όταν εφαρμόζεται το LR 2412 σε περιοχή της επιδερμίδας, από την οποία έχουν αφαιρεθεί οι επιφανειακές στιβάδες, παρατηρείται αισθητή επανόρθωση των ιστών από την 7η ημέρα** με το LR 2412, σε σύγκριση με μια περιοχή στην οποία δεν έχει εφαρμοστεί καμία ουσία. Επιπλέον βελτιώνεται η προστατευτική λειτουργία της επιδερμίδας.
**Διπλό blind test in vivo, 2% LR 2412 έναντι placebo , 28 άτομα

ΤΟ LR 2412 ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ*.

Δεν διαταράσσει την έκφραση των δεικτών διαφοροποίησης της επιδερμίδας* (κερατίνη K10, τρανσγλουταμινάση TG1 και φιλαγγρίνη).
*Δοκιμές in vitro

ΔΕΡΜΟ-ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΔΕΣΗΣ» ΤΩΝ ΣΤΙΒΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Σε αυτή την καθοριστικής σημασίας υποστηρικτική περιοχή του δέρματος, το LR 2412 αυξάνει* τη σύνθεση 3 βασικών δεικτών: του κολλαγόνου IV, του κολλαγόνου VII και της λαμινίνης 332 (παλαιότερη ονομασία λαμινίνη 5), βασικών συστατικών ενός καλά δομημένου δερμο-επιδερμικού συνδέσμου.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΡΜΑ: ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ*

Το LR 2412 διεγείρει τη σύνθεση των βασικών δεικτών του κυρίως δέρματος* και, συγκεκριμένα, του προ-κολλαγόνου I, πρόδρομο μόριο του κολλαγόνου I, το οποίο ανευρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο δέρμα. Δρα στη σύνθεση της fibrillin, ενός ινιδίου ελαστίνης που αποτελεί βασικό συστατικό του επιφανειακού κυρίως δέρματος και επηρεάζει την ελαστικότητα.
*Δοκιμές in vitro

Παράλληλα, το LR 2412 διπλασιάζει* την έκφραση ενός συστατικού της συνθάσης υαλουρονικού: του HAS2.
*Δοκιμές in vitro

LR 2412,
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ IN VIVO ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ GRIFFITH, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΕΛΕΤΗΣ


Όταν εφαρμόζεται κάτω από επίθεμα για 12 ημέρες, το LR 2412 επιδεικνύει in vivo διεγερτική τονωτική επίδραση στη σύνθεση της ινιδίνης, αντίστοιχη με αυτή της ρετινόλης που θεωρείται το ενεργό μόριο αναφοράς για τη συγκεκριμένη παράμετρο.

Διαπιστώθηκε βιολογική ανταπόκριση στο 100% των ατόμων που συμμετείχαν στη μελέτη
**Κλινική μελέτη σε 19 άτομα

ΜΙΑ ΥΦΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Η σύνθεση αναπτύχθηκε με βάση τις εξειδικευμένες ιδιότητες του LR 2412 έτσι, ώστε να επιδεικνύει όλη την αποτελεσματικότητά του, και να βελτιστοποιεί τη συνολική αποτελεσματικότητα του προϊόντος VISIONNAIRE [LR 2412 4%].

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΥΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Η υφή γίνεται ένα με την επιδερμίδα, εμποτίζοντάςτην άμεσα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, η επιδερμίδα μεταμορφώνεται κάτω από τα δάχτυλά σας: τυλιγμένη με μια απολαυστική αίσθηση, δείχνει απαλή, μεταξένια και ελαστική.

Το εκλεπτυσμένο άρωμα του VISIONNAIRE [LR 2412 4%] συνδυάζει τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, που δημιουργεί μια μοντέρνα και ελαφριά νότα κορυφής, με σοφιστικέ νότες πολύτιμων λουλουδιών που συνθέτουν ένα μοναδικό άρωμα.

ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Η αποτελεσματικότητα του VISIONNAIRE [LR 2412 4%] έχει δοκιμαστεί σε διάφορες επιδερμίδες: λατινοαμερικανικής, καυκάσιας, ασιατικής και αφροαμερικανικής καταγωγής.

ΑΝΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

Το VISIONNAIRE [LR 2412 4%] μπορεί να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς και στην περιοχή των ματιών.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το μέλλον αποκτά σχήμα. Η πολυτέλεια αποκτά νέα διάσταση. Το VISIONNAIRE [LR 2412 4%] αποτελεί την πιο όμορφη έκφρασή της.

Η συσκευασία είναι εμπνευσμένη από έναν τεχνολογικά προηγμένο συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου. Ένας συνδυασμός ασημένιου χρώματος και πράσινου μαλαχίτη, σαν δέσμη λέιζερ.

Η φιλοσοφία μιας εποχής στραμμένης προς την καινοτομία. Η πεμπτουσία της πιο εμπνευσμένης σχεδίασης…

ΔΥΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Πραγματικά τεχνολογικά επιτεύγματα, οι 2 οροί της Lancôme σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στην επιθυμία των πιο απαιτητικών γυναικών να αποκτήσουν τέλεια επιδερμίδα.

Ο Ορός για Ενεργοποίηση Νεότητας GÉNIFIQUE αποτελεί το πρώτο βήμα ομορφιάς του προγράμματος περιποίησης Lancôme. Επανεργοποιεί* τα γονίδια, για να χαρίζει ορατά αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Ισχυρό και αποτελεσματικό, το προϊόν VISIONNAIRE [LR 2412 4%] είναι η πρώτη Προηγμένη Περιποίηση Διόρθωσης Επιδερμίδας για ρυτίδες, πόρους και ομοιογένεια της επιδερμίδας που συντελεί στη δημιουργία μιας πραγματικά πανέμορφης επιδερμίδας.
*Πρωτεομική μελέτη – 24 γυναίκες – 8 εβδομάδες

Στη διαφημιστική καμπάνια του VISIONNAIRE[ LR2412 4%], η Lancôme παρουσιάζει ένα νέο όραμα για την τελειότητα.

Στο επίκεντρο βρίσκονται τα πρόσωπα γυναικών διαφορετικής καταγωγής (λατινοαμερικανικής, καυκάσιας, αφρικανικής και ασιατικής). Η επιδερμίδα τους καταδεικνύει για πρώτη φορά και με απτό τρόπο τα ευεργετικά οφέλη της Προηγμένης Περιποίησης Διόρθωσης Επιδερμίδας VISIONNAIRE [LR2412 4%].

Αφήστε μια απάντηση