in , , ,

The Walking Dead Season 8: Video παρασκηνίων με τον Greg Nicotero

Ο εκτελεστικός παραγωγός του Walking Dead, Greg Nicotero, κυκλοφόρησε ένα νέο clip ενός ζόμπι.

Το Walking Dead βρίσκεται σήμερα στην παραγωγή για την όγδοη σεζόν του. Με το 100ό επεισόδιο που έχει γυριστεί πριν από λίγο καιρό, η σειρά είναι τώρα στο δεύτερο ή τρίτο επεισόδιο της όγδοης περιόδου.Οι οπαδοί αναζητούν κάθε πληροφορία που μπορούν να αποκτήσουν σχετικά με τη σειρά του AMC κατά τη διάρκεια της μακράς περιόδου εκτός προβολής, συχνά ελέγχοντας spoiler sites του διαδικτύου για να βρουν εικόνες του σετ ή των ηθοποιών, αλλά τώρα κάτι πιο επίσημο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Ο εκτελεστικός παραγωγός του Walking Dead, Greg Nicotero, κυκλοφόρησε ένα νέο clip ενός ζόμπι που σκοντάφτει μέσα στο δάσος από την παραγωγή του τελευταίου επεισοδίου του.

Στο Instagram video που είναι ενσωματωμένο παρακάτω, ο Nicotero καλεί έναν περιπατητή στο δάσος να αρχίσει να σκοντάφτει προς αυτόν ελπίζοντας ότι θα είναι το επόμενο γεύμα του, περπατώντας μπροστά από μια πινακίδα σε ένα δέντρο το οποίο αναφέρει: «Εποχή Κουνελιού».

A post shared by Greg Nicotero (@gnicotero) on

Όσο για το τι πινακίδα εποχής κουνελιού μπορεί ή δεν μπορεί να αναφέρετε σχετικά κάπου με τις τρέχουσες προβλέψεις του κάθε χαρακτήρα, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες ακόμα. Η πινακίδα έχει αναμφισβήτητα κρεμαστεί πριν από την αποκάλυψη, αλλά μας υπενθυμίζει την εποχή που ο Daryl έπρεπε να διεκδικήσει ένα κουνέλι στο δάσος και κόντεψε να σκοτωθεί από ένα μέλος της ομάδας του Joe προσπαθώντας να του το πάρει.

Δεν υπάρχει λεζάντα στο video του Nicotero, αλλά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σετ δεν έχει παρουσιαστεί στη σειρά οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι από την τρέχουσα παραγωγή της 8ης περιόδου.

Σαν δεύτερη σκέψη ψάχνοντας πραγματικά χρονικά πότε είναι η περίοδος για κυνήγι κουνελιού, βρήκα αυτό…

Ξεκινάει από τις 01 Οκτωβρίου 2017 και τελειώνει στις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Δηλαδή όταν επιστρέφει το Walking Dead. Ο συσχετισμός μου μέχρι εδώ έφτασε, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σας!

Όταν το Walking Dead επιστρέψει τον Οκτώβριο, η πρεμιέρα της 8ης σεζόν θα σηματοδοτήσει το 100ο γενικό επεισόδιο. Ωστόσο, η σειρά του AMC δεν έχει σχέδια για επιβράδυνση μετά την επίτευξη ενός τέτοιου ορόσημου.

«Ο τρόπος που σχεδιάζουμε το μέλλον είναι να ζούμε με αμήχανο τρόμο και άγχος», ανέφερε ο Scott Gimple σε συνεντευξη του. «Δεν πρόκειται να σχεδιάσουμε αναγκαστικά το 100ο επεισόδιο, είναι κάτι σαν να σχεδιάζουμε τα επόμενα 100 επεισόδια. Με πολλούς τρόπους, έχουμε σχεδιάσει αυτή την σειρά σε πολλές περιόδους από τώρα.» Το comic μας το δίνει αυτήν την δυνατότητα και η έμπνευση που έχουμε από το comic και τα πράγματα που θέλουμε να δούμε περισσότερα.»

«Αυτό που ελπίζω για την πρεμιέρα της σεζόν της επόμενης χρονιάς είναι το ξεκίνημα των επόμενων 100 επεισοδίων, η υπόσχεση για περισσότερη ιστορία και ένα άλλο μέλλον. Κάθε οκτώ επεισόδια προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πάλι.»

Η νέος κύκλος επεισοδίων όμως, διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τον άμεσο προκάτοχό της. Με τον 7ο κύκλο που ακολούθησε έναν ταπεινωμένο, έναν εκφοβισμένο Rick Grimes, ο 8ος κύκλος να βρει τον σωστό τρόπο να εμφανίσει τον πόλεμο που με τόση λαχτάρα ανυπομονούν να δουν οι οπαδοί και θα είναι «γεμάτη δράση» σύμφωνα με την εκτελεστικό παραγωγό Denise Huth.One Comment

Leave a Reply
  1. Μια ταινία νορμαλ δεν μπορούν να γυρίσουν? Κ μετά αναρωτιούνται γιατί αγρίεψε ο κόσμος! μονο κανίβαλοι δεν έχουμε γίνει ακόμα……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *