in , ,

The Walking Dead S08: Η παραγωγός υπόσχεται καταιγιστική δράση

Όταν το Walking Dead άρχισε την παραγωγή της έβδομης περιόδου του, το cast και η παραγωγή υποβλήθηκαν στη δημιουργία μιας από τις πιο έντονες και βίαιες ακολουθίες ολόκληρης της σειράς. Ο Glenn και ο Abraham δολοφονήθηκαν άγρια και το cast έπρεπε να αποχαιρετήσει τους αγαπημένους συν-αστέρες.

Η επιστροφή για την όγδοη περίοδο είναι μια διαφορετική ιστορία.

Το cast και η παραγωγή είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ για την σεζόν που βρίσκεται στον ορίζοντα οπως είπε ο ηθοποιός Andrew Lincoln (Rick Grimes). Τώρα, η εκτελεστικός παραγωγός Denise Huth, μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για την πρεμιέρα την όγδοη περίοδο, η οποία θα ξεκινήσει με το 100ο επεισόδιο του σύνολου, η οποία ολοκληρώνει την παραγωγή της στη Georgia.

“Ω, θεέ μου, είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με το πώς έπρεπε να ξεκινήσουμε πέρυσι”, δήλωσε ο Huth στο EW. “Όλοι επέστρεψαν τόσο πολύ ενθουσιασμένοι και είναι μια μεγάλη χρονιά, αυτά τα επεισόδια που έρχονται είναι τεράστια. Έχει πολύ δουλειά, είναι εξίσου δύσκολα όσο ήταν πάντοτε, αν όχι δυσκολότερα.” Υπάρχει μια αίσθηση ενθουσιασμού επειδή οι χαρακτήρες δεν βρίσκονται στο σκοτάδι, σε ένα άσχημο σημείο. Ήταν πολύ δύσκολο πέρυσι. Ήταν δύσκολο για το cast, ήταν δύσκολο για την παραγωγή, ήταν δύσκολο για όλους μας. Ήταν ένα πραγματικά σημαντικό μέρος της ιστορίας και νομίζω ότι έπρεπε να περάσουμε από αυτόν τον πόνο για να έχουμε αυτήν την ικανοποίηση για αυτό που κάνουμε τώρα. Αν όλα αυτά που κάνουμε τώρα είχαν συμβεί στο τρίτο ή τέταρτο επεισόδιο πέρυσι, θα ήταν ακόμα καλά, αλλά δεν θα είχε το ιδιο αντίκτυπο τώρα επειδή όλοι έπρεπε να περάσουμε μέσα από τη λάσπη για να φτάσουμε εδώ. Γι’ αυτό είναι τέλειο.”

“Η ενέργεια είναι απίστευτη, καθώς το cast είναι μαζί, και για πολλούς από αυτούς τους ηθοποιούς είναι η πρώτη φορά ή μία από τις πρώτες στιγμές που έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν γιατί ήταν διαχωρισμένοι πέρυσι. Είναι συναρπαστικό για εμάς να ενσωματώσουμε πολλούς νεότερους χαρακτήρες με τους παλιούς και να τους δούμε όλους μαζί να αναλάβουν αυτή τη μία πρόκληση που μοιράζονται. Το κάνει πραγματικά συναρπαστικό για να ξεκινήσει έτσι μια σεζόν.”

Το πακέτο δράσης

negan gun twd

Προσθήκη στις διαφορές αυτές: το ποσό της δράσης.

Η πρεμιέρα της έβδομης περιόδου δεν ήταν ακριβώς γεμάτη δράση. Δύο χαρακτήρες σκοτώθηκαν με ένα ρόπαλο και ο Rick και ο Negan σκότωσαν μια χούφτα ζόμπι αλλά δεν υπήρξε πραγματικά έντονη μάχη. Δεν υπήρξαν μάχες.

Ο φακός της όγδοης περιόδου πρόκειται να αποθανατίσει ένα ολοκληρωτικό πόλεμο σε όλο της το μεγαλείο γεμάτο δράση. (ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!)

“θα είναι τίγκα στην δράσης”, είπε ο Huth. “Είναι πολύ συναρπαστικό, νομίζω ότι θα είναι πραγματικά, μα πραγματικά ικανοποιητικό.” Ως οπαδός του comics – και είμαι οπαδός της σειράς – όταν το διάβασα, ήταν σαν ‘Ωωω, δεν μπορώ να περιμένω! Θα είναι τέλεια!! ” Αξίζει να περιμένεις να φτάσεις σε αυτή τη στιγμή. ”

Ο πόλεμος ξεκίνησε με το τέλος του 7ου κύκλου επεισοδίων, καθώς οι Saviors εκδιώχθηκαν από την Αλεξάνδρεια στην πρώτη μάχη μεταξύ των κοινοτήτων.

Τα comics

rick fights negan twd comic

Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα σημείο σχεδόν ισοδύναμο με το τεύχος #115 του comic Walking Dead, η σειρά του AMC τρέχει το συνεχές ερώτημα του κατά πόσο θα καλύψει ή όχι όλα τα γεγονότα. Ωστόσο, η Huth δεν ανησυχεί.

“Δεν υπάρχει λόγος με τον Scott και τους συγγραφείς και τα πράγματα που θα τραβήξουν”, είπε η Huth. “Πιστεύω ότι (ο δημιουργός Robert Kirkman) θα παραμείνει μπροστά μας και ο Scott θέλει να παρακάμψει αρκετά. Οπότε έχουμε πάντα αυτόν τον οδικό χάρτη που πρέπει να ακολουθήσουμε και εμείς γνωρίζοντας γενικά πού θα φτάσουμε, αλλά εισάγει πολλά πράγματα που δεν υπάρχουν στα comics, όπως οι Scavengers και οι Heaps, και βρίσκει έναν τρόπο να ενσωματώσει αυτά τα στοιχεία στην υπάρχουσα ιστορία του Robert. Ο κόσμος με ρωτάει πόσο θα τραβήξει η σειρά, δεν έχω πραγματικά την παραμικρή ιδέα, αλλά ο Robert δεν είναι καθόλου κοντά στο να τελειώσει τα comics, οπότε πιστεύω ότι θα είναι αρκετός χρόνος προτού να κινδυνεύουμε να τον φτάσουμε.”

Τα 100ο επεισόδιο

“Είναι κάτι σουρεαλιστικό κατά κάποιο τρόπο” είπε η Huth. “Όταν ξεκινήσαμε, ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα καταφέραμε να φτάσουμε τα 100 επεισόδια, φαινόταν σαν ένα άπιαστο όνειρο, ήταν δύσκολο να σκεφτούμε καν εκείνη την εποχή – θέλαμε μόνο μια δεύτερη σεζόν. Είναι ένα τεράστιο κομπλιμέντο, το γεγονός ότι είχαμε την δυνατότητα να διευρύσουμε την ιστορία και την σειρά και κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερη, και μεγαλύτερη και μεγαλύτερη. Αυτή την χρονιά, αυτό συμβαίνει σίγουρα. Και προσθέστε το σαν την τούρτα με το κερασάκι, το ότι η πρεμιέρα της 8ης σεζόν τυχαίνει να είναι το 100ο επεισόδιο, το κάνει εξαιρετικά συναρπαστικό για να επιστρέψουμε.”

“Η ενέργεια εδώ είναι υπέροχη. Όλοι είναι πολύ ξεσηκωμένοι και είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό που ερχόμαστε από την προηγούμενη σεζόν, που η πρεμιέρα της σεζόν ήταν γεμάτη ενέργεια. Ήταν ένας πραγματικά σκληρός τρόπος να ξεκινήσουμε την σεζόν και αυτήν την χρονιά είναι πραγματικά ενθουσιώδης τρόπος για να αρχίσουμε.”

3 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *