in , , , , , ,

Τα απρόοπτα των συναυλιών Vol.1 [Videos]

Οι συναυλίες πάντα θα είναι μια από τις καλύτερες μουσικές εμπειρίες, αλλά ακόμα και εκεί γίνονται απρόοπτα. Αρκετές φορές είναι διασκεδαστικά αυτά τα απρόσμενα γεγονότα και στους fan άλλα και στους ίδιους τους καλλιτέχνες αλλά είναι και αυτές οι φορές που κάποια πράγματα πάνε πολύ μα πολύ στραβά.

NIRVANA

Ο μεθυσμένος θαυμαστής.

Οι Nirvana καθώς παίζανε στο Pyramid Club το Floyd The Barber ένας μεθυσμένος ανεβαίνει και φωνάζει στο μικρόφωνο «f*cking sh*t» πριν προλάβουν να τον πετάξουν από την σκηνή οι Nirvana. Ο Jason Everman τον ακολούθησε αμέσως για να του ρίξει προφανώς μερικές μπουνιές.
[jwplayer mediaid=”15793″]
Μετά το φινάλε…η καταστροφή.

Ο Kobain κλείνει την συναυλία κάνοντας ρημαδιό το drum set, μετά από αυτό μια παρέα ανεβαίνει πάνω στην σκηνή και ο ένας από αυτούς κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Kobain.
[jwplayer mediaid=”15801″]
Ο καυγάς του Cobain με τον φύλακα.

Ο Kobain πάνω στην κάψα του καθώς έπαιζε κάνει ένα stage dive. Ένας από τους φύλακες του μαγαζιού πήγε να τον βάλει ξανά πάνω στην σκηνή αλλά τον τράβηξε από τα μαλλιά και ο Kobain αντέδρασε χτυπώντας τον με την κιθάρα με αποτέλεσμα μόλις ανέβει ο Kobain στην σκηνή, ο φύλακας του ρίχνει ένα μπουκέτο και τότε μπήκαν όλοι στην μέση για να τους χωρίσουν.
[jwplayer mediaid=”15802″]

MARILYN MANSON

Ο εξυπνάκιας #1.

Κάποιος «εξυπνάκιας» πετάει ένα μπουκάλι στον Manson ο οποίος με την σειρά του αφού τον βρίζει πάνω στην σκηνή κατεβαίνει κάτω και πλακώνεται μαζί του.
[jwplayer mediaid=”15803″]
Ο εξυπνάκιας #2.

Κι’ άλλος «εξυπνάκιας» πετάει μπουκάλι στον Manson. Ο Manson αφού προσκαλεί τον «εξυπνάκια» πάνω στην σκηνή του πετάει το μπουκάλι κάνοντας τον ρεζίλι σε όσους ήταν εκεί.
[jwplayer mediaid=”15804″]

Ο άτυχος Ginger.

Για άγνωστους ακόμα λόγους ο Manson πετάει το στήριγμα του μικροφώνου πάνω στον drummer του Ginger. Ο Ginger μετά από αυτό έπεσε αναίσθητος και ακυρώθηκε η συναυλία. Παραδόξως ο Ginger έχει υποστεί πάρα πολλούς τραυματισμούς και σε άλλες συναυλίες.
[jwplayer mediaid=”15805″]

SLIPKNOT

Η σαβούρα.

Το εν λόγο βίντεο είναι από την συναυλία που είχαν κάνει οι Slipknot το 2005 στην Αθήνα. Ο Corey καθώς ετοιμάζεται να πει το κομμάτι Duality κάνει μια από τις πιο αξιομνημόνευτες σαβούρες στην ιστορία των τραυματισμών των Slipknot.
[jwplayer mediaid=”15806″]
Η αγάπη πονάει.

Έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές σε διάφορες συναυλίες ότι όταν οι Slipknot τραγουδάνε το Spit it out κάτι θα γίνει όπως το καθιερωμένο «Jump tha F*ck up». Σε αυτό το σημείο όμως ο Craig Jones κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Shawn Crahan. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που το κάνανε αυτό, απλά οι Slipknot πάντα συνήθιζαν να δείχνουν την αγάπη που έχουν ο ένας προς τον άλλον με τέτοιο τρόπο.
[jwplayer mediaid=”15807″]
[jwplayer mediaid=”15808″]
Sid the stage diver.

Το cliché του Sid Wilson είναι το stage diving σχεδόν σε όλες τις συναυλίες.
Μάλιστα σε μια από αυτές έσπασε και τα δυο του πόδια, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει βίντεο από αυτή τη στιγμή.
[jwplayer mediaid=”15809″]
[jwplayer mediaid=”15810″]
[jwplayer mediaid=”15811″]
[jwplayer mediaid=”15821″]
Jump da f*ck up, or I will f*ck you up.

Ο Corey στέλνει τον Sid να πειθαρχήσει το κοινό. Το κοινό όμως δεν δίνει καμία σημασία σε αυτά που λέει ο Corey και έχουν πέσει όλοι πάνω στον Sid και σκίζουν την στολή του, ο Sid τότε αρχίζει και ρίχνει μπουνιές σε μερικούς…
[jwplayer mediaid=”15824″]
Το κλάδεμα.

Σε αυτό το βίντεο ο Jim Root κλωτσάει κατά λάθος τον Sid ο οποίος με την σειρά του προσγειώνεται πάνω στον Shawn και τον Mick.
[jwplayer mediaid=”15825″]

Τολμηρός crowd surfer.

Παρόλο που ήταν καθηλωμένος πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι αυτός ο τολμηρός θαυμαστής των Slipknot δεν πτοήθηκε, και όχι μόνο πήγε στην συναυλία με το καροτσάκι αλλά έκανε και crowd surfing.
[jwplayer mediaid=”15826″]

STONE SOUR

Το μπουκάλι….καραδοκεί!

Ο Corey Taylorτελικά δεν το γλύτωσε το μπουκάλι και αυτό το αποδεικνύει το βίντεο από κάτω.
[jwplayer mediaid=”15828″]

NICKELBACK

“Rock” n’ Roll….

Οι Nickelback βρέθηκαν από λάθος του ατζέντη τους σε metal φεστιβάλ και κάποιοι από το κοινό αντέδρασαν πετώντας τους πέτρες.
[jwplayer mediaid=”15829″]

PANTERA

Αντι-ρατσισμός.

Έχει ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι Pantera ήταν ρατσιστές. Σε αυτά τα βίντεο ο Phil Αnselmo ξεκαθαρίζει οτιδήποτε είχε ειπωθεί και εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του πάνω σε αυτό το θέμα.
[jwplayer mediaid=”15833″]
[jwplayer mediaid=”15834″]

DOWN

Κι’ άλλο μπουκάλι…

Αφού κάποιοι από το πλήθος του είχαν πετάξει δυο φορές μπύρα στο κεφάλι, ο Phil σταματάει την συναυλία για να πει στο κοινό να του στείλουν τον επόμενο «δειλό» που θα αποφασίσει να του πετάξει κάτι. Το κοινό υπέδειξε έναν από αυτούς που του είχαν ρίξει και τον ανέβασαν στην σκηνή….
[jwplayer mediaid=”15835″]

Κάτι περισσότερο από ένα απλό mosh pit.

Ο Phil διακόπτει πάλι την συναυλία για να σταματήσει έναν καυγά που γινόταν μέσα στο πλήθος.
[jwplayer mediaid=”15836″]

Ο ενοχλητικός #1.

Ο Phil λίγο πριν πει το επόμενο κομμάτι μιλάει σε έναν τύπο μέσα στο κοινό που ήταν πολύ βίαιος μέσα στο mosh pit και του λέει να κουλάρει και να μην ενοχλεί τόσο πολύ και τους υπόλοιπους που έχουν έρθει να δουν την συναυλία.
[jwplayer mediaid=”15837″]

Ο ενοχλητικός #2.

Άλλη συναυλία, άλλο μέρος αλλά και πάλι ο Phil προειδοποιεί έναν τύπο από το κοινό να μην το παρατραβάει στο mosh pit και να ηρεμήσει. Σύμφωνα με μερικές μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν πάει στην συναυλία αυτή, υποστήριζαν ότι ο συγκεκριμένος τύπος που υπέδειξε ο Phil στο κοινό ήταν υπό την επήρεια ουσιών.
[jwplayer mediaid=”15840″]

Ο Anselmo ανεβάζει φωτογράφο στην σκηνή.

Ο Phil Anselmo σε μια συναυλία στη Μόσχα, τραβάει έναν φωτογράφο από το κοινό και τον ανεβάζει στην σκηνή και του δίνει απλόχερα την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφίες το συγκρότημα επί σκηνής.
[jwplayer mediaid=”15842″]

DAMAGEPLAN

R.I.P Dimebag

Η εν ψυχρό δολοφονία του Dimebag επί σκηνής είναι σίγουρα μια από τις πιο θλιβερές στιγμές στην ιστορία της heavy metal μουσικής.Ο δράστης ήταν ο Nathan Gale, ο οποίος πυροβόλησε τον Dimebag έξι φορές, των οποίων τέσσερις ήταν στο κεφάλι, σκοτώνοντας τον ακαριαία. Ο Gale συνέχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τέσσερις και τραυματίζοντας άλλους επτά. Ο Gale έριξε συνολικά δεκαπέντε φορές. Ο Gale έπασχε από σχιζοφρένεια και πίστευε ότι η μπάντα του έκλεβε τις σκέψεις του και γελούσαν εις βάρος του.
[jwplayer mediaid=”15843″]

METALLICA

Το πολύ πιστευτό ατύχημα.

Προφανώς οι Metallica κάνανε πλάκα στο κοινό γιατί αποκλείεται αυτό το περιστατικό να είναι αληθινό, γιατί ποιος σωστός μουσικός καθώς γίνεται τέτοιος χαμός να συνεχίσει να παίζει?!
[jwplayer mediaid=”15846″]

Κάτι που να καίει.

Σε αυτό το βίντεο ο James Hetfield καίγεται κατά λάθος στα χέρια και στα πόδια του εξαιτίας κάποιων ελαττωματικών εφέ φωτιάς(Όσοι έχουνε πάει σε συναυλία των Metallica ξέρουν ότι τους αρέσει να παίζουν με τη φωτιά στα show τους), με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
[jwplayer mediaid=”15849″]

Το παπούτσι.

Ένας τύπος από το κοινό πετάει ένα παπούτσι στον Hetfield ο οποίος με την σειρά του, λέει, ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα αν δεν έχει το νου του στο αν θα του πετάνε πράγματα…δεν είχε και άδικο!
[jwplayer mediaid=”15852″]

KISS

Hair spray+Gene Simons+Φωτιά=Κάτι γ@μ@το.

O Gene Simmons καθώς κάνει ένα κόλπο βγάζοντας φωτιά από το στόμα του και τα μαλλιά του πιάνουν φωτιά. Αρκετό καιρό αργότερα ο Simmons παραδέχτηκε ότι αν δεν έβαζε τόσο πολύ hair spray δεν θα έπιαναν τα μαλλιά του φωτιά.
[jwplayer mediaid=”15853″]

Κολονοσκόπηση με laser.

Κάποιος από το κοινό ρίχνει με laser πάνω στους KISS. Ο Paul Stanley βρίσκει ποιος είναι και τον προειδοποιεί ότι αν δεν σταματήσει να τους ενοχλεί με το laser θα του το βάλει στον κ***….
[jwplayer mediaid=”15856″]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *