in ,

Making a Murderer S02: Επιστρέφει με στοιχεία που δείχνουν νέο ύποπτο

Το Making a Murderer είναι η καλύτερη πρωτότυπη σειρά στο Netflix. Πρόκειται για ένα mind-fuck σάντουιτς με plot-twist σάλτα. Χθες το αληθινό δράμα πίσω από την σειρά ντοκιμαντέρ πήρε μια ακόμα εκπληκτική στροφή. Η εστίαση του Steven Avery, μπορεί να επιστρέψει σε δίκη.

Στις 7 Ιουνίου, η Kathleen Zellner και συνεργάτες υπέβαλαν νέα αποδεικτικά στοιχεία και αιτήματα μετά τη δίκη στην υπόθεση του Steven Avery. Το έγγραφο των 1.272 σελίδων ισχυρίζεται ότι ο Avery αξίζει μια νέα ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του – επειδή γνωρίζουν ποιος είναι ο δολοφόνος.

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα τη σειρά – είμαι εδώ για να εξηγήσω ότι πρόκειται για μια βόμβα.

Το Making a Murderer είναι μια εμπειρία

Η σειρά ντοκιμαντέρ περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή του Steven Avery: ένας άνδρας που κακώς κατηγορήθηκε για βιασμό και απαλλάχθηκε μετά από 18 χρόνια φυλάκισης.

Είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε άλλη σύνοψη της σειράς χωρίς να αποκαλυφθούν περίπλοκες λεπτομέρειες σχεδίων που είναι καλύτερα να το παρακολουθήσετε. Το Making a Murderer είναι μια φανταστική σειρά λόγω της αριστουργηματικής βηματοδότησης της.

Κάθε επεισόδιο περιέχει πολλές εκπλήξεις, οι οποίες κρατούν τη σειρά ενδιαφέρουσα. Στο τέλος, οι θεατές παραμένουν με περισσότερες αναπάντητες ερωτήσεις από ό, τι ξεκίνησαν. Η σειρά μας αφήνει με το στόμα ανοικτό και διαβρωμένη την πίστη μας στο σύστημα δικαιοσύνης.

Στην απίστευτη ιστορία του Steven Avery, το ενδιαφέρον αυξήθηκε περισσότερο μόνο από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2015.

Η υπεράσπιση ισχυρίζεται τώρα ότι γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος

To ABC αναφέρει το αίτημα προσφυγής της Zellner ότι ο δολοφόνος της Halbach είναι ο πρώην σύντροφός της. Το έγγραφο λέει ότι παραπλάνησε τους ανακριτές και ποτέ δεν αποκλείστηκε ως ύποπτος. Δεν είναι πάντα ο σύζυγος / εραστής / πρώην σε αυτά τα πράγματα;

Υπάρχουν αρκετές άλλες προτάσεις που έγιναν σχετικά με το χειρισμό αποδεικτικών στοιχείων, νέες μεθόδους δοκιμών και ψυχολογική ανάλυση που υποδεικνύει ότι ο Avery δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε καίριες λεπτομέρειες σχετικά με το έγκλημα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Wisconsin απάντησε στο έγγραφο, λέγοντας “Είμαστε βέβαιοι ότι, όπως και με τις προηγούμενες προτάσεις του κ. Avery, δεν έχουν καμία αξία και θα απορριφθεί μόλις το εξετάσει το δικαστήριο. Συνεχίζουμε να στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Halbach καθώς πρέπει να αντέξουν τις γελοίες προσπάθειες του Avery να επανεμφανίσει την ετυμηγορία του και την ποινή του.”

Πού πηγαίνει από εδώ και πέρα

Η Netflix δεν έδωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης περιόδου του Making A Murderer, αλλά αναμένεται να επιστρέψει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Η Kathleen Zellner ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της της, ότι η δεύτερη περίοδος θα συμπέσει με την προσφυγή της.

Ελπίζω ότι θα δεχθούν την επανεκδίκαση του Avery – όχι επειδή πιστεύω ότι είναι αθώος (και δεν λέω ότι είναι ένοχος γιατί ούτε αυτό το ξέρω) – αλλά επειδή απλά δεν μπορώ να περιμένω να λες και είναι απλά μια σειρά που αγωνειώ για την επόμενη σεζόν. Θέλω να μάθω πώς τελειώνει αυτή η πραγματικά πολύ περίεργη πραγματική υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *