in , , ,

Innovation Experience 2011: Philips Nurturing [Videos]

Κάθε μητέρα και κάθε παιδί αξίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα – πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό.

Κάθε μητέρα και κάθε παιδί αξίζουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα – πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Στη Philips έχουν δεσμευθεί να παρέχουν καινοτόμες, κλινικά επιβεβαιωμένες λύσεις και ευρεία υποστήριξη: από το ιατρείο του μαιευτήρα και την κλινική μέχρι το σπίτι. Προσφέρουν την επόμενη γενιά περίθαλψης, έτσι ώστε οι οικογένειες να βιώσουν ήρεμες και με την καλύτερη δυνατή υγεία την εμπειρία του θαύματος της γέννησης.Κάθε δευτερόλεπτο, τέσσερα μωρά γεννιούνται στον κόσμο. Αν και οι περισσότερες εγκυμοσύνες καταλήγουν σε χαρούμενους και υγιείς τοκετούς, τα πράγματα μερικές φορές δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε. Στις ανεπτυγμένες χώρες κατά μέσο όρο ένα στα δέκα παιδιά γεννιούνται πρόωρα. Καθώς τα ποσοστά των γεννήσεων από γυναίκες άνω των 34 ετών αυξάνονται, το ίδιο συμβαίνει και με τις πρόωρες γέννες.

Στη Philips πιστεύουν πως η διασφάλιση ενός υγιούς τοκετού για τις μητέρες και τα παιδιά ξεπερνά την παροχή υψηλού επιπέδου κλινικής περίθαλψης. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός άνετου και ζεστού περιβάλλοντος για τα νεογέννητα που περνούν τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους στα μαιευτήρια και χρειάζονται άκρως εξατομικευμένη φροντίδα.

Επίσης, αναγνωρίζουν πως για τις νέες οικογένειες ο ύπνος και το φαγητό είναι μια πρόκληση – και όχι μόνον για τα μωρά. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως οι διατροφικές συνήθειες της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να έχουν σημαντικότατη επίδραση στο παιδί της: για παράδειγμα, η χαμηλή κατανάλωση υδατανθράκων σήμαινε πως τα μωρά ήταν πιο πιθανόν να γίνουν υπέρβαροι ενήλικες.

Συνεπώς, το να τρώει κανείς ένα ισορροπημένο γεύμα, πλούσιο σε υδατάνθρακες, είναι κρίσιμο στους εννιά μήνες πριν από τον τοκετό. Με τα προϊόντα για την κουζίνα που διαθέτουν, το μαγείρεμα γίνεται πιο εύκολο και ασφαλές και οι μητέρες και οι οικογένειες ενθαρρύνονται να ετοιμάζουν γεύματα με φρέσκα προϊόντα.

Με κάθε προϊόν και υπηρεσία στοχεύουν να προσφέρουν την επόμενη γενιά φροντίδας για τη μητέρα, το παιδί και για ολόκληρη την οικογένεια.

Για παράδειγμα:

  • Η αξιολόγηση της καρδιάς ενός εμβρύου κατά τη διάρκεια εξέτασης υπερήχων μπορεί κάποιες φορές να είναι δύσκολη, καθώς τα μωρά σπάνια μένουν ακίνητα για αρκετή ώρα. To σύστημα υπερήχων Philips iU22 xMatrix μπορεί να απεικονίσει την καρδιά μέσα σε δευτερόλεπτα. Επίσης παίρνει καθαρές, υψηλής ευκρίνειας εικόνες τόσο σε δύο όσο και σε τρεις διαστάσεις έτσι ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί η γενική κατάσταση της υγείας του εμβρύου.
  • Το σύστημα εμβρυακής παρακολούθησης Philips Avalon με Smart Pulse, είναι το πρώτο σύστημα παρακολούθησης εμβρύων στο οποίο υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματο εντοπισμό περιπτώσεων όπου ο σφυγμός της μητέρας μπορεί να συγχέεται με το σφυγμό του εμβρύου χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης πρόσθετων ηλεκτροδίων ή αισθητήρων. Το σύστημα Avalon είναι επίσης το μόνο διαθέσιμο προϊόν που μπορεί να παρακολουθεί τρίδυμα με μη επεμβατικό τρόπο με μία μόνο συσκευή.
  • Η Philips κατασκευάζει μια σειρά από σκεύη για την κουζίνα που βοηθούν στην προετοιμασία υγιεινού φαγητού. Για παράδειγμα, το επαναστατικό Philips Airfryer χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία ‘Rapid Air’ για μαγείρεμα φαγητού μέχρι και με 80% λιγότερο λίπος. Άλλο παράδειγμα είναι το AVENT-Συνδυασμένος Βραστήρας και Μπλέντερ- της Philips μια καινοτομία στο τμήμα προετοιμασίας τροφής για νήπια που επιτρέπει τους γονείς να μαγειρέψουν υγιεινά και υπέροχα γεύματα με εξαιρετικά απλό και γρήγορο τρόπο. Επίσης, καινοτομούμε σε τοπικό επίπεδο για τις ανάγκες διαφορετικών πελατών σε διαφορετικά μέρη του κόσμου – για παράδειγμα, τα μίξερ-μύλοι είναι πολύ σημαντικά για το μαγείρεμα φαγητού στην Ινδία, ενώ οι παρασκευαστές γάλατος από σόγια είναι σημαντικά κουζινικά σκεύη στην Κίνα.
  • Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο που μπορεί να δώσει μια μητέρα στο μωρό της για την υγεία του από το μητρικό γάλα. Η σειρά AVENT της Philips με αντλίες στήθους και αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις μητέρες και να κάνουν τη διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται. Η επαναστατική σχεδίαση των αντλιών της Philips έχει αναγνωριστεί από μητέρες και επαγγελματίες της υγείας παγκοσμίως.

Μελλοντικές καινοτομίες:

  • Η προστασία των τροφίμων, ειδικότερα σε σχέση με τη χρήση εντομοκτόνων στη γεωργία, αποτελεί ένα ολοένα και πιο σημαντικό ζήτημα για τους καταναλωτές και τις κυβερνήσεις, ειδικά σε αναπτυσσόμενες αγορές. Η Philips αναπτύσσει μια επαναστατική καινοτομία για να απομακρύνει εύκολα, αποτελεσματικά και χωρίς χημικά πρόσθετα τα εντομοκτόνα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
  • Πολλά νεογέννητα χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη κατά τις πρώτες ώρες και μέρες της ζωής τους. Η χολερυθριναιμία –ο νεογνικός ίκτερος– επηρεάζει το 60% των παιδιών κανονικής κύησης και το 90% όσων γεννήθηκαν πρόωρα. Αν και μπορεί να θεραπευθεί με φωτοθεραπεία, ο σχεδιασμός των συμβατικών συσκευών φωτοθεραπείας θα μπορούσε να βελτιωθεί. Για να αντιμετωπίσει ευθέως αυτές τις ελλείψεις η Philips αναπτύσσει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας φωτοθεραπείας για την αντιμετώπιση του νεογνικού ίκτερου: την κουβέρτα Bilirubin.
  • H Philips έχει αναπτύξει τεχνολογία κάμερας ζωτικών σημείων που καθιστά πιο άνετη τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού και της αναπνοής. Αντί για αισθητήρες προσαρμοσμένους στο δέρμα ή συσκευές που πρέπει να δεθούν στο σώμα, η κάμερα χρειάζεται μόνο να δει τον ασθενή.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *