in , ,

Helena Rubinstein x Prodigy [Packshots]

Το 2012, η Helena Rubinstein δίνει νέα διάσταση στην PRODIGY και παρουσιάζει ένα αληθινό αριστούργημα της τεχνολογίας, το Μοριακό Βιο-Χυμό™.

Το 2012, η Helena Rubinstein δίνει νέα διάσταση στην PRODIGY και παρουσιάζει ένα αληθινό αριστούργημα της τεχνολογίας, το Μοριακό Βιο-Χυμό™.Αντλώντας έμπνευση από τις μελέτες της μοριακής βιολογίας στην αιχμή της ιατρικής έρευνας, η HR κάνει ένα βήμα παραπάνω και παρουσιάζει τη νέα PRODIGY Cream, για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες και τη νέα PRODIGY Eyes, για εντατική ανανέωση της περιοχής των ματιών.

Ο Μοριακός Βιο-Χυμός™ , ο οποίος συνδυάζει 5 φυτικά ενεργά συστατικά, δρα στους μοριακούς στόχους στο εσωτερικό των κυττάρων, για να επανορθώνει, να ενισχύει και να προστατεύει τους πιο καθοριστικούς μηχανισμούς στον αγώνα ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας, πετυχαίνοντας βαθιά αντιρυτιδική δράση, βαθιά αποκατάσταση της πυκνότητας, της σφριγηλότητας, της φωτεινότητας καθώς και βαθιά ενυδάτωση.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PRODIGY: Ο ΜΥΘΟΣ

Από το 1902, η μάρκα Helena Rubinstein, εξειδικευμένη στα αντιγηραντικά καλλυντικά προϊόντα, συνδυάζει την αναζήτηση της ομορφιάς με το πάθος για επιστημονική αριστεία.

Τα Εργαστήρια Helena Rubinstein επιλέγουν τα ενεργά συστατικά με τις υψηλότερες επιδόσεις προκειμένου να εμποτίζουν την επιδερμίδα με τη ζωτική ενέργεια που χρειάζεται. Συνδυάζοντας την έρευνα με την τόλμη ώστε να διευρύνει τα όρια της γνώσης, η Helena Rubinstein συνάπτει γνήσιες συνεργασίες με κορυφαίους επιστήμονες για τη δημιουργία συνθέσεων που προσφέρουν τα  καλύτερα αποτελέσματα στις πιο απαιτητικές γυναίκες.

Το 2012, η Helena Rubinstein καινοτομεί με το Μοριακό Βιο-Χυμό™, ένα φυτικό συμπύκνωμα ζωής. PRODIGY, ένα αριστούργημα της επιστήμης για βαθιά ανανέωση της επιδερμίδας

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Όλα ξεκίνησαν το 2002. Αντλώντας έμπνευση από το θαύμα της Φύσης, η Helena Rubinstein δημιούργησε την PRODIGY, το πρώτο προϊόν περιποίησης για ολική αντιγήρανση. Το πραγματικό θαύμα: ο Ενθυλακωμένος Βιο-Χυμός™, μια τέλεια συνέργεια των πιο αποτελεσματικών φυτικών αντιγηραντικών ενεργών συστατικών.

Το 2010, η Helena Rubinstein εφηύρε την PRODIGY POWERCELL, τον πρώτο εμφυτευτή νεότητας. Εμπλουτισμένη με τη ζωτική δύναμη των φυτικών βλαστοκυττάρων, η PRODIGY POWERCELL προσφέρει 4 φορές καλύτερη ποιότητα επιδερμίδας* και 2 φορές ταχύτερη επανόρθωσή της**. Μια θαυματουργή τόνωση της νεότητας.

 

Το 2012, η Helena Rubinstein δίνει νέα διάσταση στην PRODIGY και παρουσιάζει επισήμως ένα αληθινό αριστούργημα της τεχνολογίας.

Όντας, όπως πάντα, στην πρώτη γραμμή των τεχνικών ανάλυσης και των επιστημονικών γνώσεων, τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein άρχισαν να διερευνούν τους μοριακούς στόχους του δέρματος. Ο καρπός αυτών των εργασιών είναι μια άνευ προηγουμένου συνέργεια: ο Μοριακός Βιο-Χυμός™, που ενσωματώνεται στην PRODIGY για εντατική και βαθιά ανανέωση του δέρματος.

*Δοκιμή in vivo, συνδυασμός της κρέμας και του ορού έναντι επιδερμίδας στην οποία δεν χρησιμοποιήθηκε καμία ουσία, 4 ημέρες μετά την καταστροφή της κεράτινης στιβάδας.

*Δοκιμή in vivo, συνδυασμός της κρέμας και του ορού έναντι επιδερμίδας στην οποία δεν χρησιμοποιήθηκε καμία ουσία, 4 ημέρες μετά την καταστροφή της κεράτινης στιβάδας.

 

2012: Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HELENA RUBINSTEIN

Αντλώντας έμπνευση από τις μελέτες της μοριακής βιολογίας στην αιχμή της ιατρικής έρευνας, η Helena Rubinstein κάνει ένα βήμα παραπάνω από την επιστημονική ανακάλυψη και παρουσιάζει την PRODIGY. Οι μελέτες αυτές συνέβαλαν σημαντικά την κατανόηση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών, οι οποίες αποσκοπούν στη διέγερση των μηχανισμών άμυνας και της φυσικής ικανότητας αυτό-επανόρθωσης του δέρματος.

Η γήρανση του δέρματος, που αποτελεί ένα πολύπλοκο φαινόμενο, σχετίζεται με μια γενετικά προγραμματισμένη χρονολογική αλλοίωση της μοριακής λειτουργίας. Πολλοί εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η ρύπανση και το κάπνισμα, επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία.

Νέες τεχνικές επιστημονικής ανάλυσης, ιδίως η μεταγραφομική (ανάλυση των mRNA) και η πρωτεομική (ανάλυση των πρωτεϊνών), μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τις διαφορές ανάμεσα στη μοριακή έκφραση ενός νεανικού δέρματος, ενός δέρματος με χρονογήρανση και ενός δέρματος με φωτογήρανση. Βασιζόμενα στη μοριακή βιολογία, τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein αποκρυπτογράφησαν τους πιο αναλυτικούς μηχανισμούς των κυττάρων του δέρματος, για να διοχετεύσουν πιο αποτελεσματικά νεότητα στο βάθος του δέρματος.

 

ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟ-ΧΥΜΟΣ™ : ΝΕΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΖΩΗΣ

Μια άνευ προηγουμένου συνέργεια φυτικών συστατικών που επανενεργοποιεί την έκφραση των δεικτών της νεότητας* στις 5 βασικές στιβάδες του δέρματος. Ο Μοριακός Βιο-Χυμός™ δρα στους μοριακούς στόχους στο εσωτερικό των κυττάρων, για να επανορθώνει, να ενισχύει και να προστατεύει τους πιο καθοριστικούς μηχανισμούς στον αγώνα ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας.

* Δοκιμή in vitro

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Ο Μοριακός Βιο-Χυμός συνδυάζει 5 φυτικά ενεργά συστατικά, επιμελώς επιλεγμένα για να στοχεύουν κάθε μία από τις 5 βασικές στιβάδες του δέρματος μέχρι το βαθύτερο κυρίως δέρμα.

 

Ενεργά εκχυλίσματα βλαστού ιαπωνικού κρίνου

Ενισχύουν το φραγμό του δέρματος και προάγουν την υδάτωση του δέρματος

Εκχυλίσματα ρίζας σκουτελλάριας της Μπάικαλ

Βελτιώνουν την ομοιογένεια της όψης και τη λάμψη

Πεπτίδια ρυζιού

Μειώνουν τις ρυτίδες και βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας

Ενεργά εκχυλίσματα μανιταριού Maitake

Αντιμετωπίζουν τις αλλοιώσεις του κυρίως δέρματος που προκαλούνται από τη γήρανση, ώστε να δείχνει η επιδερμίδα σαν να έχει «αναπλαστεί από το εσωτερικό της»

Πολυφαινόλες από λίτσι

Διατηρούν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας

 

ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟ-ΧΥΜΟΣ

 

ΔΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΡΜΑ*

 * Δοκιμή in vitro

Στην επιδερμίδα: βελτίωση της λειτουργίας προστατευτικού φραγμού του δέρματος και της ενυδάτωσης για λεία και απαλή επιδερμίδα

Η συνοχή ανάμεσα στις διάφορες στιβάδες του δέρματος είναι απαραίτητη για να διατηρείται η φυσική ισορροπία του προστατευτικού φραγμού του δέρματος, καθώς περιορίζει την υπερβολική απώλεια νερού και διασφαλίζει την αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματος. Ενεργά εκχυλίσματα βλαστού ιαπωνικού κρίνου:

▪ διεγείρουν τη σύνθεση πρωτεϊνών δημιουργώντας στεγανές συνδέσεις*, ώστε να ρυθμίζουν τη ροή του νερού και να αυξάνουν το συντελεστή ενυδάτωσης*.

Για ενισχυμένη λειτουργία προστατευτικού φραγμού του δέρματος και καλύτερα ενυδατωμένη, πιο λεία, πιο απαλή και πιο άνετη επιδερμίδα.

*δοκιμές in vitro

Στο επίπεδο της βαθύτερης επιδερμίδας: βελτίωση της ομοιογένειας και της λάμψης

Η γήρανση και η φωτογήρανση διαταράσσουν τη μελανογένεση. Η κατανομή των ενεργών μελανοκυττάρων αποδιοργανώνεται. Η σύνθεση μελανοσωμάτων – τα οποία είναι μεγαλύτερα και περιέχουν περισσότερες χρωστικές – είναι συνεχής. Τα μελανοκύτταρα συσσωρεύονται σε ορισμένες περιοχές της βαθύτερης επιδερμίδας, συμβάλλοντας έτσι στο σχηματισμό καφέ κηλίδων. Εκχυλίσματα ρίζας σκουτελλάριας της Μπάικαλ:

▪ επιβραδύνουν το σχηματισμό πολυμερών μελανίνης* στα μελανοκύτταρα χάρη στη δράση τους κατά των ελεύθερων ριζών και τις ιδιότητες απορρόφησης της υπεριώδους ακτινοβολίας.

▪ διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες* που αποτρέπουν την ερυθρότητα.

Για πιο ομοιόμορφη, λαμπερή επιδερμίδα.

*δοκιμές in vitro

 

Στη συμβολή κυρίως δέρματος-επιδερμίδας: δράση ενάντια στο σχηματισμό ρυτίδων

Η συμβολή ανάμεσα στο κυρίως δέρμα και την επιδερμίδα γίνεται πιο επίπεδη. Οι ανταλλαγές θρεπτικών στοιχείων και ενέργειας μειώνονται, με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται η ανάπλαση του δέρματος. Το δέρμα χάνει τις μηχανικές και τις συνεκτικές του ιδιότητες, γεγονός που συμβάλλει στο σχηματισμό ρυτίδων. Πεπτίδια ρυζιού:

▪ διεγείρουν τη σύνθεση των πρωτεϊνών στήριξης ανάμεσα στο κυρίως δέρμα και την επιδερμίδα (Κολλαγόνου VII)*

▪ προάγουν τη μοριακή σύνθεση της συμβολής κυρίως δέρματος-επιδερμίδας* (Κολλαγόνου IV), για να αποκαθιστούν την προσκόλληση ανάμεσα στις στιβάδες του κυρίως δέρματος και της επιδερμίδας.

Αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα: η λείανση της επιδερμίδας επιδερμίδας βελτιώνεται και η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή και πιο τονωμένη.

*δοκιμές in vitro

Στο επίπεδο του θηλώδους κυρίως δέρματος: αύξηση της ελαστικότητας και της τόνωσης

Οι ινοβλάστες είναι τα βασικά κύτταρα του κυρίως δέρματος που ευθύνονται για το σχηματισμό της εξωκυττάριας ουσίας, η οποία αποτελείται κυρίως από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, γλυκοζαμινογλυκάνες και πρωτεογλυκάνες. Όταν μειώνεται η δραστηριότητά τους, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή και χάνει την τόνωση, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της. Εμφανίζονται ρυτίδες. Ενεργά εκχυλίσματα μανιταριού Maitake:

▪  διεγείρουν τη σύνθεση των δομικών μορίων που είναι απαραίτητα για το θηλώδες κυρίως δέρμα* (Κολλαγόνο V).

Για επιβράδυνση των αλλοιώσεων της ποιότητας του κυρίως δέρματος και βελτίωση των βιομηχανικών ιδιοτήτων του δέρματος, ώστε να αποκατασταθεί η φυσική του ισορροπία. Για επιδερμίδα πιο σφριγηλή, σαν να έχει αναπλαστεί από το εσωτερικό της.

*δοκιμές in vitro

Στο επίπεδο του δικτυωτού κυρίως δέρματος: βαθιά αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος

Η σε βάθος γήρανση και η φωτογήρανση της επιδερμίδας οφείλονται κυρίως σε χρόνια φλεγμονή του δέρματος, η οποία προκαλεί οξειδωτικό στρες. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται η εμφάνιση γερασμένων κυττάρων που ευθύνονται για την επιδείνωση του μεταβολισμού του δέρματος. Ταυτόχρονα, στο επίπεδο του δικτυωτού κυρίως δέρματος, τα κολλαγόνα υφίστανται γλυκοζυλίωση, οι ίνες γίνονται άκαμπτες εξαιτίας της αντίδρασης των σακχάρων με τις πρωτεΐνες. Αυτοί οι δύο μηχανισμοί προκαλούν απώλεια της πυκνότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να εμφανιστούν ήδη από την ηλικία των 30 ετών, και αυξάνονται διαρκώς με την πάροδο του χρόνου. Πολυφαινόλες από λίτσι:

– προλαμβάνουν τη γήρανση των κυττάρων του δέρματος χάρη στην αντιφλεγμονώδη* και αντιοξειδωτική δράση τους, συντηρώντας το μοριακό μεταβολισμό,

προστατεύουν τις ίνες κολλαγόνου από την αντίδραση των σακχάρων, αναστέλλοντας τη γλυκοζυλίωση*.

Στο βαθύτερο τμήμα του κυρίως δέρματος, διατηρείται η μοριακή νεότητα: για πιο πυκνή, πιο ελαστική επιδερμίδα.

*δοκιμές in vitro

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βαθιά αντιρυτιδική δράση

Βαθιά αποκατάσταση της πυκνότητας

Βαθιά σφριγηλότητα

Βαθιά φωτεινότητα

Βαθιά ενυδάτωση

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΥΦΕΣ

Πεμπτουσία της πολυτέλειας και της αντιγηραντικής αποτελεσματικότητας.

Ενσωματώνοντας ισχυρά ενεργά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, η PRODIGY συνδυάζει τη ολική δραστική αντιγήρανση με τον αισθησιασμό μιας θεϊκά απαλής και εθιστικής υφής.

Η μεταξένια υφή της κρέμας PRODIGY γίνεται απολαυστικά ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας άμεσα αίσθηση απόλυτης άνεσης, σε συνδυασμό με ένα ματ, βελούδινο φινίρισμα.

Το διακριτικό της άρωμα που περιέχει νότες σπάνιων αιθέριων ελαίων με άρωμα ξύλου και βανίλιας χαρίζει απολαυστική αίσθηση απόλυτης ευεξίας.

Το προϊόν περιποίησης PRODIGY διατίθεται επίσης σε μια υφή κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες. Αυτή η πλούσια κρέμα διαθέτει εξαιρετικά θρεπτικές ιδιότητες. Πολυτελής και βελούδινη, περιβάλλει την επιδερμίδα με αίσθηση απόλυτης άνεσης και χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα.

 

PRODIGY EYES

ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΤΙΩΝ

Στην καρδιά της σύνθεσης, ο Μοριακός Βιο-Χυμός εμπλουτίζεται με ενεργά συστατικά υψηλής ακρίβειας που στοχεύουν συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών:

  • κερί φαγόπυρου, πλούσιο σε φυτοστερόλες, σε συνδυασμό με ρούσκο, ο οποίος είναι γνωστός για τις αποσυμφορητικές του ιδιότητες, για μείωση του οιδήματος κάτω από τα μάτια,
  • η καφεΐνη, γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες στη μικροκυκλοφορία του δέρματος, για εξασθένιση των μαύρων κύκλων,
  • παράγοντες soft focus για άμεση λείανση των ατελειών και ενίσχυση της λάμψης στην περιοχή των ματιών,
  • παράγοντας επιφανειακής σύσφιξης από πολυμερή για αποτέλεσμα ανόρθωσης των βλεφάρων.

110 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *