in , ,

Giorgio Armani x Luminessence [Packshots / Visual]

Η Luminessence, η νέα σειρά υβριδικών προϊόντων περιποίησης του Giorgio Armani, τιθασεύει για πρώτη φορά τη φυσική δύναμη του φωτός, για να φωτίζει την επιδερμίδα από το εσωτερικό της, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία της μάρκας BRIGHT REGEN.


Η Luminessence, η νέα σειρά υβριδικών προϊόντων περιποίησης του Giorgio Armani, τιθασεύει για πρώτη φορά τη φυσική δύναμη του φωτός, για να φωτίζει την επιδερμίδα από το εσωτερικό της, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία της μάρκας BRIGHT REGEN.Η τεχνολογία BRIGHT REGEN βασίζεται στον ευφυέστερο συνδυασμό νέων και αξιόπιστων καινοτόμων ενεργών συστατικών, για να διασφαλίζει ότι το φως καθοδηγείται σωστά σε όλο το ταξίδι του στην επιδερμίδα, αποφεύγοντας αποτελεσματικά τον εγκλωβισμό του από τις καφέ κηλίδες, τις κοκκινίλες, τους πόρους και τις ρυτίδες. Ενσωματώνει τα πιο εξελιγμένα απολεπιστικά οξέα φρούτων, ProXylane, ένα αντιγηραντικό μόριο που διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και συμβάλλει στην ενδυνάμωση του κυρίως δέρματος και της συμβολής κυρίως δέρματος-επιδερμίδας και το ACTYL-C, ένα νέο πρωτοποριακό μόριο λεύκανσης που είναι πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C.

Περιγραφή ΠροϊόντοςΕνδεικτική Τιμή Marketing*
Luminessence Bright Regenerator Serum

115€*

Luminessence Bright Revelator Universal Greige

BB Fluid SPF 50/PA++

65€*

Luminessence Bright Primer Essence-in-lotion

70€*

*Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

LUMINESSENCE

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ

Η ΣΕΙΡΑ LUMINESSENCE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Luminessence, η νέα σειρά υβριδικών προϊόντων περιποίησης του Armani, τιθασεύει για πρώτη φορά τη φυσική δύναμη του φωτός, για να φωτίζει την επιδερμίδα από το εσωτερικό της, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία της μάρκας «Bright Regen”.

Οι παγίδες του φωτός στην επιδερμίδα, όπως οι πόροι, οι ρυτίδες και οι καφέ κηλίδες, διορθώνονται – και η ελεύθερη ροή του φωτός αποκαθίσταται.

Το πρόσωπο ντύνεται με μια απόλυτα φυσική και φωτεινή λάμψη, το φως του Armani.

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ARMANI

Το φως είναι η πεμπτουσία του οράματος του Giorgio Armani για όλες τις συλλογές του. Ο σχεδιαστής πιστεύει ότι το πραγματικά όμορφο φως είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διαφάνειας, λάμψης, τελειότητας και κομψότητας. Δημιουργεί μια αξέχαστη και παράλληλα σχεδόν γυμνή φωτεινότητα σε όλες τις δημιουργίες του. Σήμερα, ο Giorgio Armani αιχμαλωτίζει την ουσία του φωτός σε μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης, δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που λάμπει από το εσωτερικό της.

ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η επιδερμίδα έχει την ικανότητα να απορροφά και να αντανακλά το φως. Όταν το φως μπορεί να διεισδύει στην επιδερμίδα και να αντανακλάται, η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή, πιο διάφανη και πιο ομοιογενής. Το φως ρέει στην επιδερμίδα με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τη λάμψη που χρειάζεται το πρόσωπό σας για να αποκτήσει την τέλεια φωτεινότητα. Καθώς μεγαλώνουμε, η ροή του φωτός διαταράσσεται και το φως εγκλωβίζεται.

Απαιτούνται παρεμβάσεις, για να καθοδηγηθεί το φως στο ταξίδι του και να αποκατασταθεί η χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ – 7 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Για πρώτη φορά, τα εργαστήρια του Armani αποκωδικοποιούν τον κώδικα λειτουργίας του φωτός στην επιδερμίδα. Η σειρά Luminessence βασίζεται σε αυτή τη γνώση, για να βελτιστοποιεί τη ροή του φωτός στην επιδερμίδα, μέσα από ένα ταξίδι επτά σταδίων, και να χαρίζει μια απόλυτα φυσική και φωτεινή λάμψη.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ 7 ΣΤΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ:

1ο: οι ακτίνες του φωτός πέφτουν πάνω στην επιδερμίδα.

2o: ένα ποσοστό 5 έως 7% του φωτός αντανακλάται από την επιφάνεια της  κ ερ ά τινης στιβάδας  , χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια πρώτη λάμψη.

3ο: το υπόλοιπο φως διεισδύει σε αυτή τη στιβάδα και συνεχίζει το ταξίδι του προς τις βαθύτερες στιβάδες. Η αύξηση του πάχους της κεράτινης στιβάδας, οι ρυτίδες και οι διεσταλμένοι πόροι μπορούν επίσης να αναχαιτίσουν την πορεία του φωτός.

4ο: το φως εισέρχεται στην  επιδερ μίδα, λόγω της έλξης του από τη μελανίνη, η οποία απορροφά το φως και το οδηγεί στο επόμενο επίπεδο. Η υπερβολική συσσώρευση μελανίνης – μία από τις μεγαλύτερες παγίδες του φωτός – παρεμποδίζει την πορεία του φωτός.

5ο: το φως περνά μέσα από το επιφανειακό κυρίως δέρμα χωρίς να αλλάξει κατεύθυνση, εφόσον η μικροκυκλοφορία αυτής της στιβάδας είναι υγιής. Με την ηλικία, η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται, εγκλωβίζοντας το φως.

6ο: φτάνοντας στο  βαθύτερο κ υρίως δέρμα , το φως διαχέεται κανονικά εφόσον το κολλαγόνο είναι καλά οργανωμένο – και δεν χάνει το δρόμο του.

7ο: το φως διοχετεύεται ξανά στην επιφάνεια της επιδερμίδας, φωτίζοντας το πρόσωπο από το εσωτερικό.
LUMINESSENCE: ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ ΦΩΤΟΣ & ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

Η τεχνολογία BRIGHT REGEN βασίζεται στον ευφυέστερο συνδυασμό νέων και αξιόπιστων καινοτόμων ενεργών συστατικών, για να διασφαλίζει ότι το φως καθοδηγείται σωστά σε όλο το ταξίδι του στην επιδερμίδα, αποφεύγοντας αποτελεσματικά τον εγκλωβισμό του από τις καφέ κηλίδες, τις κοκκινίλες, τους πόρους και τις ρυτίδες. Ενσωματώνει τα πιο εξελιγμένα απολεπιστικά οξέα φρούτων, ProXylane, ένα αντιγηραντικό μόριο που διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και συμβάλλει στην ενδυνάμωση του κυρίως δέρματος και της συμβολής κυρίως δέρματος-επιδερμίδας, και ACTYL-C, ένα νέο πρωτοποριακό μόριο λεύκανσης που είναι πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C

– το ACTYL-C αποτελεί τη νέα γενιά συστατικών λεύκανσης για δράση ενάντια στις καφέ κηλίδες. Δεν πρέπει να συγχέεται με την κλασική βιταμίνη C: απορροφάται καλύτερα, διεισδύει ταχύτερα και δρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται (στο σημείο εφαρμογής). Αυτό το ευφυές μόριο ανήκει σε μια νέα γενιά συστατικών, τα οποία ενεργοποιούνται από το υπεριώδες φως.

Πώς δρα; Το ACTYL-C διατηρεί την ομοιογένεια και την ομοιομορφία της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας την ισορροπία της μετά την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Προστατεύει την ποιότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά την οξείδωση και ρυθμίζει τη μελανογένεση.

Το εκχύλισμα γιασεμιού είναι ο φύλακας του φωτός – δεν διατηρεί απλώς το φως στην επιδερμίδα, για να διασφαλίζει τη φωτεινότητά της από το εσωτερικό, αλλά προστατεύει επίσης την επιδερμίδα από τις βλάβες, χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

LUMINESSENCE – ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

ΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιλαμβάνοντας μόνο 3 προϊόντα, το Luminessence είναι ένα εύκολο καθημερινό πρόγραμμα που σας εξοικονομεί χρόνο και βασίζεται σε μια κλινικά ελεγμένη και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα σειρά. Η σειρά Luminessence υπερέχει σε ό,τι αφορά τη λεύκανση, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική και στις ρυτίδες. Κάθε προϊόν έχει τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά που θα μπορούσε να χρησιμοποιείται ακόμα και μόνο του. Το απαράμιλλο ταλέντο του Armani στο χρώμα και το φως εξασφαλίζει μια μοναδική τελική πινελιά με ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν – μια υβριδική υφή που αποτελεί ταυτόχρονα προϊόν μακιγιάζ και προϊόν περιποίησης.

Η λοσιόν Luminessence Bright Primer Essence-in-lotion δεν είναι ένα απλό προϊόν προετοιμασίας, αλλά ένα αυτόνομο προϊόν λεύκανσης και περιποίησης. Έχει εξαιρετικά δροσερή, συμπυκνωμένη σύνθεση και είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες, για να εμποτίζει την επιδερμίδα με φως, χαρίζοντάς της ομοιογενή υφή.

Ο ορός Luminessence Bright Regenerator Serum είναι η ναυαρχίδα της σειράς. Περιέχει BRIGHT REGEN σε συμπυκνωμένη δόση, που αποκαλύπτει μια αψεγάδιαστη λάμψη, προσφέροντας άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Δοκιμές δείχνουν ότι οι βελτιώσεις της επιδερμίδας στις 8 εβδομάδες είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι στις 4 εβδομάδες.  Εξαιρετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των καφέ κηλίδες: δεν μειώνεται μόνο ο αριθμός τους, αλλά εξασθενεί και το χρώμα τους. Ο ορός δρα άμεσα χάρη σε μια ευφυή οπτική τεχνολογία που χρησιμοποιεί diakalytes – μικροσφαιρίδια πυριτίου και πολυμερούς – τα οποία δημιουργούν μια απόλυτα επίπεδη και λεία υφή στην επιφάνεια της επιδερμίδας, η οποία αποτελεί και το κλειδί για την τέλεια αντανάκλαση του φωτός.

Η επιδερμίδα δείχνει ταυτόχρονα ματ, ομοιογενής και διάφανη. Οι πόροι είναι λιγότερο ορατοί, η ερυθρότητα περιορίζεται και οι λεπτές γραμμές μειώνονται. Επιπλέον προσφέρει πολυτελή αίσθηση, χάρη στη μοναδική, μεταξένια απαλή υφή του.

Luminessence Bright Revelator Universal Greige BB Fluid SPF

50/PA++

Αυτή η κρέμα BB έχει τη χαρακτηριστική greige απόχρωση του Armani που χαρίζει στο πρόσωπο φωτεινότητα, καθαρότητα, διαφάνεια και ομοιογένεια. Είναι ένα προϊόν πολλαπλής δράσης που δρα στις 9 βασικές παραμέτρους της λάμψης: στην ενυδάτωση, στη φρεσκάδα, στην πυκνότητα, στη λείανση, στην ελαστικότητα, στην ομοιογένεια, στη διαφάνεια, στη ροδαλή λάμψη και στην υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες. Επιπλέον, χάρη σε έναν από τους υψηλότερους δείκτες αντηλιακής προστασίας στην αγορά – SPF 50 – εξασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα της θεραπείας λεύκανσης δεν θα εξαφανιστούν μόλις βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας. Όπως λέει η Δρ. Veronique Guillou, Διευθύντρια των

Εργαστηρίων τυο Giorgio Armani, «Το καλύτερο αντιγηραντικό όπλο είναι ο υψηλός δείκτης SPF όλο το χρόνο». Η εξαιρετικά φίνα και βελούδινη υφή της κρέμας σας κάνουν να ξεχνάτε ότι έχει δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 50. Είναι τόσο άνετη!

ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Η υψηλή τεχνολογία πρέπει να συνδυάζεται με μια απολαυστική αισθητηριακή εμπειρία. Το απαλό πράσινο-λουλουδάτο άρωμα των προϊόντων Luminessence αποτελεί μια υπέροχη και πολυτελή τελική πινελιά.

100% ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ορός Luminessence

Ο ορός συγκεντρώνει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα, τα οποία συμφωνούν απόλυτα με τις δοκιμές καταναλωτριών, στις οποίες συμμετείχαν 150 γυναίκες.

Η αποτελεσματικότητα του ορού στις καφέ κηλίδες αποδείχτηκε με έναν κλινικό έλεγχο των διαφόρων κριτηρίων, κυρίως της επιφάνειας, του αριθμού, της έντασης και της πυκνότητας των καφέ κηλίδων, τα οποία αποδείχτηκε επιστημονικά ότι μειώθηκαν.

85% των γυναικών επιβεβαίωσαν τα κλινικά αποτελέσματα:

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΩΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ, ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Χάρη στους ενυδατικούς παράγοντες και την πλούσια υφή της, η λοσιόν προσφέρει από μόνη της εξαιρετικά αποτελέσματα. 90% των γυναικών* επιβεβαίωσαν τα κλινικά αποτελέσματα:

Με τη λοσιόν Luminessence Bright Primer Essence-in-lotion, η

επιδερμίδα δείχνει:

–        ΠΙΟ ΛΕΙΑ

–        ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ

–        ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

–        ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ

*Αποτελέσματα αυτο-αξιολογήσεων από 50 Ασιάτισσες μετά από 4 εβδομάδες.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *