in , , ,

Giorgio Armani Designer Lift x Megan Fox [Official Ad Spot/Photos]

Η «λάμψη του Armani» φτάνει στο απόγειό της. Όπως και στην υψηλή ραπτική, η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Micro-Fil, το Designer lift ντύνει την επιδερμίδα με μια νέα καλλυντική υφή: ένα εξαιρετικά φίνο, ελαστικό πλέγμα, εμπνευσμένο από τα ελαστικά υφάσματα.

Η «λάμψη του Armani» φτάνει στο απόγειό της. Όπως και στην υψηλή ραπτική, η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Micro-Fil, το Designer lift ντύνει την επιδερμίδα με μια νέα καλλυντική υφή: ένα εξαιρετικά φίνο, ελαστικό πλέγμα, εμπνευσμένο από τα ελαστικά υφάσματα.Το επιπλέον πλεονέκτημα του Designer lift είναι ένα μοναδικό ίχνος περλέ παράγοντα, μπλε χρώματος (μπλε της Πρωσίας). Μια τολμηρή πινελιά που χαρίζει πρωτοφανή φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας, παρέχοντας παράλληλα και υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση χάρη στο δείκτη SPF 20.

Από τη μόδα μέχρι το μακιγιάζ, ο Giorgio Armani έχει την ίδια φιλοσοφία: να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά.

Να τονίζει χωρίς να αλλοιώνει. Να δίνει έμφαση χωρίς να υπερβάλλει.

Το φως ενισχύεται και αναδεικνύεται χάρη στα πλέον εξευγενισμένα υλικά.

Στο επίκεντρο των προϊόντων μακιγιάζ Giorgio Armani make-up, η τεχνολογία Micro-Fil σχηματίζει αληθινά καλλυντικά κύματα, ημιδιάφανα, αιθέρια πέπλα χρώματος που απλώνονται σε αλλεπάλληλες στρώσεις, για να δημιουργούν την αύρα της τέλειας επιδερμίδας.

Διακριτικά λαμπερή επιδερμίδα: η ασυναγώνιστη «λάμψη του Armani».

Designer lift: Πέρα από τη λάμψη…

 

Πλήρης κάλυψη με την πιο αέρινη υφή στον κόσμο. Άνεση, αισθητηριακή απόλαυση και μεγάλη διάρκεια. To Designer lift προσφέρει την ιδανική ισορροπία.

Η «λάμψη του Armani» φτάνει στο απόγειό της: η επιδερμίδα περιβάλλεται από ένα ματ και φωτεινό πέπλο.

Η ελαστική υφή, πλούσια σε ενεργά συστατικά, αναδεικνύει τη νεανικότητα του προσώπου.

Όπως και στην υψηλή ραπτική, η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Το επιπλέον πλεονέκτημα του Designer lift είναι ένα μοναδικό ίχνος περλέ παράγοντα μπλε χρώματος (μπλε της Πρωσίας). Μια τολμηρή πινελιά που χαρίζει πρωτοφανή φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας.

Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί από τη φαινομενική απλότητα. Αυτή η σύνθεση ενσωματώνει τις καλύτερες τεχνολογίες του Giorgio Armani, για να προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα. Εγγυημένο φυσικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται εύκολα και δείχνει σαν να έχει δημιουργηθεί από έναν έμπειρο make-up artist.

Μια ελαστική υφή που αναδεικνύει την επιδερμίδα

 

Αξιοποιώντας την τεχνολογία Micro-Fil, το Designer lift ντύνει την επιδερμίδα με μια νέα καλλυντική υφή: ένα εξαιρετικά φίνο, ελαστικό πλέγμα, εμπνευσμένο από τα ελαστικά υφάσματα.

Βελούδινο και αισθησιακό, το Designer lift αγκαλιάζει απαλά το πρόσωπο.

Αισθητηριακή απόλαυση και απόλυτη άνεση που διαρκούν πολλές ώρες… Αίσθηση τέλειας, δεύτερης επιδερμίδας.

Πλούσια σε ενεργά συστατικά, η σύνθεση προσφέρει τριπλό αποτέλεσμα:

αποτέλεσμα λείανσης και σμίλευσης, χάρη σε δύο παράγοντες οπτικής πλήρωσης: βελούδινες πούδρες – μία σατινένια και μία ματ – αλληλεπιδρούν με την αντανάκλαση του φωτός, για να εξασθενούν τις ατέλειες, να ενισχύουν τη λάμψη και να αναδεικνύουν το περίγραμμα του προσώπου.

Άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ χάρη σε μια «ρευστή πούδρα» που σχηματίζει ένα εξαιρετικά φίνο τονωτικό δίκτυο στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης, χάρη σε μια πλούσια, μαλακτική σύνθεση που αφήνει την επιδερμίδα αναπληρωμένη και πιο πυκνή. Το αποτέλεσμα αυτό ενισχύεται από την αδενοσίνη που αναδομεί το πλέγμα του κυρίως δέρματος μέρα με την ημέρα.

Προστιθέμενη αξία: υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση χάρη στο δείκτη SPF 20.

Αποτέλεσμα: θεαματική 12ωρη αναζωογονητική δράση.


Επανάσταση: αποτέλεσμα «μπλε λάμψης»

Η σύνθεση του Designer lift ενσωματώνει ένα σπάνιο περλέ παράγοντα μπλε χρώματος.

Ένα πολύ συγκεκριμένο μπλε χρώμα με προσεκτικά καθορισμένες αναλογίες: το μπλε της Πρωσίας.

Για τον Giorgio Armani, ο οποίος εμπνέεται χρωματικά από τις ακτές της Μεσογείου, αυτό το βαθύ, σχεδόν ναυτικό μπλε έχει εξελιχθεί σε μια απόχρωση-κλειδί που αποτελεί έμβλημα των συλλογών του. Αυτό το μεγαλοπρεπές χρώμα που το συναντάμε κάθε σαιζόν σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αποτελεί επίσης το μυστικό του περίφημου μαύρου του Armani: μια ξεχωριστή μαύρη απόχρωση με ένα ίχνος μπλε για ενισχυμένη λάμψη.

Η χρήση του στον κλάδο των καλλυντικών μπορεί να προκαλεί έκπληξη αλλά, χάρη στην απόλυτη χρωματική αρμονία του, το μπλε της Πρωσίας έχει την ιδιότητα να ενισχύει τη φωτεινότητα των λευκών τόνων.

Άμεσο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα: οι ατέλειες διορθώνονται, και η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία. Η όψη της γίνεται διάφανη και φωτεινή, και λάμπει από φρεσκάδα, σαν να πηγάζει φως από το εσωτερικό της.


Εξατομικευμένη λάμψη

Η τέχνη του απόλυτου ελέγχου του φωτός…

Για να ενισχύουν τη λάμψη της επιδερμίδας, οι δέκα αποχρώσεις του Designer lift ενσωματώνουν εξειδικευμένους περλέ παράγοντες για κάθε τόνο επιδερμίδας:

– Για τους ανοιχτόχρωμους τόνους, ένας μπλε περλέ παράγοντας που αντισταθμίζει τη χλωμή όψη.

– Για τους μεσαίους τόνους, ένα ίχνος ροζ περλέ παράγοντα για ορατή ενίσχυση της φρεσκάδας.

– Τέλος, για τους σκουρόχρωμους τόνους, ένας χρυσός περλέ παράγοντας που φωτίζει την όψη της επιδερμίδας και ενισχύει τη λάμψη της.

Το Designer lift γίνεται κυριολεκτικά ένα με οποιοδήποτε τόνο επιδερμίδας.


Τι λέει η Linda Cantello (Διεθνής Make Up Artist–Giorgio Armani Cosmetics) για το Designer lift

Τι το τόσο ξεχωριστό έχει το Designer lift;

Linda Cantello: Έχει αέρινη, εξαιρετικά φίνα και ελαστική υφή, χάρη στην οποία μπορεί να φωτίζει το πρόσωπο χωρίς να δημιουργεί αποτέλεσμα μάσκας και χωρίς να τονίζει ακόμα και την παραμικρή ρυτίδα… Πραγματικό επίτευγμα για ένα αναζωογονητικό φον-ντε-τεν. Το σπουδαιότερο πλεονέκτημά του είναι ότι παραμένει ανεπαίσθητο.

Ποια τεχνική εφαρμογής ακολουθείτε;

Τοποθετώ πάντα το Designer στη ζώνη Τ (κυρίως στη μύτη και στην περιοχή των χειλιών) και στη συνέχεια το απλώνω προς τα έξω στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο βουρτσάκι, το Designer lift brush.

Ποιο είναι το στοιχείο που το καθιστά μια αυθεντική σύνθεση Armani;

Όταν βλέπεις μια γυναίκα να φορά Giorgio Armani, σκέφτεσαι ότι είναι γοητευτική και κομψή… Όχι ότι είναι «ντυμένη επίσημα». Τα ρούχα έχουν ένα αποκαλυπτικό αποτέλεσμα. Το ίδιο γίνεται με το Designer lift: η επιδερμίδα δείχνει όμορφη, όχι βαμμένη.

3 ερωτήσεις στα Εργαστήρια Giorgio Armani

Πώς επιτυγχάνεται η αναζωογονητική δράση του Designer lift;

Το Designer lift είναι ένα φον-ντε-τεν για σύσφιξη και λείανση που οφείλει τις ιδιότητές του σε μια συνέργεια ενεργών συστατικών: αδενοσίνης για αποκατάσταση της πυκνότητας, μαλακτικών παραγόντων και παραγόντων λείανσης και αντιοξειδωτικής βιταμίνης E. Επιπλέον, σχηματίζει ένα δίκτυο «μικρο-λίφτινγκ» που προσφέρει άμεση αίσθηση πιο λείας, πιο σφριγηλής επιδερμίδας, η οποία διαρκεί 12 ώρες.

Ποιο είναι το πρωτοποριακό στοιχεία στη σύνθεσή του;

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί το φως. Το Designer lift τιθασεύει πραγματικά το φως, για να σμιλεύει το πρόσωπο. Έχει υψηλή συγκέντρωση σε περλέ παράγοντες και παράγοντες πλήρωσης για αποτέλεσμα soft-focus, οι οποίοι διαχέουν τις ακτίνες του φωτός προς όλες τις κατευθύνσεις, για να καλύπτουν ακόμα και την παραμικρή ατέλεια, προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα «λάμψης».

Πώς ωφελεί αυτή η σύνθεση όλους τους τύπους επιδερμίδας, ανεξαρτήτως ηλικίας;

Το Designer lift προσφέρει σατινένιο αποτέλεσμα, αποτέλεσμα ελαστικότητας και ενισχυμένη σφριγηλότητα, τα οποία χαρίζουν συνδυαστικά άμεση λάμψη υγείας. Περιέχει επίσης ενυδατικούς παράγοντες, και η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι πάντα πιο λαμπερή.

 

3 ερωτήσεις στην Anaïs Fall/Colour Specialist–Εργαστήρια Giorgio Armani

 Η προσθήκη του μπλε της Πρωσίας μοιάζει να αποτελεί πραγματικό «bonus» στο θέμα της λάμψης. Μπορείτε να μας εξηγήσετε αυτό το οπτικό φαινόμενο;

Το μπλε της Πρωσίας έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να ενισχύει το μαύρο και το λευκό, αναζωογονώντας αυτά τα χρώματα και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο αυθεντικά. Οι μαύροι και οι λευκοί παράγοντες πλήρωσης (απαραίτητοι σε οποιαδήποτε σύνθεση φον-ντε-τεν) είναι λιγότεροι θαμποί στο συγκεκριμένο προϊόν. Οι τελικές δέκα αποχρώσεις είναι πιο φωτεινές, και το αποτέλεσμα μακιγιάζ είναι πιο λαμπερό.

Πώς αναπτύξατε τις δέκα αποχρώσεις του Designer lift;

Βασιστήκαμε στη μελέτη «Rainbow» – μια ανάλυση της επιδερμίδας περισσότερων από 2.000 γυναικών – η οποία μας επέτρεψε να στοχεύσουμε τις ανάγκες κάθε τόνου επιδερμίδας. Έτσι, η παλέτα του Designer lift είναι χωρισμένη σε τρεις χρωματικές οικογένειες: ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τις Ασιάτισσες, μέτριες αποχρώσεις για τις Ευρωπαίες και τις γυναίκες από γονείς διαφορετικής φυλής και σκούρες αποχρώσεις για τις Αφρικανές. Ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη λάμψη κάθε τόνου επιδερμίδας, και να δημιουργήσουμε την αψεγάδιαστη «λάμψη του Armani».

Έχετε ενσωματώσει διαφορετικούς περλέ παράγοντες, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας. Πώς δρουν αυτοί οι παράγοντες για να ενισχύουν τη φωτεινότητα της επιδερμίδας;

Οι περλέ παράγοντες ενισχύουν από μόνοι τους τη λάμψη, καθώς αντανακλούν σχεδόν την ίδια ποσότητα φωτός με αυτή που δέχονται. Για ακόμα πιο εξειδικευμένο αποτέλεσμα, επιλέξαμε χρυσούς περλέ παράγοντες για να φωτίσουμε τις σκούρες επιδερμίδες, ροζ περλέ παράγοντες (που μιμούνται τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας) για να χαρίσουμε λάμψη υγείας στις καυκάσιες επιδερμίδες και, τέλος, μπλε περλέ παράγοντες (απέναντι από το κίτρινο στο χρωματικό κύκλο) για να αντισταθμίσουμε τη χλωμή όψη της ασιατικής επιδερμίδας, και να της προσφέρουμε πρωτοφανή φωτεινότητα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *