in , , ,

Giorgio Armani x Lip Maestro [Official BTS Ad Video & Photos]

Έντονο, σαγηνευτικό, φωτεινό χρώμα. Ο Giorgio Armani παρουσιάζει το Lip Maestro: τη νέα γενιά χρώματος για τα χείλη.


Έντονο, σαγηνευτικό, φωτεινό χρώμα. Ο Giorgio Armani παρουσιάζει το Lip Maestro: τη νέα γενιά χρώματος για τα χείλη.Το Lip Maestro, το πρώτο πραγματικά φωτεινό ματ χρώμα για τα χείλη είναι πιο φωτεινό από ένα ματ κραγιόν και, ταυτόχρονα, πιο σοφιστικέ από ένα gloss. Οι κλασικές συνθέσεις επαναπροσδιορίστηκαν για αψεγάδιαστο ματ φινίρισμα, που δεν ξεραίνει ποτέ τα χείλη. Μια λάμψη αναδεικνύει το χρώμα, χωρίς να το καλύπτει. Μια πολυτελής, βελούδινη υφή γλιστρά πάνω στα χείλη για όγκο 4 διαστάσεων. Το Lip Maestro ντύνει τα χείλη με ένα αξιοζήλευτα κομψό χρώμα μεγάλης διάρκειας. Τα χείλη δείχνουν άμεσα πιο σαρκώδη και φωτεινά, απίστευτα λεία και άνετα. Το προϊόν βρίσκεται από το Νοέμβριο σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα..

Περιγραφή Προϊόντος

Ενδεικτική Τιμή Marketing*

Lip Maestro

33€*

*Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης

ΕΝΤΟΝΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΤ ΛΑΚΑ

Μια ολοκαίνουργια σύνθεση για αξέχαστα χείλη. Το Lip Maestro συνδυάζει όλο το χρώμα και το σοφιστικέ αποτέλεσμα του ματ φινιρίσματος που ονειρεύονται οι γυναίκες με τη φωτεινή ένταση μιας λάκας για τα χείλη. Ένας συνδυασμός που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τα Giorgio Armani Cosmetics και επιτεύχθηκε χάρη σε ένα διάφανο, «βελούδινο» ζελ που διαχέει το φως, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πολυτελές, ματ φινίρισμα για αποτέλεσμα βάθους και όγκου.

Δεν φωτίζει απλώς τα χείλη, αλλά τα εμποτίζει με χρώμα, γεγονός που κάνει το Lip Maestro να αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία χρώματος μετά το Rouge d’Armani.

Εξαιρετικά ανάλαφρο, το βελούδινο ζελ γλιστρά πάνω στα χείλη για αίσθηση άβαφων χειλιών. Η αισθησιακή, μη κολλώδης υφή προσφέρει ενυδάτωση και άνεση για πολλές ώρες. Χάρη στην πρακτική συσκευασία και το απαλό απλικατέρ του, το Lip Maestro μπορεί να εφαρμόζεται ανά πάσα στιγμή για να χαρίζει πάντα αψεγάδιαστα χείλη.

 

ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 

Για πραγματικά έντονο χρώμα χειλιών που φωτίζεται από το εσωτερικό, τα Giorgio Armani Cosmetics δημιούργησαν μια επαναστατική τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού του χρώματος. Το φως αλληλεπιδρά με τις χρωστικές και στη συνέχεια αντανακλάται ξανά, ενισχύοντας το χρώμα. Τα χείλη σας μοιάζουν σαν να φωτίζονται από το εσωτερικό τους, δείχνουν πιο σαρκώδη και ακαταμάχητα.
ΤΟ ΜΑΤ ΧΡΩΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΟ

Το ματ αποτέλεσμα επιτυγχάνεται συνήθως με μόρια πλήρωσης, τα οποία δημιουργούν μια ανομοιογενή αδιαφανή επιφανειακή υφή που απορροφά ένα μέρος του φωτός και διαχέει ανομοιογενώς το υπόλοιπο Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο ματ χρώμα που μπορεί μερικές φορές να κάνει τα χείλη να δείχνουν θαμπά και ξηρά.
ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟ

Το αποτέλεσμα φωτεινότητας επιτυγχάνεται με μια απόλυτα ομοιογενή επιφάνεια. Το φως αντανακλάται από την απόλυτα λεία επιφάνεια, δημιουργώντας εντυπωσιακή λάμψη, αλλά και λευκές αντανακλάσεις, οι οποίες αλλοιώνουν την καθαρότητα του χρώματος (όπως ο ήλιος που πέφτει πάνω στη θάλασσα).

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ GIORGIO ARMANI COSMETICS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.

 

ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Το φως αντανακλάται από τα διάφανα σφαιρίδια και διαχέεται σε όλη την υφή, καθώς γίνεται ένα με τις χρωστικές. Το δίκτυο των λαμπερών βελούδινων σφαιριδίων με τις ιδιότητες soft-focus μεταφέρει το φως στο εσωτερικό της σύνθεσης. Η ροή του φωτός αντιστρέφεται, για να φωτίσει από το εσωτερικό τις χρωστικές. Αποτέλεσμα: πιο εντυπωσιακό ματ αποτέλεσμα και φωτεινό χρώμα.
ΜΙΑ ΑΠΑΛΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Αντί μια μια άκαμπτη, αλληλένδετη αλυσίδα πολυμερών, η σύνθεση αποτελείται από ένα δίκτυο ελαστικών, απαλών και εύπλαστων σφαιριδίων, τα οποία γλιστρούν και μεταμορφώνονται με κάθε κίνηση των χειλιών, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση απαλότητας και ρευστότητας.

ΔΟΚΙΜΕΣ

Το Lip Maestro χαρίζει στις γυναίκες πιο απαλά και πιο ενυδατωμένα ματ και φωτεινά χείλη, με αποδεδειγμένη διάρκεια και άνεση.
Χρώμα μεγάλης διάρκειας

Πρωτόκολλο: δοκιμή με όργανα που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία σε 25 καυκάσιες γυναίκες

Αποτέλεσμα: το χρώμα της σύνθεσης παρέμεινε στα χείλη έως και 8 ώρες μετά την εφαρμογή.

 

Ενυδάτωση

Πρωτόκολλο: δοκιμή με όργανα που πραγματοποιήθηκε σε 25 καυκάσιες γυναίκες

Αποτέλεσμα: το προϊόν ενίσχυσε σημαντικά την ενυδάτωση (+16% περίπου 4 ώρες μετά την εφαρμογή).

Δοκιμές καταναλωτριών

Πρωτόκολλο: πραγματοποιήθηκε μια δοκιμή καταναλωτριών διάρκειας δύο εβδομάδων σε 67 γυναίκες 30 έως 50 ετών.

Αποτελέσματα:

ΑΙΣΘΗΣΗ

  • Το προϊόν είναι άνετο στα χείλη κατά την εφαρμογή: 91% των γυναικών
  • Το προϊόν έχει απαλή υφή: 89,6% των γυναικών
  • Το προϊόν βάφει απαλά τα χείλη: 94% των γυναικών
  • Το προϊόν έχει μη κολλώδη υφή: 85,1% των γυναικών
  • Το προϊόν είναι ανάλαφρο στα χείλη, δεν το αισθάνεσαι: 80,69% των γυναικών

 

ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΤ

  • Το προϊόν προσφέρει ματ αποτέλεσμα: 98,5% των γυναικών
  • Το προϊόν χαρίζει ματ και, ταυτόχρονα πολύ φωτεινό φινίρισμα: 83,6% των γυναικών

 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

  • Το προϊόν έχει μεγάλη διάρκεια: 83,6% των γυναικών
  • Το προϊόν δεν αφήνει ίχνη: 94% των γυναικών
  • Το προϊόν δεν μουντζουρώνεται: 80,6% των γυναικών

 

Η πεμπτουσία του χρώματος

Με το Lip Maestro, θέλαμε να δημιουργήσουμε αυθεντικά, ζωηρά χρώματα που να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Μοναδικά, πολυτελή χρώματα που αναδεικνύονται με μια φωτεινή και, ταυτόχρονα, ματ σύνθεση.

Linda Cantello, Make Up Artist των Giorgio Armani Cosmetics

Για πρώτη φορά στον Armani, το έντονο χρώμα δημιουργεί αίσθηση άβαφων χειλιών. Εξαιρετικά ανάλαφρο, το Lip Maestro γίνεται ένα με τα χείλη για μοναδική άνεση και πολύ μεγάλη διάρκεια. Οι συμπυκνωμένες χρωστικές διαποτίζουν τη σύνθεση ζελ, προσφέροντας απίστευτο βάθος χρώματος.  Η απουσία λευκής «βάσης» σημαίνει ότι το χρώμα διατηρείται πιστό για αψεγάδιαστο, ματ και λαμπερό φινίρισμα.[videogallery id=giorgioarmanxlipmaestro db=singles]
Το Lip Maestro κυκλοφορεί σε 12 πολυτελείς αποχρώσεις που είναι ιδανικές για κάθε τόνο επιδερμίδας:

500 – blush
501 – casual pink
502 – artdeco
503 – red fushia
504 – ecstasy
300 – flesh
401 – tibetan orange
402 – chinese lacquer
400 – the red
200 – terra
201 – dark velvet
202 – dolciΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *