in , , ,

ΤΕΛΕΙΟΤΕΛΕΙΟ OMGOMG

TWD Season 9: Η νέα αφίσα κάνει μια αποκάλυψη που ίσως σώσει τον Rick!

Η προωθητική αφίσα του Walking Dead μπορεί να έχει κυκλοφορήσει μόνο πριν από 2 μερες, αλλά έχουν ήδη αποκαλυφθεί ενδείξεις για το τι μπορεί να έρθει.

Η πρώτη ματιά στην ένατη σεζόν δείχνει τον Rick Grimes (Andrew Lincoln), την Michonne (Danai Gurira), τον Daryl Dixon (Norman Reeds), την Maggie Rhee (Lauren Cohan) και την Carol (Melissa McBride).

Το cast μπορεί να δει κανείς ότι είναι μπροστά από το Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Washington.

Η τοποθεσία φαίνεται να υπονοεί ότι οι Αλεξανδρινοί θα μετακινηθούν από τη Georgia και προς την Washington.

Ωστόσο, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξουν μερικές μεγάλες εκπλήξεις για αυτούς όταν φτάσουν.

Το κτίριο του Καπιτώλιου μπορείτε να δει ότι είναι δραματικά κατεστραμμένο, υπονοώντας ότι μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί επιζώντες.

Ενώ η καταστροφή του κτιρίου μπορεί να έχει προσελκύσει την προσοχή των περισσότερων οπαδών, πολλοί μπορεί να μην έχουν παρατηρήσει μια άλλη λεπτομέρεια.

Στο βάθος μπορεί να δει κανείς ένα ελικόπτερο πάνω από την Michonne καθώς και κάποιες μικροαλλαγές στα μαλλιά τους.

Οι οπαδοί θα θυμούνται ότι ένα ελικόπτερο είχε παρατηρηθεί αρκετές φορές στην όγδοη σεζόν.

Η Jadis (Pollyanna McIntosh) θεωρήθηκε ότι προσπάθησε να προσελκύσει την προσοχή του αεροσκάφους αφού η ομάδα της μετατράπηκε σε περιπατητές.

Θα μπορούσε τελικά η ομάδα να μάθει ποιος ελέγχει το ελικόπτερο;

Επιπλέον, θα μπορούσε να υποδείξει πώς ο Rick θα βγει από τη ζομπο-σειρά;

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια διαρροή αποκάλυψε ότι ο ηγέτης των Αλεξανδρινών θα σκοτωθεί.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια στην προωθητική αφίσα έχει υποδείξει μια άλλη πιθανή έξοδο.

  • Ο Rick θα μπορούσε να καταλήξει ακολουθώντας μια παρόμοια διαδρομή προς τον Morgan (Lennie James).
  • Ο Morgan έφυγε από το The Walking Dead για να κάνει crossover στο Fear The Walking Dead.
  • Οι ηθοποιοί Lennie και Andrew είχαν αστειευτεί και οι δύο για την πιθανότητα στο παρελθόν.
  • Θα μπορούσε μια τεράστια περιπλοκή με τον Rick να βρίσκεται στις επιλογές τους;
  • Εαν ναι, αυτή είναι η θεωρία, τόσο μεγάλη σε έκταση όσο μπορεί να είναι. Αντί να σκοτωθεί ο Rick μόνο από περιπατητές ή από μια νέα ομάδα εισβολής, θα μπορούσαμε:
  • Ο Rick, σε κάποιο είδος αποστολής με μια ομάδα, πέφτει σε ενέδρα από την ομάδα του ελικοπτέρου.
  • Αντί να τον σκοτώσουν, υποτάσσουν τους άλλους και τον παίρνουν μόνο του. Φεύγουν, αφήνοντας μέλη της ομάδας του Rick να αναφέρουν τι συνέβη στην υπόλοιπη κοινότητα.
  • Ο Negan, φυλακισμένος, ακούει γι ‘αυτό και λέει σε όλους ότι έχει δει ήδη το ελικόπτερο και πρέπει να ρωτήσουν την Jadis γι’ αυτό.
  • Ο Jadis δίνει κάποιου είδους αινιγματικά εξήγηση σχετικά με την ομάδα, λέγοντας ότι προέρχονται από το DC.
  • Η αποστολή της διασπάται διασπάται στη συνέχεια. Μέρος της ομάδας (Maggie, Carol, Tara, Eugene) μένουν πίσω για να αποτρέψουν τις απειλές στο σπίτι). Μια ομάδα αναζήτησης αφήνει την κοινότητα (Michonne, Daryl, Jadis, έναν κάπως αλλαγμένο Negan) για να κατευθυνθεί στο DC για να προσπαθήσει να βρει τον Rick και να τον φέρει στο σπίτι.

Αυτή η ιδέα λύει μερικά προβλήματα. Πρώτον, αφήνει τον Andrew Lincoln να εγκαταλείψει την σειρά για όσο καιρό χρειάζεται για να ολοκληρωθεί αυτή η έρευνα και το κάνει με τρόπο που δεν απαιτεί το θάνατό του. Δεύτερον, παίρνει ξανά η σειρά το δρόμο της επιτυχίας όπως στις σεζόν 4 και 5, τις οποίες η AMC έχει ήδη πει ότι η 9η σεζόν προσπαθεί να μιμηθεί. Τρίτον, δίνει στο The Walking Dead μια σαφή αποστολή: Βρείτε Rick, η οποία είναι διαφορετική από τη συνηθισμένη αποστολή του “να εξαλείψει μια νέα ομάδα εχθρών και να μην πεθάνει”. Το Walking Dead χρειαζόταν έντονα πραγματικούς “στόχους” και αυτό θα ήταν καλό.

Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένα προβλήματα με αυτήν την ιδέα. Πρώτον, δεν είμαι σίγουρος γιατί αυτή η ομάδα θα έπαιρνε τον Rick ως πρώτη κίνηση. Το καλύτερο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι η ομάδα είναι κάποιο είδος υπολείμματος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ή του στρατού και τον έχουν επισημάνει ως ηγέτη της κοινότητας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση, κάπως περίεργο, αλλά σίγουρο. Δεύτερον, το πρόβλημα με αυτό είναι ότι τι θα συμβαίνει όταν βρουν τον Rick. Αν ο Andrew Lincoln θέλει να εγκαταλείψει μια και καλή για πάντα την σειρά, θα μπορούσε πιθανότατα να εμφανιστεί μόνο για ένα επεισόδιο ή δύο το πολύ στην επίλυση αυτού του plotline. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν το Walking Dead κατευθυνόταν προς ένα φινάλε της σειράς όπου αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος της ολόκληρης σειράς, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πιθανό, οπότε το πρόβλημα θα ήταν ότι ο Rick πιθανότατα θα έπρεπε να πεθάνει αμέσως μετά την εύρεση, πράγμα που καθυστερεί πραγματικά το αναπόφευκτο και θα έκανε άσκοπη την όλη αναζήτηση στο DC. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Φοβούμαι ότι ο Rick απλά … θα πεθάνει. Δεν πιστεύω ότι θα πεθάνει όπως το επεισόδιο 5 που πρόσφατα διέρρευσε (και κάπως διαψεύστηκε λίγο αργότερα), αλλά θα με εξέπληττε αν επιβιώσει στην σεζόν. Αυτή η ιδέα του ελικοπτέρου μπορεί να λειτουργήσει, αλλά ως επί το πλείστον είναι ευσεβείς πόθοι, οφείλω να ομολογήσω. Και πάνω από όλα αυτά, ο Andrew Lincoln έχει επανειλημμένα εκφράσει ότι θέλει ένα ικανοποιητικό, άξιο τέλος για τους οπαδούς του Rick και τον Rick, και αυτό πραγματικά δεν θα ήταν αυτό, υπάρχει περισσότερο ως ένα ανοιχτό cliffhanger.

Αλλά θα δούμε μόλις έρθει η 9η σεζόν. Ανεξάρτητα, είμαι ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες του DC και των ανθρώπων του ελικοπτέρου, ακόμα κι αν δεν σώζουν τον Rick.

Η ενάτη σεζόν του Walking Dead θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες αργότερα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *