in ,

Urban Heat Thursday’s: Ο DJ Coke στο Folie (Αθήνα) κάθε Πέμπτη!

O DJ Coke μιξάροντας παλιές και νέες επιτυχίες rap, rnb, soul, funk, reggae, dancehall, breakbeats, urban-pop, dance και reggaeton σας υποδέχεται στο ανανεωμένο θρυλικό Folie!

O DJ Coke μιξάροντας παλιές και νέες επιτυχίες rap, rnb, soul, funk, reggae, dancehall, breakbeats, urban-pop, dance και reggaeton σας υποδέχεται στο ανανεωμένο θρυλικό Folie!Ο DJ Coke επέστρεψε τις Πέμπτες στα dexx του Folie(ένα από τα μακροβιότερα club της Αθήνας εδώ και 22 χρόνια) με τα Urban Heat events.

Το Folie με ακόμα μεγαλύτερη χορευτική πίστα, φρέσκα χρώματα να φωτίζουν το χώρο και τη διάθεσή μας, αισθησιακές πινελιές σε κάθε γωνιά που σε μαγεύουν, και όπως πάντα τα εξωτικά χαρακτηριστικά που απλόχερα διακοσμούν το Folie εδώ και χρόνια και σε ταξιδεύουν, κάθε χρονιά καινούργια, αλλά κάθε φορά μοναδικά!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύ καλή μας διάθεση, όρεξη για χορό και ζεστή παρέα, θα γεμίσουμε τις βραδιές μας και αυτή τη σεζόν με ατελείωτο χορό, χαμόγελα, χρώματα, εικόνες και μουσικές τροπικές και μοναδικές!

DJ Coke με την Street Production και το Folie, κατεβάσανε τις τιμές όσο γινόταν περισσότερο λόγο της οικονομικής κρίσης που βρίσκεται η Ευρώπη ώστε ο κόσμος να μπορεί να διασκεδάσει όσο γίνεται πιο οικονομικά.

Δωρεάν λίστα: από τις 11μ.μ-12:30π.μ (λέγοντας λίστα «Free SP»)

Προσφορά: από τις 11μ.μ-01π.μ(λέγοντας λίστα «Happy Hour SP») πληρώστε 6€ στην είσοδο και πάρτε x2 μπίρα ή κρασί ή σαγκριά ή x1 ποτό.

Γενική είσοδος: 10€ με διπλό πότο(x2 μπίρες ή κρασιά ή Σαγκριές ή ποτά)

Γενικές τιμές ποτών: Μπίρα/Κρασί/Σαγκριά: 5€, Ποτό: 6€, Special/Cocktail: 7€, Σφηνάκι: 2€

Φιάλη Για 6 άτομα: 40€(Κρασί) & 70€ (Ποτό)

Πληροφορίες/Ειδικές προσφορές για εορταζόμενους/Κρατήσεις τραπεζιών: 697 163 7301

Folie Club | Έσλιν 2 | Λεωφ.Αλεξάνδρας, Αθήνα

[googlemap src=»https://maps.google.com/maps?q=Eslin+2+11523+Athens,+Greece&hl=el&ie=UTF8&t=h&hnear=%CE%88%CF%83%CE%BB%CE%B9%CE%BD+2,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CE%A4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&z=16&iwloc=A»]One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *