in ,

Τορτελίνια πριμαβέρα

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών!!!

Υλικά

500 γρ. τορτελίνια

αλάτι

300 γρ. μπρόκολο

4 καρότα κομμένα μπαστουνάκια

πιπέρι

Υλικά(σάλτσα):

1 μεγάλο φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

50 ml. βότκα

1/2 φλ. ζωμό από τορτελίνια

2-3 κ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα καρότα τα αφαιρούμε και στη συνέχεια βράζουμε το μπρόκολο. Κόβουμε τα καρότα ροδέλες και τα κρατάμε ζεστά. Βράζουμε τα τορτελίνια και κρατάμε λίγο από το ζωμό. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη βότκα σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε το μισό τυρί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε να γίνει μια σάλτσα με απαλή υφή. Ανακατεύουμε τα τορτελίνια σε ένα μεγάλο μπολ με τα λαχανικά και περιχύνουμε με σάλτσα και τριμμένο τυρί.

Καλή σας όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *