Σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των ιδιοκτητών γατών και των αιλουροειδών τους, το Temptations Lab έφτιαξε ένα πρωτότυπο κολάρο γάτας που τους δίνει ανθρώπινη φωνή.Το CATTERBOX™, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το λονδρέζικο γραφείο διαφημίσεων adam&eveDDB, και μεταφράζει το «νιαούρισμα» σε ανθρώπινη ομιλία. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση, ότι αυτό είναι που πραγματικά η γάτα σας προσπαθεί να πει.

Ο διευθυντής του brand Temptations Lab, Pete Simmons εξηγεί, “Είμαστε γοητευμένοι από τις γάτες, έτσι ώστε βάλαμε τους εαυτούς μας σε μια αποστολή για να τις γνωρίσουμε καλύτερα.”

«Μέσα από την έρευνα, μάθαμε ότι νιαούρισμα των ενήλικων γατιών είναι ο τρόπος να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, επενδύοντας σε αυτή την πρωτότυπη συσκευή, μπορούμε να αρχίσουμε να βελτιώνουμε την κατανόηση μεταξύ τους δύο-δίνοντας στις γάτες μια φωνή για πρώτη φορά. Στην Temptations Lab, είμαστε παθιασμένοι με το να φέρουμε τις γάτες και τους ιδιοκτήτες πιο κοντά. Το καταφέρνουμε πάντα αυτό μέσω των μεθόδων επιβράβευσης, αλλά θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα.”

Τα 3D print περιλαίμια έρχονται σε τέσσερα χρώματα και είναι επικαλυμμένα με λάκα καουτσούκ για μεγαλύτερη άνεση. Τα πρωτότυπα ξεκίνησαν πρόσφατα στις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία να κυκλοφορούν.

Catterbox, και σε 4 χρώματα παρακαλώ!

Για να έχουμε και ποικιλία!