in , ,

Συμβουλές αντιγήρανσης για αρχάριες από τον Dr. Adam Geyer της Kiehl’s [Tips]

Οι γυναίκες στην ηλικία των 20 ετών απευθύνονται στους δερματολόγους και στις αισθητικούς των καταστημάτων καλλυντικών με την ελπίδα να αποτρέψουν το σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να διατηρήσουν την πολυπόθητη νεανική λάμψη της επιδερμίδας τους.  «Σήμερα, παρατηρούμε ότι οι ρυτίδες εμφανίζονται σε ολοένα μικρότερες ηλικίες. Η έκθεση στον ήλιο προκαλεί διαταραχές της χρώσης, σχηματισμό ρυτίδων και μείωση της ποιότητας αντανάκλασης του φωτός. Όλα αυτά τα βλέπουμε σε άτομα ηλικίας 20 ετών». Όπως δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Wall Street Journal ο Δρ. Richard Glogau, Καθηγητής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, «Τα προβλήματα της επιδερμίδας εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, ξεκινώντας συχνά από τις βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και οι οποίες μπορεί να εμφανιστούν ήδη από την ηλικία των 20 ετών.»

 

Πέρα από τη συστηματική χρήση αντηλιακού προϊόντος, η χρήση υψηλών συγκεντρώσεων Βιταμίνης C και Υαλουρονικού Οξέος είναι ενδεχομένως ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει μια γυναίκα στην ηλικία των 20 ετών για την επιδερμίδα της.  Η Βιταμίνη C συμβάλλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ παράλληλα διατηρεί την ομοιογενή απόχρωση της επιδερμίδας, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις (ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία κ.λπ.), ενώ το Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την πρόληψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

 

Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις έντονες ανησυχίες, η Kiehl’s προσφέρει στις γυναίκες 20 ετών ένα στοχευμένο συνδυασμό αντιγηραντικών προϊόντων, του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate και του Double Strength Deep Wrinkle Filler – πρόκειται για απόλυτα ασφαλείς, δραστικές συνθέσεις τοπικής δράσης που προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. «Αυτά τα προϊόντα είναι αρκετά ήπια, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται δύο φορές την ημέρα, δεν προκαλούν τη φωτοευαισθησία και τον ερεθισμό που σχετίζονται με πολλές κρέμες ρετινόλης, και προσφέρουν μια απλή λύση – δύο ενεργά συστατικά που δρουν, για να ελαχιστοποιούν τις ρυτίδες, να προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος και να χαρίζουν πιο ομοιογενή απόχρωση επιδερμίδας», λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s Since 1851 και Επιμελητής Κλινικής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia.

 

Κλινικές μελέτες του προϊόντος Powerful- Strength Line-Reducing Concentrate της Kiehl’s, το οποίο περιέχει 10,5% Αγνής Βιταμίνης C, έχουν δείξει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με μια ισχυρή κρέμα ρετινόλης (0,075%) – ένα προϊόν που, στο δερματολογικό Τύπο, θεωρείται ο χρυσός κανόνας για τη μείωση των ρυτίδων.

 

Με τη συνεχή χρήση των προϊόντων Powerful-Strength Line- Reducing Concentrate και Double Strength Deep Wrinkle Filler της Kiehl’s, οι γυναίκες μπορούν να καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα εμφανιστούν: να αποτρέπουν και να μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διατηρώντας παράλληλα την εντυπωσιακή, νεανική λάμψη της επιδερμίδας τους.

ΔΡ. ADAM GEYER – Η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

20-30 ετών –Εξειδικευμένα προβλήματα

•Θαμπή όψη επιδερμίδας

•Οίδημα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

•Σχηματισμός λεπτών γραμμών, ιδίως γύρω και κάτω από τα μάτια

Θεραπείες

Τοπικές — βιταμίνη C και άλλα αντιοξειδωτικά, β-υδροξύ οξέα

 

30-40 ετών –Εξειδικευμένα προβλήματα

•Πιο έντονες λεπτές γραμμές, ιδίως γύρω και κάτω από τα μάτια

•Διόγκωση των πόρων και τραχιά επιδερμίδα

•Δυσχρωμίες – πανάδες, φακίδες

Θεραπείες

Τοπικές — αντιοξειδωτικά – Acai, πράσινο και λευκό τσάι, α-υδροξύ οξέα

 

40-50 ετών –Εξειδικευμένα προβλήματα

•Σχηματισμός πιο βαθιών γραμμών γύρω από τα μάτια και τα χείλη

•Αυξημένος ερεθισμός, ερυθρότητα και κηλίδες

•Η επιδερμίδα δείχνει θαμπή και λιγότερο λαμπερή, και οι καφέ κηλίδες είναι πιο έντονες

•Πιο έντονες λεπτές γραμμές, οίδημα και μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών

Θεραπείες

Τοπικές — πεπτίδια, αυξητικοί παράγοντες, αντιοξειδωτικά, α-υδροξύ οξέα και β-υδροξύ οξέα, ρετινοειδή

ΕΞΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Από τον Adam Geyer, M.D.

 

 1. Να παίρνετε τις βιταμίνες σας!
  Ένα από τα βασικά συστατικά του Powerful- Strength Line -Reducing Concentrate είναι η Αγνή Βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 10,5%.   Η Βιταμίνη C αποτελεί το αντιοξειδωτικό που ανευρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στο δέρμα.  Έχει αποδειχτεί ότι η συγκέντρωσή της είναι 15 φορές μεγαλύτερη από αυτή της βιταμίνης E. Σύμφωνα με μελέτες, η βιταμίνη C αυξάνει την παραγωγή πολικών κηραμιδίων στην κεράτινη στιβάδα, μειώνοντας τη συνολική διαπερατότητα της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τις ιδιότητές της ως προστατευτικός φραγμός.
 2. Περιορίστε την πρόσληψη νατρίου.
  Η παρακολούθηση της πρόσληψης νατρίου και η μείωση του στρες μπορούν να συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του οιδήματος, αποκαθιστώντας την ισορροπία υγρών και ηλεκτρολυτών.  Η αύξηση του νατρίου στη διατροφή μπορεί να προκαλέσει μετατόπιση των υγρών από το κυκλοφορικό μας σύστημα στους εξωκυττάριους χώρους, όπως το δέρμα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί οίδημα στο πρόσωπο.
 3. Ρυτίδες και γραμμές φύγετε!
  Ένας από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις γραμμές γύρω από τα χείλη είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για τις πιο βαθιές γραμμές. Το Double Strength Deep Wrinkle Filler της Kiehl’s είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που μπορεί να εξασθενίσει τις πιο βαθιές γραμμές γύρω από τα χείλη, προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και αναπλήρωσης και μακροπρόθεσμο όφελος αυξημένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
 4. Επιλογή με βασικό κριτήριο την ηλικία!
  Ένα από τα βασικά κριτήρια στα οποία βασίζομαι όταν βοηθάω μια γυναίκα να επιλέξει ένα προϊόν περιποίησης είναι η ηλικία της. Εννοείται ότι ο τύπος και ο βαθμός ευαισθησίας της επιδερμίδας παίζουν επίσης ρόλο, αλλά υπάρχουν σίγουρα συστατικά που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας απλά και μόνο βάσει ηλικίας της ασθενούς.  Συνιστώ συχνά προϊόντα όπως το Powerful-Strength Line- Reducing Concentrate και το Double Strength Deep Wrinkle Filler, τα οποία περιέχουν ισχυρά και ταυτόχρονα ήπια συστατικά, όπως η Βιταμίνη C και το Υαλουρονικό Οξύ, τα οποία είναι ιδανικά για τις 20άρες που θέλουν να αποτρέψουν και να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης.
 5. Ξεκινήστε από το σπίτι.
  Παροτρύνω πάντα τις ασθενείς μου να ξεκινούν με μια αποτελεσματική τοπική θεραπεία στο σπίτι, προτού καταφύγουν σε μια σειρά θεραπειών στο ιατρείο.  Αυτό συμβάλλει στη μείωση των εξόδων της ασθενούς και ελαχιστοποιεί το χρόνο απουσίας από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το χρόνο κοινωνικού αποκλεισμού μετά τις επεμβατικές διαδικασίες. Επιπλέον, πιστεύω ότι το να ξεκινάς με μια τοπική θεραπεία στο σπίτι εξυπηρετεί τρεις βασικούς σκοπούς:

1) Δίνει σε κάθε γυναίκα μια βάση σύγκρισης – βλέπει τι αποτελέσματα μπορεί να επιτύχει στο σπίτι, γεγονός που της επιτρέπει να πάρει μια ενημερωμένη απόφαση για τις αντιγηραντικές της ανάγκες.

2) Συμβάλλει στην ενίσχυση των καλών συνηθειών περιποίησης της επιδερμίδας – η καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας αποτελεί μια συνεχή διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιείται συστηματικά, για να διατηρούνται τα αποτελέσματα.

3) Εάν μια γυναίκα θελήσει να πραγματοποιήσει στη συνέχεια θεραπείες στο ιατρείο, η επιδερμίδα της θα έχει ήδη προετοιμαστεί από τη θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζει στο σπίτι.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το γνωρίζατε; «Ομόφωνος ενθουσιασμός από τους συντάκτες περιοδικών: όταν ρωτήθηκαν για το πρόγραμμα αντιγήρανσης που χρησιμοποιούν, οι συντάκτες περιοδικών ανέφεραν την Kiehl’s περισσότερο από κάθε άλλη μάρκα.» – Lucky (ΗΠΑ).

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του προϊόντος το 2005, εξακολουθεί να συγκεντρώνει διθυραμβικά σχόλια από κορυφαίους συντάκτες σε όλο τον κόσμο. Το 2010, το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate της Kiehl’s κέρδισε το βραβείο «best of the best» από το περιοδικό Sure (Κορέα).

Στον Τύπο: το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate της Kiehl’s έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τα περιοδικά Woman’s Day (ΗΠΑ), El Pais Semanal (Ισπανία), Donna Moderna (Ιταλία) και Cosmopolitan (Ταϊλάνδη).
Ο δημοσιογράφος της El Pais (Ισπανία) Andrea Aguilar δήλωσε: «Τα προϊόντα της Kiehl’s χαρακτηρίζονταν ανέκαθεν από τη δράση τους, προσφέροντας μια αποτελεσματική λύση σε κάθε πρόβλημα. Απλές συσκευασίες με απλές ετικέτες που προσφέρουν τα πιο ευεργετικά αποτελέσματα: αυτή ήταν ανέκαθεν η φιλοσοφία της μάρκας. Το προϊόν Powerful- Strength Line-Reducing Concentrate αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η συμπυκνωμένη Βιταμίνη C που περιέχεται σε αυτό το προϊόν αντιμετωπίζει άμεσα τις ανησυχίες για τις ρυτίδες και την υφή της επιδερμίδας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα πραγματικά εντυπωσιακή λάμψη.»

Ενσωματώνοντας όλα όσα έχει να προσφέρει η Kiehl’s, το Powerful- Strength Line-Reducing Concentrate αποτελεί ένα από τα αγαπημένα, βασικά προϊόντα των εργαζομένων μας για υγιή επιδερμίδα. «Η αγαπημένη μου ιστορία έχει να κάνει με τη φορά που πραγματοποιήσαμε μια εκδήλωση στο κεντρικό μας κατάστημα, σε συνεργασία με το Σύμβουλο Δερματολόγο της Kiehl’s, Δρ. Geyer, και στο διάλειμμα με ρώτησε: «…Τι προϊόν χρησιμοποιείς στην περιοχή των ματιών; Δεν έχεις ούτε μία ρυτίδα.» Εκείνη την εποχή ήμουν 40. Ένας διάσημος δερματολόγος να με ρωτάει τι χρησιμοποιώ επειδή δεν έχω ρυτίδες στα 40 μου; Είναι σαν να με ρωτάει ο George Clooney πώς θα γίνει πιο όμορφος! Και ακόμα περισσότερα! Είπα στον Δρ. Geyer ότι το μόνο που χρησιμοποιώ από το 2005, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, είναι το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate.» – BJ Nichols, Διευθυντής Εκπαίδευσης της Kiehl’s.

Γκουρού του κλάδου, όπως ο Hal Rubenstein, Διευθυντής Μόδας του περιοδικού InStyle (ΗΠΑ), είναι λάτρεις του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate.

Η Συλλογή Kiehl’s Dermatologist Solutions, που περιλαμβάνει προϊόντα, όπως το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate και το Double Strength Deep Wrinkle Filler, έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες σειρές προϊόντων περιποίησης παγκοσμίως. Το 2010, το περιοδικό ELLE (Σιγκαπούρη) ανακήρυξε τη σειρά διαχρονικά αγαπημένη συλλογή.

Ευεργετικά για την επιδερμίδα σας – Ευεργετικά για το περιβάλλον! Όλες οι συσκευασίες της σειράς Dermatologist Solutions κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Powerful Strength Line Reducing Concentrate και Double Strength Deep Wrinkle Filler της Kiehl’s
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Powerful Strength Line Reducing Concentrate: Καθαρίζετε σχολαστικά την επιδερμίδα πριν τη χρήση του προϊόντος. Απλώνετε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα (αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών). Χρησιμοποιείται μόνο του ή πριν τη συνηθισμένη ενυδατική σας κρέμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλένετε με άφθονο νερό. Καθώς η σύνθεση αφομοιώνεται από την επιδερμίδα, μπορεί να προκαλέσει αίσθηση θερμότητας. Αυτή η αίσθηση είναι φυσιολογική.

Double Strength Deep Wrinkle Filler: Εφαρμόζετε το προϊόν απευθείας στις ρυτίδες με το απλικατέρ δύο φορές την ημέρα, και πραγματοποιείτε απαλές ταμποναριστές κινήσεις, για να απορροφηθεί το πλεόνασμα του προϊόντος. Αφήνετε το προϊόν να απορροφηθεί προτού χρησιμοποιήσετε ενυδατικό προϊόν ή προϊόντα μακιγιάζ. Χρησιμοποιείται μόνο του ή πριν το ενυδατικό προϊόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *