in ,

ΑΓΑΠΩΑΓΑΠΩ ΤΕΛΕΙΟΤΕΛΕΙΟ ΚΛΑΙΩΚΛΑΙΩ

Stranger Things Season 3: Επιβεβαιώθηκε o ΘΑΝΑΤΟΣ ενός χαρακτήρα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το άρθρο περιέχει spoilers.

Η δημοφιλής σειρά του Netflix έληξε τη δεύτερη σεζόν με μια αποκάλυψη ότι τα Demogorgons και τα τέρατα του The Upside Down παρακολουθούσαν ακόμα την Hawkins.

Ενώ η Eleven (που παίζεται η Millie Bobby Brown) έκλεισε την πύλη στο The Upside Down, η τελική σκηνή αποκάλυψε ένα τέρας που αιωρείται πάνω από την έκδοση του σχολείου στο Upside Down.

Ο Will Byers (που παίζει ο Noah Schnapp) αποκάλυψε το πρώτο επίσημο spoiler.

Σύμφωνα με το Heroic Hollywood, ο Noah αποκάλυψε ένα θάνατο της τρίτης σεζόν στο Stranger Con του Chicago.

Ο Chester, το οικογενειακό σκυλί των Byers, θα πεθάνει.

Ο Noah εξήγησε:

“Νομίζω ότι πέθανε, έτσι δεν ήταν; Αυτός το έκανε. Μπορείτε να πείτε, υποθέτω.

“Όπως και σε αυτή τη σεζόν, υπάρχει ένας τάφος γι ‘αυτόν όπως βλέπετε.”

“Α, δεν νομίζω ότι έπρεπε να το πω”, συνέχισε ο Schnapp. (Όχι, αλλά δεν είσαι ο πρώτος ηθοποιός που μαρτυράει κάτι.)

Πρόσθεσε επίσης: “Είναι πολύ διαφορετική αυτή η σεζόν, επειδή είναι το καλοκαίρι, έτσι μπορείτε να πάρετε να δείτε μια διαφορετική εκδοχή του καθενός.

“Είναι υπέροχο γιατί έχει πολλά από τα σκοτεινά κομμάτια από την 2η σεζόν και πολλά από τα φωτεινά, παιχνιδιάρικα κομμάτια από την 1η σεζόν”.

Η τρίτη σεζόν θα είναι ένα λιγότερο επεισόδιο από την τελευταία, επιβεβαίωσε το Netflix, λόγω του ειδικού επιπλέον επεισοδίου επτά στην δεύτερη σεζόν.

Το επιπλέον επεισόδιο με τίτλο “The Lost Sister” έδειξε την Eleven να εντοπίζει την “αδελφή” της από το εργαστήριο της Hawkins.

Σύμφωνα με τον David Harbour (Chief Jim Hopper), ο σκύλος ήταν “ότι το χειρότερο” στο σετ. “Ο σκύλος δεν θα έκανε ό, τι έπρεπε να κάνει”, δήλωσε στο The Howard Stern Show. “Ακριβώς εκεί που υποτίθεται να γαβγίσει σε ένα πράγμα … Υπήρχε ένας εκπαιδευτής ο οποίος ήταν εκτός κάμερας φωνάζοντας όπως,”ΈΛΑ, πρέπει να κάνουμε φράγκα, έτσι κάνουμε τα χρήματά μας!’ Και ήμουν σαν, “αυτό είναι περίεργο.” Ίσως αυτό εξηγεί την αποχώρηση του.

Ο ηθοποιός David Harbour, ο οποίος παίζει τον αστυνομικό Jim Hopper, ανακοίνωσε προηγουμένως ότι η νέα σεζόν “πιθανώς” δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2019.

Εξήγησε στην Variety:

“Εννοώ, ένα από τα πράγματα που ενοχλεί τους οπαδούς είναι ότι μας παίρνει πολύ χρόνο να το τελειώσουμε. Όπως, πιθανότατα δεν θα το δείτε μέχρι κάποια στιγμή το 2019.”

Οι φήμες για την επερχόμενη σεζόν είναι άφθονες, με αναφορές ότι μερικοί από το κύριο cast, όπως η Millie και ο Finn Wolfhard, δεν θα επέστρεφαν.

Η Millie έχει υπογράψει για ένα franchise για κινηματογραφικές ταινίες βασισμένο στην αδερφή του Sherlock Holmes, ενώ ο Finn θα εμφανιστεί στο IT: το κεφάλαιο 2 και το The Turning, και οι δύο έχουν γυρίσματα φέτος.

Ωστόσο, η Millie υπαινίσσεται μια επιστροφή με την αποστολή μιας φωτογραφίας στο Instagram του χαρακτήρα της σε πλημμύρες των δακρύων με την περίεργη λεζάντα: “Yooo γιατί τόσο λυπημένοι; Η η 3η σεζόν του @Stranger_Things συμβαίνει επίσημα … αυτό σημαίνει περισσότερα eggos … περισσότερα φιλιά … και πιο πολύ κλάμα.”

https://twitter.com/milliebbrown/status/936797721117073408

Τον Δεκέμβριο, το Netflix tweetαρε:

Ο co-showrunner Matt Duffer επιβεβαίωσε επίσης ότι η τρίτη σεζόν θα λάβει χώρα το 1985, προχωρώντας ένα χρόνο από το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Είπε στον δημοσιογράφο του Hollywood Reporter:

“Ακόμα κι αν θέλαμε να μπαίνουμε πιο γρήγορα στην πράξη, δεν θα μπορούσαμε. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Μπορούμε μόνο να γράψουμε και να φτιάξουμε την σειρά τόσο γρήγορα. Θα είναι σχεδόν ένα χρόνο μεγαλύτεροι από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να παίζουμε την τρίτη σεζόν. Παρέχει ορισμένες προκλήσεις. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εποχής δύο. Σε αναγκάζει να κάνεις ένα άλμα χρόνου. Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι μας κάνει να εξελιχθεί η σειρά. Αναγκάζει την σειρά να εξελιχθεί και να αλλάξει, επειδή τα παιδιά αλλάζουν.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *