in , , , , , , ,

Star Wars Celebration Europe 2016 Day 2 [Videos]

Παρακολουθήστε αποκλειστικά πάνελ, συνεντεύξεις και πολλά άλλα, από την δεύτερη μέρα του Star Wars Celebration Europe 2016!

Παρακολουθήστε αποκλειστικά πάνελ, συνεντεύξεις και πολλά άλλα, από την δεύτερη μέρα του Star Wars Celebration Europe 2016!



Δείτε το πρόγραμμα της πρώτης μέρας

Σάββατο, 16 Ιουλίου
16:00 BST / 11 π.μ. EDT

STAR WARS REBELS season 3
Ο Dave Filoni θα συνοδεύεται από special καλεσμένους να μοιραστούν αποκλειστικό υλικό σε ό, τι είναι να έρθει στην season 3.
17:00 BST / 12:00 π.μ. EDT

Marvel’s Star Wars Comics
Οι περιπέτειες των Rebels ηρώων και Imperial συνεχίζει κάθε μήνα στη συνεχιζόμενη σειρά κόμικς που παράγετε από την Marvel Comics.
18:00 BST / 13:00 EDT

Γνωρίστε τους ILMxLAB: Το μέλλον της καθηλωτικής ψυχαγωγίας
Πάρτε μια ιδιαίτερη γεύση από το μέλλον της καθηλωτικής ψυχαγωγίας – που μπορεί να είναι πιο κοντά απ ‘όσο νομίζετε.
19:00 BST / 14:00 EDT

Τα μυαλά πίσω από τα EA’S STAR WARS Games
Οι δημιουργικοί της EA θα μοιραστούν τις ιστορίες των παρασκηνίων και θα αποκαλύψει νέα σχετικά με το μέλλον των Star Wars παιχνιδιών.

Extra συνεντεύξεις και παρουσιάσεις που έγιναν ενδιάμεσα από το κυρίως ζωντανό πρόγραμμα της δεύτερης μέρας:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *