Ότι πρέπει για να συνοδεύσει το κυριακάτικο ουζάκι!!!
Υλικά:
6 μερίδες κεφαλογραβιέρα
1 φλ. του τσαγιού αλεύρι
2-3 χτυπημένα αυγά
1-2 λεμόνια
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Βρέχουμε την κεφαλογραβιέρα σε νερό, μετά την περνάμε από το αλεύρι και στη συνέχεια από τα χτυπημένα αυγά. Τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσει. Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά τηγανίζουμε και πάλι μέχρι να ροδίσει και το βγάζουμε. Σερβίρουμε ζεστό με λεμόνι.
Καλή σας όρεξη!!!