Ο Μπασίστας των Radiohead, Colin Greenwood, αποκάλυψε πως η μπάντα αναρωτιέται με ποιόν τρόπο θα κυκλοφορήσει τα νέα της κομμάτια. Οι Radiohead δήλωσαν πως ολοκλήρωσαν ακόμα περισσότερα κομμάτια για το επόμενο album τους.

Ο μπασίστας των Radiohead, Colin Greenwood, αποκάλυψε πως η μπάντα αναρωτιέται με ποιόν τρόπο θα κυκλοφορήσει τα νέα της κομμάτια. Οι Radiohead δήλωσαν πως ολοκλήρωσαν ακόμα περισσότερα κομμάτια για το επόμενο album τους.Σε μία συνέντευξή του, ο Colin Greenwood, εξήγησε πως στο συγκρότημα σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσουν τα νέα τους τραγούδια.

«Μόλις ολοκληρώσαμε μερικά ακόμα τραγούδια, και σκεφτόμαστε αν θα τα κυκλοφορήσουμε σε ψηφιακή μορφή, τώρα που η τεχνολογία άλλαξε πάλι!» συμπληρώνοντας είπε, «Φαίνεται πως στις μέρες μας είναι πιο σπάνιο να αγοράσεις cd, μιας και η μουσική τώρα πια εμφανίζεται συμπιεσμένη σε φορητές συσκευές (π.χ. κινητά) ή σε iPod»

Επίσης, ο Greenwood παραδέχθηκε πως παρόλο που απολαμβάνει την επιτυχία της μπάντας με το «In Rainbows» του 2007, λησμονεί την εποχή όπου η μουσική βιομηχανία ήταν διαφορετική.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, ο κιθαρίστας Ed O’Brien αποκάλυψε πως το νέο τους album, θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2010.