in , , , , , , ,

Όσα ξέρουμε για το GTA V [Photos]

Ήρθε η ώρα και αυτή τη φορά δεν θα έχετε μόνο έναν χαρακτήρα, αλλά τρεις!

Πρωταγωνιστής #1 : Michael


Ένας πρώην ληστής τραπεζών που τώρα είναι στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, απολαμβάνοντας την σπιτική ζωή και έναν δυσλειτουργικό γάμο. Μετά από πολλά χρόνια “καλής” ζωής στην σωστή πλευρά του νόμου στο χλιδάτο σπίτι του στο Los Santos, ο Michael ξαναγυρνάει στην παλιά του ζωή από τους παλιούς του φίλους. Σαν ευπρεπής και  gentleman, ο Michael φαίνεται πως θα είναι ο αρχηγός του θανατηφόρου τρίου.

Πρωταγωνιστής #2 : Franklin


Σε αντίθεση με την εμπειρία του Michael, ο Franklin είναι νέος στον κόσμο του εγκλήματος αλλά ψάχνει για κάτι περισσότερο. Ένας άνθρωπος που εκτιμάει τα τα ωραία της ζωής, ο Franklin σκοπεύει να ανεβάσει την κοινωνική του θέση χρησιμοποιώντας δόλιους τρόπους.

Πρωταγωνιστής #3 : Trevor


Ο άγριος της ομάδας, ο Trevor είναι ένας εγκληματίας καριέρας που ζει στην έρημο του Los Santos. Έχοντας ένα σκοτεινό παρελθόν και αλλόκοτη ματιά για τη ζωή, ο Trevor φαίνεται να είναι πλασμένος για τον κόσμο του GTA.

Μπορείτε να παίξετε και με τους τρεις χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι.


Όπως και στα τρία κεφάλαια του GTA IV και του DLC του, το Grand Theft Auto V χωρίζει την ιστορία σε τρεις χαρακτήρες, μόνο που αυτή τη φορά αυτά συμβαίνουν όλα μαζί. Αντί να παίζετε ξεχωριστές ιστορίες, μπορείτε να αλλάζετε ανάμεσα στους τρεις πρωταγωνιστές πολύ συχνά, αν και η Rockstar ήταν πολύ προσεκτική ώστε να μην πει ότι αυτό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Ο καθένας από τους χαρακτήρες κάνει την ζωή του καθώς δεν παίζετε μαζί τους, και είναι διασκορπισμένοι μέσα στο Los Santos, καθιστώντας εύκολη την εξερεύνηση των διάφορων περιοχών της πόλης, πράγμα καλό, γιατί από ότι φαίνεται θα υπάρχουν πολλά μέρη να πάτε.

Είναι ο μεγαλύτερος κόσμος που έχει φτιάξει ως τώρα η Rockstar.


Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι Rockstar θα μπορούσε να ξεπεράσει την απεραντοσύνη της υπαίθρου του Red Dead Redemption, αλλά η Rockstar λέει πως το GTA V το κάνει πανεύκολα. Λένε ότι το νέο GTA V θα είναι μεγαλύτερο από το GTA IV, San Andreas και το Red Dead Redemption μαζί! Αυτός ο κόσμος θα περιλαμβάνει πόλεις, ερήμους, στρατιωτικές βάσεις ακόμη και ωκεανούς.

Και τι θα μπορούμε να κάνουμε?


Σε μια πόλη τόσο μεγάλη όσο το Los Santos, θα υπάρχουν πολλά πράγματα και minigames για τους τρεις χαρακτήρες που θα μπορούσαν να απολαύσουν. Βασιζόμενοι σε screenshots και υλικό που έχουμε δει ως τώρα θα περιλαμβάνει ακροβασία, τένις, και…

Γκολφ?!


Θέλετε να μάθετε πόσο μεγάλο είναι το Los Santos? Υπάρχει αρκετός χώρος για ένα ολόκληρο γήπεδο γκολφ με πίστα για 18 τρύπες. Δεν είμαστε και πολύ σίγουροι πόσοι παίκτες θα επιλέξουν να περάσουν ένα ζεστό μεσημέρι παίζοντας αντί να κάνει ληστείες, αλλά είναι ωραίο να έχεις μια επιλογή.

Πέστε όλοι κάτω!


Μιλώντας για ληστείες, το να κλέβετε γενικά πράγματα στο GTA V θα είναι ένα από τα κομβικά σημεία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα έχει περισσότερες από μερικές περίπλοκες, multi-tiered αποστολές στο ύφος της αξέχαστης ληστείας του GTA IVThree Leaf Clover“. Και θα μπορείτε να αλλάζετε ανάμεσα στους τρεις χαρακτήρες σε ορισμένα σημεία των αποστολών.

Ξοδέψτε λεφτά.


Τι θα μπορούσατε να κάνετε μετά με όλα τα λεφτά που κλέψατε? Το GTA V θα έχει ένα ειδικό οικονομικό σύστημα για αυτό, δίνοντας στους παίκτες μια πληθώρα επιλογών για το τι θα αγοράσουν. Πάντως, το να αγοράζετε σπίτια δεν θα είναι μια από αυτές, μιας και η Rockstar αποφάσισε να αφήσει απέξω την αγορά ακινήτων.

Ανεξέλεγκτο όπως η άγρια δύση.


Έχοντας μάθει αρκετά από την δημιουργία του Red Dead Redemption, το Los Santos θα είναι γεμάτο από διάφορα τυχαία συμβάντα που θα εμφανίζονται μπροστά στον παίκτη. Μόνο που αντί να έρχεστε αντιμέτωποι με αλογοκλέφτες ή με άγριους λύκους, θα κυνηγάτε κλέφτες και θα βρίσκετε διάφορους μυστήριους σωρούς από πτώματα.

Θα υπάρχει multiplayer.


Η Rockstar δεν λέει τίποτα περισσότερο πέρα από το ότι επιβεβαιώνει την ύπαρξή του, θα έχει πάντως και αυτό είτε θα είναι βασισμένο πάνω στο story mode ή κάτι ξεχωριστό.

Θα επιστρέψουν φίλοι από την ανατολική πλευρά.


Η Rockstar είπε επίσης πως, εφόσον το GTA IV και V εκτυλίσσονται στο ίδιο μέρος, μπορεί να δείτε μερικούς από τους κατοίκους του Liberty City να πηγαίνουν προς το Los Santos.

Είστε έτοιμοι?


Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013 για Ps3, Xbox 360 και Pc. Ένα νέο trailer θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε… Υπομονή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *