in ,

Ο Gucci Mane και ο Master P συνεργάζονται για να φτιάξουν ταινίες

Ο Gucci Mane συνεργάζεται με τον Master P σε μια προσπάθειά του να επεκτείνει την αυτοκρατορία του συμπεριλαμβάνοντας και έργα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Gucci είχε προσληφθεί για να καταβάλει φόρο τιμής στο Διευθύνων Σύμβουλο της No Limits στα πλαίσια του Hip-Hop Honors: The Dirty South του VH1, το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον rapper Brick Squad, κράτησαν επαφή από τότε και τώρα θα συνεργαστούν. Μέχρι στιγμής έχουν σχεδιάσει 2 ταινίες.

Ο Gucci Mane συνεργάζεται με τον Master P σε μια προσπάθειά του να επεκτείνει την αυτοκρατορία του συμπεριλαμβάνοντας και έργα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Gucci είχε προσληφθεί για να καταβάλει φόρο τιμής στο Διευθύνων Σύμβουλο της No Limits στα πλαίσια του Hip-Hop Honors: The Dirty South του VH1, το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον rapper Brick Squad, κράτησαν επαφή από τότε και τώρα θα συνεργαστούν. Μέχρι στιγμής έχουν σχεδιάσει 2 ταινίες.«Εγώ κι ο P κάνουμε 2 ταινίες,» αποκάλυψε ο Gucci. «Αυτός είναι ένας τομέας που δεν έχω ξαναμπεί, οι ταινίες, και θέλω να μπω. Θέλω να βγάλω λεφτά με κάποιον που θέλω, γι’αυτό και επικοινώνησα μαζί του.»

«Οι δικοί μου θέλουν να κάνουν ταινίες, επομένως γιατί να μην το κάνω με κάποιον που το’χει ξανακάνει και να είναι και δικός μας,» συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε πως προέκυψε το θέμα με τις ταινίες, ο Gucci είπε πως απλά πήγε στου P και του το είπε. «Απλά πήγα και του το είπα, όπως σου μιλάω. Έτσι είμαι,» είπε. «Είμαι ανοιχτό βιβλίο.»

Ο Master P έχει εμφανιστεί σε διάφορα έργα όπως το Gone In 60 Seconds με την Angelina Jolie και τον Nicolas Cage, το Dark Blue και το Hollywood Homicide με τον Harrison Ford.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *