in , , , , , ,

Nokia Smartphones @ The Mall Athens 07-09.04.2011 [Ανταπόκριση]

Ανοίγοντας νέους δρόμους στον τρόπο χρήσης των smartphones, η Nokia προκαλεί τη φαντασία μας!

Ανοίγοντας νέους δρόμους στον τρόπο χρήσης των smartphones, η Nokia προκαλεί τη φαντασία μας!Τα smartphones της Nokia που χρησιμοποιούν το νέο Symbian, μπορούν να γίνουν ακόμη και τηλεχειριστήρια για τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα απλά κατεβάζοντας μια εφαρμογή από το κατάστημα Ovi και ενεργοποιώντας το Bluetooth της συσκευής.

H Nokia υποδέχθηκε τους φίλους της σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα που στήθηκε από τις 7 έως τις 9 Απριλίου στο The Mall Athens, για να προσφέρει στους επισκέπτες άφθονες στιγμές διασκέδασης αλλά και καταπληκτικά δώρα. Παίρνοντας πραγματικά το «παιχνίδι» στα χέρια τους απλά κρατώντας ένα κινητό, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ικανότητά τους στην πρωτότυπη αυτή οδήγηση, με όχημα ένα αυτοκίνητο μινιατούρα. Πέρα από την μοναδική αυτή εμπειρία, οι παίκτες που σημείωσαν τους 2 ταχύτερους χρόνους, βραβεύτηκαν με ένα καταπληκτικό Nokia C5-03 smartphone και ένα αυτοκίνητο μινιατούρα για να συνεχίσουν το παιχνίδι και εκτός πίστας.


Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Ovi Store και είναι συμβατή με όλα τα Nokia smartphones που χρησιμοποιούν το νέο Symbian.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως και αρκετοί επώνυμοι που απολάμβαναν τη σαββατιάτικη βόλτα τους στο Mall, δεν αντιστάθηκαν στο πειρασμό να δοκιμάσουν την τύχη τους με ένα Nokia για τιμόνι. Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου με τα παιδιά τους, καθώς και ο Τάκης Γιαννούτσος με την κόρη του, άφησαν μυρωδιά καμένου λάστιχου στην πίστα της Nokia.

Σχετικά με το
Ovi

Συνδυάζοντας τις υπηρεσίες Ovi by Nokia με τις έξυπνες συσκευές της Nokia, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δώσουν νέες διαστάσεις στη χρήση του κινητού τους. Περισσότεροι από 250.000 νέοι χρήστες εγγράφονται καθημερινά στο Ovi, και προστίθενται στα 165 εκατομμύρια ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν ήδη τις υπηρεσίες της Nokia. Μέσα από το Ovi οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα όλο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα που τους φέρνει κοντά σε δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια, στους καλύτερους χάρτες του κόσμου, σε εκατομμύρια τραγούδια, και σε μοναδικές εφαρμογές messaging για να επικοινωνούν καλύτερα με τους αγαπημένους τους. Παράλληλα, σε απομακρυσμένες περιοχές της Κίνας, της Ινδίας, της Ινδονησίας και της Νιγηρίας προσφέρονται τα Ovi Life Tools, μια συλλογή από υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης και πληροφοριών γεωργικού περιεχομένου. Επίσης, το Ovi Mail είναι πλέον ιδιαίτερα δημοφιλές σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο PC, όπως και το Nokia Money, η εφαρμογή για mobile banking η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Yes Bank της Ινδίας.

Σχετικά με τη Nokia

Για τη Nokia, η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων αποτελεί δέσμευση. Συνδυάζουμε την προηγμένη τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε χρήστη, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μένουν σε επαφή με ο,τιδήποτε έχει σημασία γι’ αυτούς. Καθημερινά, περισσότερο από 1.3 δισεκατομμύρια άνθρωποι επικοινωνούν μέσω μιας συσκευής Nokia, είτε αυτή είναι ένα κινητό τηλέφωνο, είτε κάποιο προηγμένο smartphone, είτε ένας φορητός υπολογιστής υψηλών επιδόσεων. Σήμερα, η Nokia ενσωματώνει στις συσκευές της, μέσω του Ovi (www.ovi.com), καινοτόμες υπηρεσίες στις οποίες περιλαμβάνονται μουσική, χάρτες, apps, email και πολλά άλλα. Η NAVTEQ, εταιρεία του ομίλου της Nokia, είναι πρωτοπόρος στις εφαρμογές ψηφιακών χαρτών και στις υπηρεσίες πλοήγησης, ενώ η Nokia Siemens Networks παρέχει εξοπλισμό, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *