in , , ,

Narcos Season 3: Παρουσιάζοντας το νέο υπ’ αριθμόν 1 δημόσιο εχθρό

Cali Cartel, ο νέος υπ’ αριθμόν 1 δημόσιος εχθρός.

Το Narcos είναι μία από τις αγαπημένες μου πρωτότυπες σειρές του Netflix, αλλά με (spoilers για την πραγματική ζωή και επομένως την σειρά) την πτώση του Pablo Escobar στο τέλος της 2ης σεζόν, η σειρά πρέπει να προχωρήσει σε μια νέα ιστορία. Είμαι σκεπτικός ότι το καρτέλ του Cali θα παράσχει μια συναρπαστική ιστορία όπως οι δύο σεζόν του Escobar, αλλά το νέο trailer δείχνει πολλά υποσχόμενο.Το νέο trailer του Narcos προσπαθεί να αυξήσει την ένταση του δράματος του καρτέλ ναρκωτικών, αλλά εξακολουθώ να μην είμαι είμαι σίγουρος για την τοποθεσία/σκηνικό της Νεας Υορκης ή το Cali Cartel θα είναι τόσο επιτακτικό όσο και η Columbia με τον Pablo Escobar.

Η Netflix αποκάλυψε το trailer για την 3η σεζόν του Narcos χθες στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου αυτή η σεζόν έχει μερικώς κινηματογραφηθεί και το trailer παρουσιάστηκε σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το Μανχάταν χθες μέσω ενός φορτηγού Narcos, το οποίο σέρβιρε και λευκά ντόνατς και κολομβιανό καφέ σε περαστικούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η νέα σεζον μας εισάγει στο Cali Cartel:

  • Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar) – ηγέτης του Cali Cartel, «αφεντικό των αφεντικών».
  • Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis) – ένας από τους εγκέφαλους πίσω από το ανοδικό Cali Cartel και του αδελφού του Gilberto.
  • Ο Pacho Herrera (Alberto Ammann) – ο μεσαίος επιθετικός, διαχειρίζεται τη σύνδεση του Μεξικού και τη διεθνή διανομή.
  • Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote) – διαχειρίζεται το κολομβιανό δίκτυο ναρκωτικών μέσω δορυφόρου.

Ακριβώς όπως ο Gilberto ανακοινώνει ένα τολμηρό σχέδιο για να απομακρυνθεί από την επιχείρηση, ο πράκτορας της DEA Javier Peña (Pedro Pascal) επικαλείται τη βοήθεια της αμερικανικής και κολομβιανής επιβολής του νόμου για να την καταργήσει. Αυτή τη σεζόν ανοίγει ένας πολύπλοκος και αδίστακτος κόσμος νέων στοιχείων. Αυτή τη φορά, όλοι οι κανόνες έχουν αλλάξει για τους Narcos και τους αντιπάλους τους – γεγονός που πολλοί δεν θα συνειδητοποιήσουν μέχρι να είναι πολύ αργά.

Η νέα σεζόν περιλαμβάνει επίσης τον Jorge Salcedo (Matias Varela), επικεφαλής ασφαλείας του Cali, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην προστασία της συζύγου και των παιδιών του από τους προϊσταμένους του, τους πράκτορες της DEA, Chris Feistl (Michael Stahl-David) και τον Daniel Van Ness (Matt Whelan) που εισέρχονται στην επιχείρηση με ενθουσιασμό και απειρία, ο Franklin Jurado (Miguel Angel Silvestre) – ο νομιμοποιός του καρτέλ που εν αγνοία του, βάζει τη σύζυγό του Christina (Kerry Bishe) σε θανάσιμο κίνδυνο και ο David Rodriguez (Arturo Castro) – ο μεγαλύτερος γιος του Miguel, ο οποίος αρχικά διστάζει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη δομή της σύμπραξης.

Την ημέρα που ο Pablo Escobar έπεσε, το καρτέλ του Cali έγινε νέος υπ’ αριθμόν 1 δημόσιος εχθρός. Αυτοαποκαλέστηκαν «Κύριοι του Cali» – οι μεγαλύτεροι άρχοντες ναρκωτικών που πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ. Υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων ισχυρών νονών, το καρτέλ Cali έστρεψε το εμπόριο κοκαΐνης σε παγκόσμια επιχείρηση.

Τώρα που έχει ολοκληρωθεί το αιματηρό κυνήγι για τον Pablo Escobar, η DEA στρέφει την προσοχή της στον πλουσιότερο οργανισμό διακίνησης ναρκωτικών στον κόσμο: το καρτέλ Cali. Με επικεφαλής τέσσερις ισχυρούς νονούς, αυτό το καρτέλ λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τον Escobar, προτιμώντας να δωροδοκήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους και να κρατήσει τις βίαιες ενέργειές του από τα πρωτοσέλιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Narcos Season 3 Trailer

Το Narcos θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στο Netflix στις 1η Σεπτεμβρίου 2017.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *