in , , ,

Marvel’s New Warriors: Αυτοί οι ηθοποιοί θα υποδυθούν τους ήρωες!

Ανακοινώθηκε το πλήρες cast των ηθοποιών της σειράς New Warriors του καναλιού Freeform.

Η Marvel, εκτός από την μεγάλη οθόνη, έχει κατακτήσει και την μικρή. Οι επερχόμενες σειρές που περιμένουμε, αναμένεται να μονοπωλήσουν την ζωή μας για τους επόμενους μήνες! Μια από τις σειρές που έχει επίσημα ανακοινωθεί, είναι η σειρά New Warriors από το Freeform.Τα μέλη των New Warriors και οι ηθοποιοί που θα τους υποδυθούν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους χαρακτήρες της σειράς και στους ηθοποιούς που θα τους υποδυθούν:

• Η ηθοποιός Milana Vayntrub (yes, the AT&T girl!) θα υποδυθεί την Doreen Green γνωστή και ως Squirrel Girl:

Squirrel Girl/Doreen Green (Milana Vayntrub)

Διαθέτει τις δυνάμεις ενός σκίουρου και ενός κοριτσιού, δηλαδή ακροβατικά, δύναμη, μαχητικότητα αλλά και δυνατότητα ομιλίας στους σκίουρους. Η Doreen έχει απίστευτη δύναμη, ηγέτης εκ φύσεως, σκληραγωγημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά όχι αθώα. Η Doreen είναι ζωηρή και ενεργητική και το μεγαλύτερο προτέρημα που έχει είναι η αισιοδοξία που την διακατέχει. Έχει πίστη στους άλλους και εμπνέει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους. Επίσης, έχει έναν σκίουρο για κατοικίδιο, τον Tippy Toe, τον οποίο και κουβαλάει μαζί της, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται!

• Ο  ηθοποιός Derek Theler θα υποδυθεί τον Craig Hollis ή αλλιώς Mister Immortal:

Mister Immortal/Craig Hollis (Derek Theler)

Η δύναμη του: δεν μπορεί να πεθάνει. Ποτέ. Ίσως, τουλάχιστον έτσι λέει ο ίδιος. Ταραξίας, θα του ταίριαζε ο τίτλος του «Πιο Ενδιαφέρον Ανθρώπου Στον Κόσμο», αν εξαιρέσουμε το γεγονός βέβαια ότι μερικές φορές είναι περισσότερο υπερόπτης, αλλά γοητευτικά μουντρούχος και κακοδιάθετος. Αν και η δύναμη της αθανασίας που κατέχει μοιάζει απίθανη, δεν την έχει χρησιμοποιήσει σε όλη της την κλίμακα – είναι τεμπέλης και θεωρεί πως εφόσον έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να μάθει πώς να μάχεται, προς τι η βιασύνη;

• Ο ηθοποιός Jeremy Tardy θα υποδυθεί τον Dwayne Taylor, ο γνωστός Night Thrasher:

Night Thrasher/Dwayne Taylor (Jeremy Tardy)

 

Δεν έχει καμμία σούπερ – ηρωική δύναμη. Είναι ένας διάσημος «ήρωας» με την βοήθεια του περίφημου καναλιού του στο YouTube. Απίθανος, δυνατός, ευγενής, προμοτάρει τον εαυτό του χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Κρατάει κρυφό ωστόσο το γεγονός ότι προέρχεται από μια πραγματική, πλούσια οικογένεια για να μην «γκρεμίσει» την εικόνα του «ήρωα του δρόμου» που προσπαθεί να χτίσει!

• Ο ηθοποιός Calum Worthy θα υποδυθεί τον Robbie Baldwin, κατά κόσμον Speedball:

Speedball/Robbie Baldwin (Calum Worthy)

Μπορεί να εκτοξεύσει κινούμενες μπάλες ενέργειας! Παρακολουθώντας τα Quinjets να προσγειώνονται και να απογειώνονται από τον Πύργο των Εκδικητών, μεγάλωσε με το όνειρο να γίνει ο ίδιος ένας ήρωας. Έχει μια λανθασμένη αυτοπεποίθηση, και είναι ανώριμος και αυθόρμητος προσπαθώντας να κρατάει ικανοποιημένους τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν. Αν και μπορεί να φαντάζεστε πως το να μπορεί κάποιος να εκτοξεύει μπάλες ενέργειας είναι κάτι γαμάτο – οι δικές του είναι τελείως εκτός ελέγχου!

• Ο ηθοποιός Matthew Moy θα υποδυθεί τον Zack Smith, γνωστό και ως Microbe:

Microbe/Zack Smith (Matthew Moy)

Μπορεί να μιλάει στους μικροοργανισμούς – μικρόβια. Ναι. Καλά διαβάσατε. Στα μικρόβια. Ο Zack είναι ένας ντροπαλός υποχόνδριος όπου η δύναμη που κατέχει του δίνει στην ουσία την ικανότητα της τηλεπάθειας – τα μικρόβια μπορούν να του αποκαλύψουν πού βρισκόσουν, τι έφαγες και με ποιον είχες βγει! Δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα κρυφό από εκείνον! Οι μικροοργανισμοί είναι παντού! Είναι ένας μεγάλος, γλυκός τύπος, τον οποίο η ομάδα έχει κλείσει στην αγκαλιά της, και τον βοηθάει να βρει την αυτοπεποίθηση που του λείπει!

• Η ηθοποιός Kate Comer θα υποδυθεί την Deborah Fields, ή αλλιώς Debrii:

Debrii/Deborah Fields (Kate Comer). New Warriors: Debrii

Οι δυνάμεις της: χαμηλού επιπέδου δυνατότητες τηλεκίνησης και είναι γνωστή φαρσέρ – απατεώνισσα. Η Deborah είναι υπερήφανη και αστεία. Είναι μια ανοιχτή λεσβία, έχει βιώσει μεγάλη απώλεια στην ζωή της λόγω των σούπερ – ηρωισμών. Μπορεί να συντηρεί μόνη της τον εαυτό της, ή τουλάχιστον έτσι λέει. Είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται να πει την γνώμη της!

Πως σας φαίνονται τα μέλη των New Warriors; Η σειρά αναμένεται μέσα στο 2018!Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *