in , , , , ,

Ξέσπασε μεγάλος «πόλεμος», Young Jeezy με Rick Ross!! [Audio/Videos]

Από τότε που το single «B.M.F. (Blowing Money Fast)» του Rick Ross έφτασε στα ύψη, φημολογείται πως ο Young Jeezy δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με το όνομα Demetrius «Big Meech» Flenory στο τραγούδι.

Από τότε που το single «B.M.F. (Blowing Money Fast)» του Rick Ross έφτασε στα ύψη, φημολογείται πως ο Young Jeezy δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με το όνομα Demetrius «Big Meech» Flenory στο τραγούδι.Ο Jeezy κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «The Real B.M.F.» προς τα τέλη Ιουνίου για το οποίο ο Ross είπε ότι δεν «έπιασε» τον «τρόπο σκέψης» πίσω από όλο αυτό. «Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον φίλο,» είπε ο Ross καθώς μιλούσε στο MTV News για τον Jeezy.


«Αλήθεια δεν γνωρίζω τι σκεπτικό υπήρχε πίσω από αυτό. Ο δίσκος μου λεγόταν «Blowin’ Money Fast». Με μπέρδεψε το ότι αν το είχα ονομάσει «The Real B.M.F.» , θα το έλεγα The Black Mafia Family. Ίσως πρέπει να τον ρωτήσετε. Εκτός από αυτό, έχουμε ακόμα φήμη, ακόμα προχωράμε και ο δίσκος μου παίρνει αγάπη από παντού. Επομένως είναι όλα καλά.»

Για να φουντώσουν οι φήμες, στο «Death B4 Dishonor», ένα τραγούδι από το mixtape «1000 Grams» του Jeezy «την λέει» υποσυνήδειτα στον Ross.

«How you Blowin’ Money Fast?/ You don’t know the crew/ Oh, you part of the fam?/ Sh*t, I never knew» ραπάρει ο Jeezy.

Ο Torch από το rap group του Rick Ross, Triple C’s, απάντησε στην διακριτικά καλυμμένη «επίθεση» στον Rick Ross μέσω του λογαριασμού του Twitter του. Ο Torch κατηγόρησε τον αρχηγό της CTE (Corporate Thugz Entertainment, τη δισκογραφική του Young Jeezy) ότι ζηλεύει την επιτυχία του τραγουδιού «B.M.F. (Blowing Money Fast)» του Ross και κορόιδεψε αυτό που αντιλαμβάνεται ότι είναι η φθίνουσα φήμη του Jeezy.

Σύμφωνα με τον mc από την Atlanta, δεν «την είπε» στον Ross με το τραγούδι του «Death B4 Dishonor», και όσο τον αφορά δεν έχει κάποιο λόγο για να το κάνει. Επίσης είπε πως οι fans διάβαζαν «πολύ βαθειά» στα λόγια και τα πήραν στα σοβαρά παραπάνω από όσο αξίζουν.

«Δεν του «την είπα»» είπε ο Jeezy στο MTV News . «Καταρχάς, δεν θα κερδίσω τίποτα με το να «την πω» στον τύπο αυτό.»

«Τι θα κερδίσω με το να του «την πω»? Νομίζω πως κάποιες φορές οι άνθρωποι εμβαθύνουν πολύ στα πράγματα. Τριπάρουν ρε φίλε. Είναι τρελοί εκεί έξω. Βασικά, αν ο φίλος αυτό το πάρει σαν επίθεση τότε είναι ανασφαλής.»

Όταν μιλούσε για τους στίχους που τράβηξαν την προσοχή όλων εξήγησε πως είναι μια γενική δήλωση και θα μπορούσαν να ταιριάξουν στον καθένα.

Για το άλλο του τραγούδι, «The Real B.M.F.», o Jeezy πρόσθεσε πως είχε δημιουργήσει το κομμάτι πριν να κυκλοφορήσει ο Ross το B.M.F., και είχε σχεδιάσει να το βάλει στο επερχόμενο album του αλλά αφού άκουσε την «ντόπα» του mc από το Miami αποφάσισε απλά τα το κυκλοφορήσει ελεύθερα.

Ο κόσμος της hip-hop παρέμεινε σκεπτικός και προφανώς και ο Rick Ross ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το T»he Summas Mine». Ένα τραγούδι στο οποίο όπως φαίνεται επιτίθεται στο ράπερ από την Atlanta ή σε κάποιον που είναι από το Cleveland και προκηρύσσει την κυριαρχία του στον κόσμο της νότιας ραπ.

«You n*ggas ain’t ready, you n*ggas is petty/ You n*ggas spaghetti, bustin’ your meatball, you better be ready,» ραπάρει ο Ross. «You throwin’ up sets but you really from Cleveland, f*ck boy.»

«See I broke it down like a quarter key, b*tch/ I run the South, I’m who you wanna be/ The summa’s mine/ Every time you turn around they spinnin’ one of mine…/ Self-made, you just affiliated/ You’re a waterboy, really you entertainment/ I’m living large, this n*gga been a mark/ They used his credit cards just to get they rental cars.»

Ο Jeezy κυκλοφόρησε το νέο του mixtape με τον τίτλο «1000 Grams» στις 12 Αυγούστου και το αρκετά αργοπορημένο album του «TM103» αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2010.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *