in

KiehlsGives: η Kiehl’s ζητά τη ψήφο σου για φιλανθρωπικό σκοπό! [Videos]

Για να γιορτάσει τα 160 χρόνια ανταπόδοσης, η Kiehl’s παρουσιάζει την «Kiehl’s Gives», μια πρωτοβουλία ψηφιακής ψηφοφορίας που υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα παιδιά, το περιβάλλον και το AIDS σε όλο τον κόσμο.

Για να γιορτάσει τα 160 χρόνια ανταπόδοσης, η Kiehl’s παρουσιάζει την «Kiehl’s Gives», μια πρωτοβουλία ψηφιακής ψηφοφορίας που υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα παιδιά, το περιβάλλον και το AIDS σε όλο τον κόσμο.
Νέα Υόρκη,
NYΑπό τότε που ιδρύθηκε, η Kiehl’s Since 1851 έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.  Για να γιορτάσει την 160ή επέτειο της εταιρείας, η Kiehl’s παρουσιάζει την «Kiehl’s Gives» – μια παγκόσμια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της φιλανθρωπίας σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με την Julianne Moore, τον Pharrell Williams και τους Scissor Sisters.

«Ελπίζουμε ότι θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή των πελατών μας, και θα αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά τη σημασία της ανταπόδοσης», λέει η Cheryl Vitali, Γενική Διευθύντρια της Kiehl’s παγκοσμίως.

«Η πρωτοβουλία «Kiehl’s Gives» αποτίνει φόρο τιμής στους σκοπούς που υποστηρίζουμε, στους πελάτες και τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον κόσμο.»

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη της πρωτοβουλίας, από τις 15 Ιουνίου 2011 η Kiehl’s προσφέρει, μέσω του δικτυακού τόπου www.KiehlsGives.com, μια διεθνή δωρεά 160.000 δολ. ΗΠΑ σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο για τρεις βασικούς σκοπούς που υποστηρίζει η εταιρεία: την υγεία των παιδιών, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και την έρευνα για το AIDS – ωστόσο οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου της Kiehl’s ια είναι αυτοί που θα καθορίσουν με τη δική τους ψήφο τι ποσό θα διατεθεί σε κάθε φιλανθρωπική οργάνωση.

Κάθε πυλώνας παρουσιάζεται μέσα από μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, τις οποίες μπορείτε να δείτε αποκλειστικά μέσω του www.KiehlsGives.com, και στις οποίες εμφανίζονται διάφορες διάσημες προσωπικότητες που ασχολούνται με φιλανθρωπικές ενέργειες, και μιλούν για τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για σκοπούς που θεωρούν σημαντικούς:

Julianne Moore, Παγκόσμια Πρέσβειρα της πρωτοβουλίας «Kiehl’s Gives» για θέματα που αφορούν παιδιά.


«Για μένα, είναι πολύ σημαντικό να προσφέρω μια δίκαιη ευκαιρία στα παιδιά τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο, και είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Kiehl’s, για να συμβάλλω στη μετάδοση αυτού του μηνύματος», δήλωσε η Julianne Moore, πρέσβειρα της οργάνωσης Save the Children, ενός από τους αποδέκτες της χρηματοδότησης της πρωτοβουλίας «Kiehl’s Gives».

Pharrell Williams, Παγκόσμιος Πρεσβευτής της πρωτοβουλίας «Kiehl’s Gives» για περιβαλλοντικά ζητήματα.


«Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι να χτίζουμε και να κατασκευάζουμε χρησιμοποιώντας πιο πράσινα και πιο βιώσιμα μέσα, και η Kiehl’s είναι μια εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι από το 2010 για να συμβάλλω στη μετάδοση αυτού του μηνύματος», δήλωσε ο Pharrell Williams, εταίρος της Return Textiles, Inc και ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης From One Hand to Another, η οποία ευθύνεται για την κατασκευή ενός οικολογικού κτιρίου στη Βιρτζίνια, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εκπαιδευτικών πόρων για παιδιά.

 The Scissor Sisters, Παγκόσμιοι Πρεσβευτές της πρωτοβουλίας «Kiehl’s Gives» για θέματα που σχετίζονται με το AIDS.


«Η υποστήριξη των προσπαθειών, όσο μόνο με στόχο την ανακάλυψη μιας θεραπείας για το AIDS, αλλά και την υποστήριξη των ατόμων που ζουν με αυτή τη νόσο, αποτελεί έναν πολύ προσφιλή σκοπό για εμάς.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Kiehl’s έτσι, ώστε να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε περισσότερους ανθρώπους να προσφέρουν», λέει η Ana Matronic, τραγουδίστρια των Scissor Sisters και υποστηρικτής της After Hours Project, μιας τοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για το AIDS με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου ζει η ίδια και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Πώς λειτουργεί η πρωτοβουλία «Kiehl’s Gives»;

– Η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω του δικτυακού τόπου www.kiehlsgives.com από τις 15 Ιουνίου έως τις

15 Σεπτεμβρίου 2011 σε όλο τον κόσμο.

– Ψηφίστε έναν από τους τρεις πυλώνες, και παροτρύνετε τους φίλους σας να ψηφίσουν κι αυτοί! Κάθε πυλώνας εκπροσωπεί 8 φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ η πρωτοβουλία «Kiehl’s Gives» υποστηρίζει συνολικά 24 φιλανθρωπικές ενέργειες.   Επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάθε φιλανθρωπική οργάνωση.

– Ο πυλώνας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα λάβει τη μεγαλύτερη δωρεά, η οποία θα κατανεμηθεί μεταξύ των 8 φιλανθρωπικών οργανώσεων του συγκεκριμένου πυλώνα.  Όλες οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμμετέχουν θα λάβουν οικονομική υποστήριξη.

– Περιλαμβάνονται παραδείγματα διαρκούς προσφοράς «Kiehl’s Gives», όπως:

Η ιστορική προσφορά της Kiehl’s:  εξερευνήστε περισσότερες από 125 παγκόσμιες, εθνικές και τοπικές φιλανθρωπικές ενέργειες που έχει υποστηρίξει η Kiehl’s τις τελευταίες δύο δεκαετίες σε αγορές όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, το ΗΒ, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Κορέα, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν, η Ιαπωνία και η Αυστραλία.

Η κληρονομιά της Kiehl’s: δείτε το Φιλμ Ιστορικής Αναδρομής 1851-2011, στο οποίο μιλούν διάσημοι φίλοι της Kiehl’s και τα μέλη της ιδρυτικής οικογένειας Jami Morse Heidegger και Klaus Heidegger.

Ποιες είναι οι 24 φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει η πρωτοβουλία «Kiehl’s Gives»;

ΠΑΙΔΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AIDS

 1. Save the Children (ΗΠΑ)
 2. Great Ormond Street Children’s Hospital (ΗΒ)
 3. The Canadian Association of Pediatric Oncology Camps
 4. MINDS (Movement of the Intellectually Disabled of Singapore)
 5. PEACE WINDS JAPAN
 6. Heep Hong Society (Χονγκ Κονγκ)
 7. ARCHE (Γερμανία)
 8. Fundación Pequeño Deseo (Ισπανία)

 

 1. From One Hand to Another (ΗΠΑ)
 2. World Wildlife Fund (Κίνα)
 3. Nanhi Chhann (Ινδία)
 4. Forest for Life (Κορέα)
 5. Taiwan Environmental Association
 6. Y.A.W.A Yaysan Anak Warisan Alam (Μαλαισία)
 7.  F.A.I. Italian Environmental Foundation  (Ιταλία)
 8. Wildlife Warriors (Αυστραλία)

 

 1. After Hours Project (ΗΠΑ)
 2. FXB (Γαλλία)
 3. HIV Mobil (Αυστρία)
 4. Sociedade Viva Cazuza (Βραζιλία)
 5. Casa de la Sal (Μεξικό)
 6. Noah’s Ark  (Σουηδία)
 7. Schweizer Aids Hilfe (Ελβετία)
 8. Mercy Centre Hospital (Ταϊλάνδη)

 

Σύμφωνα με την Αποστολή της Kiehl’s, «οφείλουμε να βελτιώνουμε κατά κάποιον τρόπο την ποιότητα ζωής της κοινωνίας… συμβάλλοντας στη δημιουργία καλύτερων πολιτών, καλύτερων εταιρειών και καλύτερων κοινωνιών.» Για το σκοπό αυτό, η Kiehl’s επικεντρώνει τις προσπάθειές της πρωτίστως στη βελτίωση των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, στοχεύοντας φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *