in ,

Jay Electronica – Act II: Patents Of Nobility [Tweet/Track List]

Ο Jay Electronica tweetαρε τη λίστα με τα κομμάτια του πολυαναμενόμενου νέου album “Act II: Patents Of Nobility”.Με συμμετοχές Kanye West, Jay-Z, Diddy, Erykah Badu και άλλων.

Track List:

01. Real Magic feat. Ronald Reagan
02. New Illuminati feat. Kanye West
03. Patents of Nobility
04. Life On Mars feat. Erykah Badu
05. Bonnie & Clyde feat. Serge Gainsbourg
06. Dinner At Tiffanys (The Shiny Suit Theory) feat. Charlotte Gainesbourg, Jay-Z & The-Dream
07. Memories & Merlot
08. Better In Tune With The Infinite feat. Latonya Givens
09. A Letter to Fallon
10. Road to Perdition feat. Jay-Z
11. Welcome to Knighsbridge feat. Diddy
12. Rough Love feat. Kanye West
13. Run & Hide feat. The Bullitts
14. Nights Of The Roundtable
15. 10,000 Lotus Petals

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.