in ,

Inception 2: Ο Joseph Gordon-Levitt απορρίπτει την ιδέα να γίνει

Ο πρώην πρωταγωνιστής Joseph Gordon-Levitt κατέλυσε τα όνειρα ενός sequel να δούμε μια συνέχεια του σύγχρονου κλασσικού sci-fi του Christopher Nolan στο Twitter.

Ο πρώην πρωταγωνιστής Joseph Gordon-Levitt κατέλυσε τα όνειρα ενός sequel, να δούμε μια συνέχεια του σύγχρονου κλασσικού sci-fi του Christopher Nolan στο Twitter. Βγήκε στην μεγάλη οθόνη το 2010, η ταινία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες της δεκαετίας, κερδίζοντας $ 825,5 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office και κερδίζοντας ένα βραβείο Best Picture στα Oscars (ανάμεσα σε πολλά άλλα βραβεία). Το στούντιο του Inception απέδειξε ότι το όνομα του Nolan μόνο μπορούσε να πουλήσει μια μεγάλη κινηματογραφική ταινία, και η Warner Bros ήταν προφανώς ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Το στούντιο έχει μια μακρόχρονη σχέση με τον σκηνοθέτη και στην αρχή δεν υπήρχε αμφιβολία οτι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση αυτής της συνεργασίας.Όπως είδαμε, το Inception λέει την ιστορία του Cobb (Leonardo DiCaprio), ενός έμπειρου εξαγνιστή που παίρνει μια τελευταία δουλειά για να επιστρέψει στην πατρίδα του στα παιδιά του. Το πλέον περίφημο τέλος της ταινίας έδειξε ότι ο Cobb είχε μια ευτυχισμένη επανένωση με την οικογένειά του και το βιβλίο φάνηκε να είναι κλειστό. Φυσικά, δεδομένου του πόσο δημοφιλής είναι το Inception, υπήρξε λόγος να πιστεύουμε ότι η WB θα ενδιαφερόταν για μια συνέχεια. Το κύριο cast ήταν αναμφισβήτητα το καλύτερο που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί, και αυτός είναι ο λόγος που όλοι υπέγραψαν για ενδεχόμενη συνέχεια, αλλά φαίνεται πως ποτέ δεν θα συμβεί.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ενός Inception 2 στο Twitter, ο Gordon-Levitt (ο οποίος έπαιξε το δεξί χέρι του Cobb Arthur) γέλασε στην ερώτηση ως τρόπο υποδείξεως ότι δεν θα επιστρέψει στον κόσμο των ονείρων σύντομα. Παρακάτω μπορούμε να δούμε την απάντηση όπως την έδωσε στο λογαριασμό του:

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί οι θεατές θα ήθελαν να «κοιμηθούν» και να περιπλανηθούν στο κενό, με έναν τρόπο που έχει νόημα, καθώς η ταινία είναι μια πολύ ξεχωριστή αφήγηση με αρχή, μέση και τέλος. Η τελική σκηνή άφησε την τελική μοίρα του Cobb ανοιχτή για ερμηνεία, αλλά δεν άφησε τα πράγματα ανοικτά για άλλη ταινία. Επιπλέον, η συνέχιση της ιστορίας του Cobb θα απειλούσε να υπονομεύσει το σημείο της λήψης κλεισίματος του Inception και να το αποκόψει από τον συναισθηματικό του συντονισμό.

Ως διευθυντής της φημισμένης τριλογίας του Dark Knight, ο Nolan δεν είναι χθεσινός για να κάνει ένα sequel, αλλά έξω από το Gotham City, είναι ικανοποιημένος με τις ανεξάρτητες ταινίες που δεν προορίζονται να δημιουργήσουν franchises (δείτε: Interstellar και Dunkirk). Έχει αποδειχθεί ότι είναι μια φιλόδοξη μορφή στη βιομηχανία και αν δεν βρει μια ιδέα γεμάτη ροκ για ένα δεύτερο sequel, πολλοί θα προτιμούσαν να συνεχίσει να κάνει πρωτότυπες ταινίες. Επίσης, τα βασικά μέλη του cast στο Inception έχουν προχωρήσει σε άλλες ταινίες. Ο Hardy παίζει το Venom για τη Sony στο ανοιχτό bootleg Spider-Verse και ο DiCaprio πρέπει να διαλέξει από μια μεγάλη ποικιλία έργων για να πρωταγωνιστήσει αφού κέρδισε το Όσκαρ στο The Revenant.One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *