in , , ,

Η Katy Perry και ο Russell Brand «σκαρφίζονται» μόνοι τους φήμες για τον γάμο τους!

Το νεαρό ζευγάρι «σκαρφίζεται» ιστορίες για τον επερχόμενο γάμο του διότι οι «παρανοϊκές» φήμες βοηθούν στο να παραμένουν μυστικές οι πραγματικές λεπτομέρειες.

Το νεαρό ζευγάρι «σκαρφίζεται» ιστορίες για τον επερχόμενο γάμο του διότι οι «παρανοϊκές» φήμες βοηθούν στο να παραμένουν μυστικές οι πραγματικές λεπτομέρειες.Το αστέρι της ποπ θα ανταλλάξει όρκους αγάπης με τον Βρετανό κωμικό αργότερα μέσα στη χρονιά και εικασίες για την τελετή έχουν ήδη αρχίσει να διαδίδονται με την ανακοίνωση των αρραβώνων. Λέγεται πως το ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο σε κάποιον εξωτικό προορισμό, με πολλές διαδικτυακές φήμες να αναφέρουν πως ο γάμος θα γίνει στην Ινδία όπου και ο Brand έκανε την πρόταση γάμου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο η Perry παραδέχεται πως και οι δυο τους επινοούν ιστορίες για τον γάμο τους. Στο περιοδικό Star αναφέρει πως : «Ο Russell φτιάχνει όλες αυτές τις ιστορίες για μένα και τον γάμο μας. Επινοώ κι εγώ κάποιες – είπα πως είναι ένας «groomzilla». Είπε πως κλάνω πολύ αλλά ειλικρινά δεν έχω κλάσει ποτέ μπροστά του!! Ακούω όλες αυτές τις τρελές ιστορίες, πως θα παντρευτούμε φορώντας λάτεξ, εσώρουχα, στην Ιαπωνία, στην Ινδία, στην Ταϊλάνδη. Βρίσκω αστεία, όμως, όλη αυτήν την τρέλα περί του γάμου μου. Και δεν εξηγώ τι ισχύει από όλα αυτά και τι όχι, καθώς αγαπώ αυτό το χαοτικό τσίρκο των λάθος πληροφοριών εφόσον το γεγονός αυτό δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από τους ανθρώπους που καλέσαμε κι εμάς φυσικά.»Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *