in , , ,

Game of Thrones Season 7: Τοποθεσίες από τα γυρίσματα της σειράς

Δείτε φωτογραφικό και video υλικό από της τοποθεσίες των γυρισμάτων σε Ισπανία και Ιρλανδία του 7ου κύκλου επεισοδίων του GoT.

Δείτε φωτογραφικό και video υλικό από της τοποθεσίες των γυρισμάτων σε Ισπανία και Ιρλανδία του 7ου κύκλου επεισοδίων του GoT.01. Κάστρο Trujillo

Η σειρά θα γυρίσει σκηνές για την 7η σεζόν στο κάστρο που βρίσκεται στο Trujillo, στην επαρχία Cáceres, της Ισπανίας. Η κινηματογράφηση θα πραγματοποιηθεί για μία μόνο μέρα, στις 18 Νοέμβρη.

castle-trujillo-01

Πηγές αναφέρουν ότι στην τοποθεσία Cáceres που αναφέρεται ως κύρια τοποθεσία για τα γυρίσματα θα υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που θα συμμετέχουν σε αυτά.

castle-trujillo-02

02. Bangor

Στο Bangor, μια από τις πόλεις στο County Down, της Βόρεια Ιρλανδίας, η Irish Thrones αναφέρει ότι η παραγωγή κάνει γυρίσματα εκεί.

https://twitter.com/Kipperbt20/status/785040097867624448

https://twitter.com/Kipperbt20/status/785040399274573824

03. Zumaia

Τον τελευταίο καιρό, ακουγότανε ότι θα γίνουν γυρίσματα στην μικρή πόλη στην Zumaia, στην Ισπανία. Τώρα, έρχονται φωτογραφίες από την Itzurun παραλία στην Zumaia. Η ModExpoR Internacional, η οργάνωση που προσλαμβάνει κομπάρσους για το HBO στην Ισπανία, αναζητάει ντόπιους άνω των 18 ετών. Το Game of Thrones θα κινηματογραφήσει σκηνές στην περιοχή Zumaia για έξι ημέρες στις 26 Οκτωβρίου.

Και τα γεγονότα δεν σταματάνε εκεί, σύμφωνα με τον LSR, το HBO προσέλαβε άτομα για να χρησιμοποιήσουν μεγάλα σκάφη με κουπί. Η πρόθεση είναι να γυρίσουν υλικό στη θάλασσα, κάτι που η σειρά δεν έχει κάνει ποτέ πριν.

GoT / Zumaia, Itzurun

Το GoT έχει γυρίσει σκηνές στη θάλασσα και σε προηγούμενες σεζόνς. Πάντα όμως σε ελεγχόμενες συνθήκες. Η κινηματογράφηση στη θάλασσα είναι πολύ δύσκολη, και αν το HBO πρόκειται να το κάνει, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η 7η σεζόν θα έχει κάποιες σημαντικές σκηνές στην θάλασσα.

04. Santiponce

(Spoilers)
Στην πόλη της Santiponce, επίσης στην Ισπανία, η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να κινηματογραφήσει στα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Italica. Σύμφωνα με τον LSR, η παραγωγή δεν θα κάνει γυρίσματα για μάχη, όπως υπέθεταν κάποιοι όταν πρωτοακούστηκε ότι θα γίνουν γυρίσματα. Ωστόσο, η σκηνή που θα γυριστεί πιθανότατα θα περιλαμβάνει δράκους. Spoilers: Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της 7ης σεζόν, η Daenerys θα επισκεφθεί το Dragonpit στο King’s Landing. Με αυτή την πληροφορία, φαίνεται πολύ πιθανό ότι τα ερείπια της Italica θα χρησιμοποιηθούν για το Dragonpit.

Η LSR αναφέρει ότι, παρόλο που οι προετοιμασίες είναι σε εξέλιξη, η περιοχή εξακολουθεί να είναι ανοικτή για το κοινό και ο καθένας μπορεί να περπατήσει και να βγάλει φωτογραφίες, το οποίο είναι περίεργο. Τις περισσότερες φορές, το Game of Thrones κρατά τα πάντα μυστικά.

Ο λάκκος του Δράκου θα εμφανιστεί σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της 7ης σεζόν.

Οπαδοί της σειράς βρέθηκαν εκεί και τράβηξαν videos.

05. Ballycastle

Το Irish Thrones έχει αναρτήσει μια εικόνα του Ballycastle(Βόρεια Ιρλανδία), πατρίδα του Conleth Hill (Varys). Το τοπίο ονομάζεται Fair Head, ένα γραφικό ακρωτήρι.

Ballycastle / GoT S7 BTS
Ballycastle / GoT S7 BTS

Belfast GoT S7

06. Παραλία Muriola

Η El Correo έχει πληροφορίες σχετικά με μια νέα παραθαλάσσια τοποθεσία γυρισμάτων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το GoT θα κάνει γυρίσματα την παραλία Muriola, τον Οκτώβριο. Η παραλία Muriola βρίσκεται στη μικρή πόλη του Barrika, στην επαρχία της Vizcaya στη βόρεια Ισπανία.

Ο Δήμαρχος Roberto Muñoz ήταν ενθουσιασμένος. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε. «Μια σειρά με τέτοιο αντίκτυπο σε μια πόλη 1.500 κατοίκων, είναι μεγάλη και αποκαλύπτει τη φυσική ομορφιά του λαού μας.»

Παραλία Muriola
Παραλία Muriola

06. San Juan de Gaztelugatxe

Βόρεια στο Bermeo, αναμένεται ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μόνο δύο ή τρεις ημέρες, δεδομένου ότι το Game of Thrones έχει επιλέξει μόνο μία τοποθεσία, το μοναδικό πανέμορφο San Juan de Gaztelugatxe.

Η ακτές του San Juan de Gaztelugatxe, στην πόλη του Bermeo.
Η ακτές του San Juan de Gaztelugatxe, στην πόλη του Bermeo.

07. Los Barruecos

Los Barruecos στην Malpartida
Los Barruecos στην Malpartida

08. Las Atarazanas

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει επιβεβαιωθεί από την Fresco Films μέσω του Europa Press ότι το Las Atarazanas, Βασιλικό Ναυπηγείο της Σεβίλλης, θα πάρει μέρος στην 7η σεζόν.

Η τοποθεσία είναι ένα μεσαιωνικό ναυπηγείο, γοτθικής σχεδίασης, που χτίστηκε τον 13ο αιώνα, από τον Φερδινάνδο ΙΙΙ της Καστίλης. Οι αποθήκες του ναυπηγείου έχουν μείνει ανέπαφες στο πέρασμα των αιώνων. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Αλκαζάρ της Σεβίλλης, που έχει πάρει μέρος ως τοποθεσία στα γυρίσματα στις δύο τελευταίες σεζόν.

Las Atarazanas, Βασιλικό Ναυπηγείο της Σεβίλλης.
Las Atarazanas, Βασιλικό Ναυπηγείο της Σεβίλλης.

09. Moneyglass

Πολλές πηγές αναφέρουν ότι η παραγωγή θα επιστρέψει στο χωριό του Moneyglass, για τα γυρίσματα του Winterfell.

GoT S7 Moneyglass

10. Belfast

Στο Belfast, της Βόρειας Ιρλανδίας, έγιναν επίσης γυρίσματα.

Belfast GoT S7 with Fan

https://twitter.com/JHenwick/status/772167481104498690Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *