in , ,

Biotherm x Aquasource Nuit [Packshots]

Για πρώτη φορά, οι βιολόγοι της Biotherm μελέτησαν την κλιμάκωση της εξάτμισης νερού από την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αποτέλεσμα: η διαδερμική απώλεια νερού είναι 4πλάσια σε σχέση με την ημέρα!

Για πρώτη φορά, οι βιολόγοι της Biotherm μελέτησαν την κλιμάκωση της εξάτμισης νερού από την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αποτέλεσμα:  η διαδερμική απώλεια νερού είναι 4πλάσια σε σχέση με την ημέρα!Η Aquasource Nuit χάρις στο εκχυλίσμα P. Antarctica το οποίο λαμβάνεται από τον βυθό της Ανταρκτικής και έχει την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού,  βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά της αποθέματα όλη τη νύχτα. Η Aquasource Nuit προσφέρει αποτέλεσμα 15ωρης ενυδάτωσης με μία μόνο χρήση σε όλες τις ζώνες του προσώπου.

ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ… ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Πόσο συχνά ξυπνάτε ξεκούραστη μετά από έναν καλό ύπνο, αλλά με ξηρή επιδερμίδα που «τραβάει» σαν να μην ξεκουράστηκε καθόλου; Υπάρχει αιτία. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μετά από μελέτες ότι:

ΤΗ ΝΥΧΤΑ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΝΕΡΟ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ*

Tα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ένας σημαντικός παράγοντας ζωντάνιας του δέρματος, διακυμαίνονται διαρκώς καθώς το νερό από το κυρίως δέρμα περνάει μέσω της επιδερμίδας για να εξατμιστεί στην επιφάνεια του δέρματος, αυτή η φυσική διαδικασία εξάτμισης επιταχύνεται έντονα στη διάρκεια της νύχτας.
Έτσι, ακόμη κι αν αισθάνεστε ξεκούραστη, η επιδερμίδα σας συχνά είναι ξηρή και τραβάει.

Ωστόσο, μόνο 35% των γυναικών χρησιμοποιούν προϊόν περιποίησης νύχτας**.

Συνδυάζοντας αυτό το κρίσιμο στοιχείο νυχτερινής συμπεριφοράς της επιδερμίδας με την εξειδίκευση της AQUASOURCE στη βαθιά ενυδάτωση, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν μια ριζικά νέα προσέγγιση της περιποίησης της επιδερμίδας τη νύχτα, την AQUASOURCE NUIT, μια εξειδικευμένη κρέμα νυχτερινής περιποίησης από την AQUASOURCE.

ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Για πρώτη φορά, οι βιολόγοι της Biotherm μελέτησαν αυτή την κλιμάκωση της εξάτμισης νερού από την επιδερμίδα στη διάρκεια της νύχτας. Η Aquasource Nuit βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά αποθέματα νερού όλη τη νύχτα αξιοποιώντας την απίστευτη ικανότητα συγκράτησης νερού του εκχυλίσματος P. Antarctica, του νέου κύριου συστατικού της Aquasource Nuit, σε συνδυασμό με την έντονη ενυδατική δύναμη της Μανόζης και του Κυτταρικού Νερού με Αγνό Plancton Thermal της Biotherm που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Μετά από 14 χρόνια καινοτομίας στις υφές από την πρώτη παρουσίαση της πρωτοποριακής κρέμας-ζελ Aquasource, η επαναστατική σύνθεση της Aquasource Nuit σε μορφή ζελ που μετατρέπεται σε βάλσαμο σηματοδοτεί μία ακόμη σημαντική καινοτομία υφής.

*Πηγή: Yosipovitch G et al, J. Invest. Dermatol. 1998.
**Usage and Attitude test, Europe 5, Health and Beauty Panel, 2007.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟ ΚΟΙΜΑΣΤΕ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΥΠΝΙΑ

Χρονοβιολογικές μελέτες (μελέτες των χρονικών βιολογικών κύκλων) δείχνουν ότι η επιδερμίδα λειτουργεί σύμφωνα με κιρκάδιους ρυθμούς, επιδεικνύοντας παρόμοια συμπεριφορά ύπνου-αφύπνισης με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Στη διάρκεια της ημέρας, τα κύτταρα του δέρματος βρίσκονται σε «αμυντική» λειτουργία, ενεργοποιώντας φυσικούς μηχανισμούς προστασίας από το εξωτερικό περιβάλλον. Αντίθετα, στη διάρκεια του ύπνου, η επιδερμίδα γίνεται πιο δραστήρια, μπαίνοντας σε λειτουργία «επανόρθωσης» ώστε να διασφαλίσει καλύτερα την επαρκή άμυνά της στη διάρκεια της ημέρας. Οι βιολόγοι της Biotherm προσπάθησαν να κατανοήσουν καλύτερα αυτές τις διαφορές, ώστε να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΣΟ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η ποσότητα νερού που χάνει το δέρμα, γνωστή ως Διαδερμική Απώλεια Νερού (TEWL) φτάνει στο αποκορύφωμά της μεταξύ 11 μ.μ. και 4 π.μ.
Η διαφορά μεταξύ της μέγιστης και της ελάχιστης TEWL κυμαίνεται από 71% έως το ιλιγγιώδες ποσοστό του 415%*.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ.

ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΣΗ
Το γεγονός ότι η Διαδερμική Απώλεια Νερού (TEWL) τετραπλασιάζεται μερικές φορές στη διάρκεια της νύχτας, δείχνει ότι ο φυσικός προστατευτικός φραγμός του δέρματος γίνεται πιο διαπερατός. Έτσι, καθώς η TEWL επιταχύνεται τη νύχτα, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνεται και η ικανότητά του να απορροφά ενεργά συστατικά**.

Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ
Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι ο φυσικός προστατευτικός φραγμός του δέρματος επανορθώνεται τη νύχτα καθώς ανανεώνονται τα κύτταρα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα σας επανενεργοποιεί τα φυσικά συστήματα άμυνας και ενισχύει τους μηχανισμούς προστασίας της.

*Πηγή: Yosipovitch G et al, J. Invest. Dermatol. 1998

**Πηγή: Reinberg A. La chronobiologie cutanée, importante à connaître et à respecter, Cosmétologie n°26

P.ANTARCTICA: ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ

Ένα κύριο στοιχείο για την ικανότητα της Aquasource Nuit που προσφέρει ολονύχτια ενυδάτωση είναι ο εμπλουτισμός της με εκχύλισμα P. Antarctica, μια γλυκοπρωτεΐνη (μόριο αποτελούμενο από έναν υδατάνθρακα και μια πρωτεΐνη) που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά η Biotherm.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΗ…
Σε ακραίες συνθήκες, το P.Antarctica έχει την ικανότητα να παράγει μια γλυκοπρωτεΐνη, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον μικρο-οργανισμό να διατηρεί τα αποθέματα νερού του, τα οποία είναι κρίσιμα για την επιβίωσή του.  Καθώς η θερμοκρασία πέφτει στους -40°C ή και τους -90°C, η γλυκοπρωτεΐνη σχηματίζει ένα κρυοπροστατευτικό περίβλημα γύρω από τον μικροοργανισμό, προστατεύοντας τα αποθέματα νερού του από την ψύξη και αποτρέποντας το σχηματισμό παγοκρυστάλλων οι οποίοι μπορεί να διαρρήξουν τις κυτταρικές μεμβράνες του. Όσο χαμηλά κι αν πέσουν οι θερμοκρασίες, ο μικροοργανισμός διατηρεί τα αποθέματα νερού του παραμένοντας έτσι προστατευμένος από την άνοδο της θερμοκρασίας. Η ικανότητά του να βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα φυσικά αποθέματα νερού της, αποτρέποντας την αφυδάτωση, διαπιστώνεται για πρώτη φορά…

ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Το 1988, η Josefina Castellvi, μια παγκοσμίου φήμης ωκεανογράφος και θαλάσσια βιολόγος, έγινε η πρώτη διευθύντρια εξερευνητικής βάσης στην Ανταρκτική. Ως διευθύντρια της ισπανικής επιστημονικής αποστολής, η ίδια και η ομάδα της ανακάλυψαν για πρώτη φορά το μικροοργανισμό Pseudomonas Antarctica στον απομακρυσμένο Κόλπο Άντμιραλτι της Νήσου King George*.

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Επειδή έχει την ικανότητα του μικροοργανισμού να διατηρεί αποθέματα νερού και του επιτρέπει να επιβιώνει στις πολικές θερμοκρασίες της Ανταρκτικής, το εκχύλισμα P.Antarctica επιλέχθηκε για να συμβάλλει στη φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί νερό με δύο τρόπους:

ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Το εκχύλισμα P.Antarctica τονώνει την παραγωγή νέων κερατινοκυττάτων**, των επικρατέστερων επιδερμικών κυττάρων του δέρματος.  Αυτά τα καινούρια, νεαρότερα κύτταρα έχουν την ικανότητα να συγκρατούν νερό. Οι μεμβράνες των νεαρότερων κυττάρων έχουν περισσότερη δύναμη συγκράτησης νερού βοηθώντας την επιδερμίδα να μην αφυδατωθεί. Το εκχύλισμα P.Antarctica αυξάνει την παραγωγή κερατινοκυττάρων έως και 25% μετά από μόλις 48 ώρες**, ενισχύοντας τη συνολική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί νερό.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το εκχύλισμα P.Antarctica έχει τη δυνατότητα να σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη μονής στιβάδας. Αυτός ο μηχανικός φραγμός σε συνδυασμό με την κρυοπροστατευτική του ικανότητα μπορεί να βοηθά την επιδερμίδα να αποτρέπει την απώλεια νερού.

*Πηγή: N. Bozal et al.Pseudoalteromonas antarctica sp. nov., Isolated from an Antarctic Coastal Environment, International Journal of Systematic Bacteriology, 1997

**Δοκιμές in vitro

AQUASOURCENUIT : ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Τα εργαστήρια Biotherm συγχώνευσαν στην Aquasource Nuit τις απίστευτες αναπλαστικές ιδιότητες του εκχυλίσματος P.Antarctica με τα δύο ισχυρά ενεργά συστατικά της Aquasource, που επιλέχθηκαν για να ενεργούν ταυτόχρονα βαθιά στην επιδερμίδα και στη επιφάνειά της, για βαθιά, διαρκή ενυδάτωση και συνολικά υγιή όψη επιδερμίδας.

ENΥΔΑΤΩΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ…

Η Aquasource Nuit δρα αποτελεσματικά βελτιώνοντας τα φυσικά αποθέματα νερού της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος για τη διατήρηση του νερού στην επιδερμίδα.

Η ικανότητα του εκχυλίσματος P. Antarctica να ενισχύει την παραγωγή νέων κερατικοκυττάρων στο εσωτερικό*, συνδυάζεται με την ενυδατική δύναμη της Μανόζης, ενός σακχάρου φυτικής προέλευσης, το οποίο διεγείρει τη σύνθεση των βασικών πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας*. Αυξάνοντας το πάχος της επιδερμίδας, η Μανόζη αυξάνει την ικανότητα της επιδερμίδας να αποθηκεύει υγρασία.

Περιέχοντας περίπου 36 θρεπτικά συστατικά, το  Κυτταρικό Νερό με Αγνό Plancton Thermal έχει στενή σχέση με τη σύνθεση του Φυσικού Παράγοντα Ενυδάτωσης της επιδερμίδας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πρόληψη της απώλειας υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματος.

*Δοκιμές in vitro

AQUASOURCENUIT: ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΦΕΣ…

Διατηρώντας την ηγετική θέση της στην καινοτομία συνθέσεων, καίριο χαρακτηριστικό της σειράς Aquasource από την παρουσίαση της σύνθεσης κρέμας-ζελ που έφερε την επανάσταση στα προϊόντα περιποίησης ημέρας το 1997, η Aquasource Nuit διαθέτει μια μοναδική υφή ζελ που μετατρέπεται σε βάλσαμο, μια επαναστατική υφή στον τομέα των προϊόντων περιποίησης νύχτας.

Αποχαιρετώντας τη βαριά, υπερβολικά πλούσια αίσθηση των κλασικών κρεμών νύχτας, οι βιολόγοι της Biotherm χρησιμοποίησαν μια τεχνολογία τεμαχισμού υπό υψηλή πίεση για να δημιουργήσουν μια πρωτοφανή σύνθεση ζελ-βάλσαμου. Η διαδικασία μικρό-τεμαχισμού υπό υψηλή πίεση, διασπά τα σωματίδια σε μικρο-σταγονίδια 10 ΕΩΣ 20 ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ από εκείνα των κλασικών γαλακτωμάτων.  Μειώνοντας το μέγεθος των σωματιδίων βελτιώνεται η απορρόφηση αυξάνοντας το εμβαδόν των ενεργών συστατικών της Aquasource Nuit. Αμέσως μετά την εφαρμογή, αυτά τα μικρό-σταγονίδια διαχέονται στιγμιαία, παρέχοντας ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας.

ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (VHPH)

Η διαδικασία VHPH, μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία (αλλά σε χαμηλότερη πίεση) στην τεχνολογία τροφίμων για τη σταθεροποίηση προϊόντων όπως το γάλα, παράγει σωματίδια μεγέθους 0,05 έως 0,2 μικρά (ένα μικρό ισούται με ένα εκατομμυριοστό του μέτρου). Πρόκειται για 10 έως 20 φορές μικρότερα σωματίδια από των κλασικών γαλακτωμάτων. Το διάλυμα ελαίου σε νερό της Aquasource Nuit διασπάστηκε υπό πίεση 1000 bars μέσω ενός κεραμικού ομογενοποιητή (φανταστείτε ένα παντοδύναμο, υψηλής ταχύτητας μίξερ) ώστε να δημιουργηθούν λεπτά, ομοιόμορφα κατανεμημένα σωματίδια σε ένα διαφανές, διαυγές διάλυμα.

Η ΥΦΗ ΖΕΛ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΥ … ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Διασφαλίζοντας ότι η εφαρμογή είναι μια αισθητηριακά απολαυστική εμπειρία, βασική αξία του ήθους της Aquasource, η δροσερή, καθόλου λιπαρή υφή ζελ της Aquasource Nuit που δεν κολλάει και δε γυαλίζει μετατρέπεται σε θρεπτικό βάλσαμο μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αντίθετα με τα συνηθισμένα γαλακτώματα, η Aquasource Nuit δε βασίζεται σε πηκτωματοποιητή για τη δημιουργία της σύστασης τύπου ζελ. Η απουσία πηκτωματοποιητή βοηθά το γαλάκτωμα να ανταποκρίνεται καλύτερα στους ηλεκτρολύτες (μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, κ.λπ.) που υπάρχουν φυσικά στην επιδερμίδα και συνθέτουν το Φυσικό Ενυδατικό Παράγοντά της. Αμέσως μετά την εφαρμογή, αυτοί οι ηλεκτρολύτες αποδομούν φυσικά το ζελ μετασχηματίζοντάς το σε βάλσαμο που επιτρέπει τη στιγμιαία διάχυσή του στην επιδερμίδα. 

ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΟΣ ΕΛΑΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ

Η σύνθεση της Aquasource Nuit περιλαμβάνει 30% θρεπτικού ελαίου, καθώς και έλαια φυτικής προέλευσης, τα οποία επιδεικνύουν συνάφεια με την επιδερμίδα, όπως η σόγια. Είναι επίσης πλούσιο σε ενυδατικό μόριο γλυκερίνης που συμπληρώνει την απίστευτα ενυδατική δύναμη της σύνθεσης.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΙΟΥ ΥΠΝΟΥ…
Το άρωμα Aquasource Nuit έχει σπιρτώδεις νότες κορυφής λεμονιού, γκρέιπφρουτ και μανταρινιού. Γαλήνιες νότες καρδιάς από βερίκοκο, γιασεμί και κυκλάμινο, αναμεμιγμένες με τις νότες βάσης από ευχάριστα οικείο μόσχο. Ένα ανακουφιστικό άρωμα που εύκολα μπορεί να γίνει μια χαλαρωτική στιγμή κάθε διαδικασίας πριν τον ύπνο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΗΡΟΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ

Χρησιμοποιώντας την καινοτόμα τεχνική χαρτογράφησης του προσώπου που ανέπτυξε η Biotherm για τη μέτρηση των ενυδατικών ιδιοτήτων της αναβαθμισμένης σύνθεσης της Aquasource στις αρχές του 2011, εξετάσαμε τα επίπεδα ενυδάτωσης 23 γυναικών με ξηρή επιδερμίδα. Η τεχνική συνίσταται σε μετρήσεις των επιπέδων ενυδάτωσης σε 82 διαφορετικά σημεία του προσώπου, χρησιμοποιώντας το όργανο μέτρησης της κεράτινης στιβάδας (Corneometer), από τις 6 μμ έως τις 9 πμ. Τα δεδομένα μετρήσεων αναλύθηκαν προκειμένου να δημιουργηθεί ένα χάρτης ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων έδειξαν ότι η Aquasource Nuit προσφέρει αποτέλεσμα 15ωρης ενυδάτωσης με μία μόνο χρήση σε όλες τις ζώνες του προσώπου.

6 μ.μ.                                      9 π.μ.                            9 π.μ.

Τα επίπεδα ενυδάτωσης επισημαίνονται με διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Οι πιο έντονες αποχρώσεις του μπλε υποδηλώνουν υψηλότερα επίπεδα ενυδάτωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝΕ NIGHT STAND, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης στη διάρκεια της νύχτας, η διαδικασία stripping και μετρήσεις με το SkinChip που πραγματοποιήθηκαν σε 25 γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα έδειξαν σημαντική ενυδατική αποτελεσματικότητα σε βάθος 5 στιβάδων.

Τα επίπεδα ενυδάτωσης επισημαίνονται με διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Οι πιο έντονες αποχρώσεις του μπλε υποδηλώνουν υψηλότερα επίπεδα ενυδάτωσης.

ΕΛΕΓΜΕΝΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ
Από τις 47 γυναίκες που συμμετείχαν στις δοκιμές αυτο-αξιολόγησης των καλλυντικών ιδιοτήτων και της αποτελεσματικότητας του προϊόντος, άνω του 90% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο άνετη, πιο ενυδατωμένη και “τράβαγε” λιγότερο μετά από μόλις μία εφαρμογή του προϊόντος το βράδυ.

Μετά από ένα μήνα χρήσης του προϊόντος:

94% των γυναικών δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη.

91% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο άνετη και πιο απαλή.

87% δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους πιο θρεμμένη & πιο ελαστική.

77% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο φωτεινή.

98% των γυναικών χαρακτήρισαν την υφή δροσερή και ανάλαφρη, 87% την χαρακτήρισαν θρεπτική και 94% την χαρακτήρισαν απολαυστική.

85% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους δεν είναι λιπαρή, 72% δήλωσαν ότι δεν γυαλίζει και 81% δήλωσαν ότι δεν κολλάει.

83% των γυναικών δήλωσαν ότι το άρωμα είναι χαλαρωτικό και 85% δήλωσαν ότι είναι ανακουφιστικό.

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ…Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *