in , , ,

Back To School Live 10-09-2010 @ Κύτταρο και επιστροφή στα θρανία!! [Ανταπόκριση]

Στις 10 Σεπτεμβρίου λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολειά, έγινε ένα live στο Κύτταρο αφιερωμένο ειδικά στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και ήταν γεμάτο ποικιλία, εκπλήξεις και...απρόοπτα!

Στις 10 Σεπτεμβρίου λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολειά, έγινε ένα live στο Κύτταρο αφιερωμένο ειδικά στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και ήταν γεμάτο ποικιλία, εκπλήξεις και…απρόοπτα!

Στις 10 Σεπτεμβρίου λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολειά, έγινε ένα live στο Κύτταρο αφιερωμένο ειδικά στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και ήταν γεμάτο ποικιλία, εκπλήξεις και…απρόοπτα!Σε αυτό live συμμετείχαν κυρίως ανήλικες μπάντες από το κέντρο της Αθήνας εκτός από τους L.O.S.T όπου ήταν από την Πάτρα.

Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ και να μπω κατευθείαν στο ψητό, κατά τις 20:30 ξεκίνησε το live με τους Blue and the Comet. Οι Blue and the Comet παίζανε χαλαρή rockμουσική, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που παίζανε και μου θύμιζε τα τραγούδια που ακούω συνήθως όταν πηγαίνω καμία εκδρομή η κάποιο road trip. Η τραγουδίστρια της μπάντας πρέπει να επισημάνω ότι είχε πάρα πολύ ωραία φωνή και ήταν και η ίδια εξίσου ωραία(…..Χαχαχα!!! Δεν μπορούσα να μην το πω!!!)
{gallery}events/back-to-school-kyttaro-live/blue-and-the-comet{/gallery}
Αργότερα ακολούθησαν οι Beers n’ Dices που υποτίθεται ότι θα παίζανε punk αλλά…δεν ξέρω….μάλλον χαθήκανε στην πορεία καθώς παίζανε γιατί δεν με έπεισαν και πολύ ότι ήταν punk! Παίξανε μερικές διασκευές από Offspring, Metallica και μια υποτιθέμενη πάλι punk εκδοχή του τραγουδιού του Scooby Doo. Κατά τη δικιά μου προσωπική άποψη πιστεύω πως πρέπει να εξασκηθούν και να οργανωθούν καλύτερα πριν παίξουν ξανά σε κάποιο μαγαζί, πιστεύω ότι θα τους κάνει κάλο!
{gallery}events/back-to-school-kyttaro-live/beers-n-dices{/gallery}

Μέτα τους Beers n’ Dices βγήκαν οι Bad Bid. Αυτοί παίζανε ska/punk και αμέσως μόλις ξεκινήσανε να παίζουν μεταδώσανε ενέργεια στο κοινό. Με τη μουσική τους δημιούργησαν μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα και φάνηκαν πως αρκετοί από το κοινό ξε-ξενέρωσαν!Επίσης πρέπει να αναφέρω πως οι Bad Bid ήταν η μόνη ενήλικη μπάντα που είχε πάρει μέρος.Γενικά για να μην περιαυτολογώ ήταν μια μπάντα που θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ και συνιστώ και σε εσάς να τους ακούσετε live!
{gallery}events/back-to-school-kyttaro-live/bad-bid{/gallery}
Μέτα βγήκαν οι Indiependents και αν θυμάμαι καλά ήταν ο γκομενομαγνήτης της βραδιάς, μιας και καθώς παίζανε παρατήρησα αρκετές “γατούλες” να γυροφέρνουν την σκηνή(Χα!)

Όπως λέει και το όνομά τους οι Indiependents παίζανε indie rock, το οποίο είναι κάπως ιδιότροπο είδος μουσικής και ιδιαίτερα απαιτητικό από όσο έχω παρατηρήσει, πάντως παίξανε πολύ ωραία και αρέσανε στο κοινό. Αργότερα προς το τέλος αρχίσανε σιγά σιγά να αφήνουν την σκηνή ένας-ένας και μετά ανέβηκαν ξανά για να πουν άλλο ένα τραγούδι (Μα τι καλοί!!!).

{gallery}events/back-to-school-kyttaro-live/indiependents{/gallery}

Μετά ανέβηκαν οι L.O.S.T και…ήταν κάπως ελλείπείς. Έλειπε ένας κιθαρίστας και ο τραγουδιστής, αλλά αυτό δεν φάνηκε να τους επηρέασε ιδιαίτερα!!! Αυτό ειδικά φάνηκε στην πορεία καθώς παίζανε, γιατί ξεκίνησαν μερικά circle pit και έγιναν μερικά stage dives. Καθώς παίζανε λοιπόν ανέβηκε κάποιος γνωστός της μπάντας και αναπλήρωσε τη θέση του τραγουδιστή και έγινε της κακομοίρας κάτω!!! Σπρωξιές, φωνές, ουρλιαχτά, ανορθόδοξοι χοροί….Σάαααακκηηηηηηηηη!!!!!!

Μετά ανέβηκε ένα άτομο από το κοινό και τραγούδησε και αυτός (Δεν ήταν καθόλου κακός)

Και συνεχιζόταν αυτός ο χαμός, μετά όμως ανέβηκε και ο τραγουδιστής των Bad Bid και τραγούδησε και αυτός, δυστυχώς όμως σε εκείνο το σημείο ψόφησε η μπαταρία της μηχανής μου όποτε δεν έχω καθόλου φωτογραφίες από εκεί και έπειτα….Παρόλα αυτά όμως όλο αυτό έγινε με μισή μπάντα φανταστείτε λοιπόν τι θα γινόταν αν ήταν ολόκληρη!!!

{gallery}events/back-to-school-kyttaro-live/lost{/gallery}

Το “γλέντι” συνεχίστηκε και έφτασε στο αποκορύφωμά του με τους United Highlights με ακούσματα breakcore και screamo. Ύστερα από κάθε αποκορύφωση όμως ακολουθεί και μια περίοδος “χαλάρωσης”. Μέτα από τους United Highlights βγήκαν οι Scream For Friday άλλη μια hardcore μπάντα που παρόλα αυτά το κοινό δεν φάνηκε να ανταποκρίνεται και ο τραγουδιστής σαστισμένος τους ρωτούσε γιατί δεν κοπανιέται κανείς?! Ο λόγος ήταν πως έφυγε πολύς κόσμος μετά τους L.O.S.T και τους United Highlights αφήνοντας πίσω ένα όχι και τόσο ενεργό κοινό που δεν ανταποκρίνονταν όπως θα έπρεπε….

Δυστυχώς, δεν έκατσα να δω και τους Boheme γιατί το κλίμα είχε γίνει κάπως κουραστικό στο Κύτταρο, είχε τελειώσει και η μπαταρία της μηχανής μου οπότε….την έκανα και εγώ. Θα τους πετύχω μάλλον σε κάποιο άλλο live και θα επανορθώσω τότε.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *