in , , , ,

American Horror Story Season 7: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όταν πρόκειται για την 7η περίοδο του American Horror Story, να περιμένετε περισσότερα από τα απροσδόκητα.

Όταν πρόκειται για την 7η περίοδο του American Horror Story, να περιμένετε περισσότερα από τα απροσδόκητα.Πότε να περιμένουμε να δούμε το AHS S07;

Δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία ημερομηνία, αλλά είναι ασφαλές να περιμένετε να επιστρέψει το AHS στα μέσα Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτωβρίου. Οι πέντε πρώτες περίοδοι της σειράς πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, ενώ η 6η περίοδος ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Είναι απίθανο λοιπόν η 7η περίοδος να διαφέρει πολύ από αυτά τα χρονοδιαγράμματα.

Τι θεματολογία θα έχει το AHS S07;

Όπως δηλώνει ο δημιουργός Ryan Murphy στο παρακάτω απόσπασμα συνέντευξης του:

«Δεν έχω τίτλο, αλλά η περίοδος που αρχίζουμε να γυρίζουμε τον Ιούνιο πρόκειται να γίνει για τις εκλογές που μόλις περάσαμε. Πιστεύω λοιπόν ότι θα είναι ενδιαφέρον για πολλούς ανθρώπους.» Πρόσθεσε επίσης «είναι μια ιστορία σύγχρονης εποχής».

Πως θα ξεκινάει η 7η περίοδος;

Ο Murphy είπε στον E! Online:

«Τα πρώτα 10 λεπτά αυτής της σεζόν πραγματοποιούνται με πολύ μυστηριώδες μακάβριο τρόπο την νύχτα των εκλογών και υπάρχει κάτι φοβερό που θα συμβαίνει στη ζωή των χαρακτήρων μας την νύχτα των εκλογών, καθώς θα παρακολουθούν όλα να καταρρέουν. Η οποία από μόνη της ήταν είναι ιστορία φρίκης, έτσι είναι σαν μια ιστορία τρόμου πάνω σε μια άλλη ιστορία φρίκης.»

Έχει κυκλοφορήσει κάποιο trailer;

Μόνο αυτό το teaser, που δεν δίνει πολλές πληροφορίες.

The monsters are all gone. #AHSRoanoke

A post shared by American Horror Story (@ahsfx) on

Θα είναι έχει κάποιο crossover αυτή η περίοδος;

Ενώ Murphy έχει επιβεβαιώσει τα σχέδια για την παραγωγή μιας περιόδου που συνδυάζει την 1η περίοδο (Murder House) με την 3η περίοδο (Coven), δεν θα είναι για την 7η περίοδο.

«Δεν πρόκειται να είναι η επόμενη σεζόν, αλλά πρόκειται να κάνουμε μια περίοδο που θα είναι μια διασταύρωση μεταξύ του Murder House και Coven μαζί, η οποία θα είναι πολύ περίεργη», δήλωσε ο Murphy. «Θα υπάρξουν χαρακτήρες από το Murder House και χαρακτήρες από Coven μαζί.»

Μπορεί να έχει όμως με την 4η σεζόν…

Την πρώτη φορά που ο Murphy αποκάλυψε οτιδήποτε για την 7η σεζόν ήταν τον Οκτώβριο του 2016, όταν είπε: «Το επόμενο έτος, θα επιστρέψουμε ορισμένους χαρακτήρες του Freak Show, βαθύτερες ιστορίες και μυθολογίες. Είμαστε λοιπόν το είδος της εξερεύνησης της 4ης σεζόν στην 7η σεζόν.»

Και ενώ αυτό μπορεί να ισχύει ακόμα, ήταν πριν ο Donald Trump κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, οπότε το σχέδιο του Murphy θα μπορούσε να άλλαξε τελείως.

Ποια μέλη του cast έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα;

Ο Murphy ανακοίνωσε κατά την επίσκεψή του στο χειμερινό συνέδριο Television Critics Association στις 12 Ιανουαρίου ότι οι αγαπημένες των οπαδών Sarah Paulson και Evan Peters θα επιστρέψουν στην 7η σεζόν.

Η Paulson απέδωσε πρόσφατα φόρο τιμής στον Murphy στην ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες, λέγοντας:

«Για τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος γι’αυτό και τόσα πολλά στη ζωή μου, Ryan Murphy … μου άλλαξες την ζωή μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ εάν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να σου δώσω που δεν έχεις ήδη, θα ήταν στο κατώφλι του σπιτιού σου κάθε μέρα για πάντα, αλλά αντί για αυτό το μόνο που έχω είναι η απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου. Και σ ‘αγαπώ.»

Ο Billy Eichner συμμετέχει στο cast, όπως και η κόρη της Carrie Fisher, Billie Lourd, που εμφανίστηκε ως Chanel Number 3 σε μια άλλη σειρά του Murphy, το Scream Queens. Η Leslie Gross είναι επίσης μέλος του cast. Στο Instagram, o Murphy έγραψε ότι η Grossman είναι «μία από τις πιο αστείες και πιο ταλαντούχες γυναίκες που ξέρω».

Δεν έχουν γίνει άλλες ανακοινώσεις, αλλά θα μπορούσαμε να αναμένουμε να εμφανιστούν οι Kathy Bates, Denis O’Hare, Lily Rabe και Angela Bassett.

Οι ηθοποιοί που εμφανίστηκαν στην 6η περίοδο, Cuba Gooding Jr και ο André Holland, θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά, ενώ η Lady Gaga μπορεί επίσης να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Gaga κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της κοντέσας στην 5η περίοδο του Hotel.

Δεν είναι γνωστό αν η Jessica Lange, που έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους στις πρώτες τέσσερις περιόδους και δεν έχει εμφανιστεί από τότε εάν θα επιστρέψει.

Ο δημιουργός Ryan Murphy επιβεβαίωσε ότι ούτε ο Trump ούτε η Clinton θα τους ερμηνεύσουν καποιοι ηθοποιοί στην 7η σεζόν, λέγοντας: «Δεν έχουμε τους ηθοποιούς να τους παίξουν. Θα τα δείτε στην τηλεόραση.»

Υπάρχει κάποιο concept art για την 7η σεζόν;

Υπάρχει αυτή η φρικιαστική κλόουν-ελέφαντας μάσκα, προφανώς είναι αναφορά στο λογότυπο του ελέφαντα των Ρεπουμπλικανών:

American Horror Story Season 7 tease.

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Και υπάρχει και αυτή:

American Horror Story Twisty doll! Coming soon to haunt your nightmares.

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Ο Evan Peters θα έχει μεγάλο ρόλο σε αυτή τη σεζόν;

Ο Evan Peters είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει μέχρι στιγμής κύριο ρόλο και στις έξι περιόδους του AHS. Οι οπαδοί αρχικά μπερδεύτηκαν όπου ο Peters δεν εμφανίστηκε στα επεισόδια ανοίγματος του Roanoke, αλλά αργότερα έπαιξε δύο ρόλους στην εποχή: ως ηθοποιός Rory Monahan και ως Edward Phillipe Mott.

Αν και έχει επιβεβαιωθεί για την 7 περίοδο, δεν είναι ακόμα γνωστό πόσο μεγάλο είναι το ρόλο του αυτή τη φορά.

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

Η παραγωγή στις περιόδους του AHS αρχίζει συνήθως το καλοκαίρι και αυτό είναι πιθανό να επαναληφθεί και για την 7η. Ο Murphy δήλωσε τον Ιανουάριο ότι «μόλις άρχισε να γράφει» για την 7η.

θα υπάρξουν και άλλοι κύκλοι επεισοδίων;

Υπάρχουν τρεις ακόμη εποχές για την AHS – η 7η, συν δύο ακόμη. Ο 8ος κυκλος θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα ακολουθήσει ο 9ος κύκλος το 2019.

«Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η 8η και η ένατη σεζόν», λέει ο Landgraf. «Εμείς το επεκτείνουμε από εμπιστοσύνη και καλή θέληση, αλλά επίσης, ο Ryan έκανε δέσμευση ότι θα συνεχίσει να τρέχει την σειρά και ότι θα συμμετάσχει όπως ήταν και στο παρελθόν με … το σχεδιασμό και την οικοδόμηση της σειράς από την αρχή. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι εποχές 8 και 9 θα είναι εξίσου πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.»Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *