in , , , , , , ,

Τα 7 καλύτερα Android παιχνίδια του PavlosDLS

Το Gaming στο κινητό έχει βελτιωθεί αρκετά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ό,τι οποιαδήποτε τεχνολογία που ήρθε σε αυτό. Με την κυκλοφορία του Android Nougat και Vulkan API, τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου θα γίνονται ακόμα καλύτερα. Δεν θα είναι περίεργο να δούμε ακόμα πιο εντυπωσιακούς τίτλους από ό, τι έχουμε τώρα! Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια του Android διαθέσιμα αυτή τη στιγμή!

BADLAND 1 & 2

badland-1and-2.jpg

Το Badland δεν φαίνεται και ιδιαίτερα εθιστικό παιχνίδι στην αρχή. Είναι ένα side-scrolling runner, όπου θα πρέπει να αποφύγετε τα εμπόδια και να κρατήσετε τον χαρακτήρα στον ενδιάμεσο κενό μεταξύ του πάνω μέρους της οθόνης και του κάτω . Υπάρχει πραγματικό multiplayer (συμπεριλαμβανομένων των τοπικών co-op mode μεταξύ δύο συσκευών στο ίδιο δίκτυο), μια αρκετά πρωτότυπη λειτουργία είναι ό,τι σας αφήνει να φτιάξετε και τα δικά σας επίπεδα. Είναι δωρεάν και προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής (in-app purchase).

Crashlands

crashlands.jpg

Το Crashlands κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ήδη ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Android που έγινε ποτέ. Έχετε το χαρακτήρα ενός διαγαλαξιακό…φορτηγατζή(;!;!) που καταλήγει να συντριβή σε έναν εξωγήινο πλανήτη. Η δουλειά σας είναι να μάθετε τι συμβαίνει, να βασιστείτε στον εαυτό σας και να φτιάξετε μια βάση, συλλέγοντας διάφορα αντικείμενα, και να σώσετε τον κόσμο. Έχει ένα στοιχείο RPG για την ανάπτυξη του χαρακτήρα, και δεκάδες από αντικείμενα που μπορείτε να συλλέξετε και σκάφη, και το ίδιο το παιχνίδι καθιστά τα πράγματα ευκολότερα όπως η αυτόματη ταξινόμηση των αποθεμάτων σας. Το καλύτερο κομμάτι; Δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής τα γνωστά in-app purchase. Μπορειτε να το κατεβάσετε στα €5,63.

Fallout Shelter

fallout-shelter.jpg

Το Fallout Shelter κυκλοφόρησε το 2015 με φανταστικές τυμπανοκρουσίες και γενικά θετικές κριτικές. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα καταφύγιο, μετά να συμπληρώσετε με τους ανθρώπους, και στη συνέχεια να διαχειρίζονται τα πάντα, έτσι ώστε να εκτελούνται όλα καλά. Θα πρέπει να στείλετε κάτοικους έξω στις ερημιές για τις προμήθειες και παράλληλα να απομακρύνεται τους κακούς που προσπαθούν να σας σκοτώσουν όλους. Μπορείτε να κάνετε μωρά, να δημιουργήσετε ολόκληρες κοινότητες, και όλα τα είδη των πραγμάτων που μπορείτε να φανταστείτε. Έχει ουσιαστικά βάθος και είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε εύκολα να παίξει για μήνες προτού καν συνειδητοποιήσετε ότι έχει αγορές εντός εφαρμογής. Οι προγραμματιστές έχουν επίσης κάνει εξαιρετική δουλειά με την προσθήκη νέου περιεχομένου για να βοηθήσει να κρατήσει τα παιχνίδι πάντα φρέσκο και ενδιαφέρον. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Grand Theft Auto: San Andreas

grand-theft-auto-san-andreas.jpg

Το Grand Theft Auto: San Andreas είναι λίγο πολύ αυτό που κάθε gamer θα μπορούσε να ζητήσει από το κινητό. Όπως με τα περισσότερα παιχνίδια Grand Theft Auto, έρχεται με έναν ανοιχτό κόσμο για να εξερευνήσετε, δεκάδες ώρες παιχνιδιού, αξιοπρεπή γραφικά, μια ιστορία, και πολλά πράγματα να κάνετε. Θα έχετε το ρόλο ενός πρώην μέλους συμμορίας που επιστρέφει στην γειτονία του για να την ξαναπάρει πίσω τη γειτονιά του και να εκδικηθεί το θάνατο της μητέρα του. Η Rockstar Games περιέλαβε επίσης την υποστήριξη χειριστηρίου. Είναι ένα γιγαντιαίο παιχνίδι και το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής. Μπορείτε να το κατεβάσετε στα €6,99.

Minecraft: Pocket Edition

minecraft-pocket-edition.jpg

Το Minecraft είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ, το Minecraft σας βάζει σε ένα τεράστιο κόσμο όπου θα χτίσετε πράγματα, θα χτυπήσετε κακούς, και θα κάνετε λίγο πολύ ό, τι θέλετε. Υπάρχει μια κατάσταση επιβίωσης όπου θα πρέπει να εξορύξετε τους δικούς σας πόρους και το φαγητό σας, μαζί με ένα δημιουργικό τρόπο λειτουργίας που σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες. Ενημερώσεις στο τέλος του 2015 προστέθηκαν στο Redstone το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ακόμα πιο διασκεδαστικά πράγματα και η Microsoft έχει προγραμματίσει να εισάγει για τα επόμενα δύο χρόνια ακόμα πιο πολλά χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής. Μπορείτε να το κατεβάσετε στα €6,99.

Pokemon Go

pokemon-go.jpg

Το Pokemon Go βγήκε τον Ιούλιο του 2016 και έγινε αμέσως από τα καλύτερα παιχνίδια του Android. Είναι ένα επαυξημένης πραγματικότητας παιχνίδι παρόμοιο με το Ingress, όπου μπορείτε να περπατήσετε γύρω από τον πραγματικό κόσμο, να αιχμαλωτίσετε Pokemon, να δώσετε μάχες για Γυμναστήρια, και να μαζέψετε δωρεάν αντικείμενα στα Pokestops και πολλά άλλα. Υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

The Room series

the-room-series.jpg

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Room είναι εξίσου μεγάλη επιτυχία, καθώς και οι προκάτοχοί του και θα παραμείνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Android. Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι, το Room είναι ένα όμορφα παιχνίδι παζλ που περιλαμβάνει μια σειρά από μοναδικά αντικείμενα σε ένα δωμάτιο που πρέπει να λύσουμε για να ξεκλειδώσει τα μυστικά τους. Προχωρείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο για να βρείτε ακόμη περισσότερα μοναδικά αντικείμενα και να λύσετε γρίφους μέχρι να κερδίσετε το παιχνίδι. Η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει την αποθήκευση προόδου στο cloud, πολλαπλά προφίλ, εναλλακτικές καταλήξεις, και το ίδιο όμορφο παζλ και γραφικά που οδήγησε τους ανθρώπους να παίξουν τα δύο πρώτα. Επίσης, δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής. Μπορείτε να κατεβάσετε το Room στα €0,99, το Room στα €2,49 και το Room 3 στα €4,79.

Κλείνοντας να πω ό,τι οι επιλογές των παιχνιδιών ήταν καθαρά προσωπικές επιλογές που με “κέρδισαν” και σαφώς υπάρχουν πολλά περισσότερα καλά παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *