in , , , , ,

13 Reasons Why Season 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Η κινηματογράφηση της δεύτερης σεζον του 13 Reasons Why έχει αρχίσει και οι εικόνες από το σετ δίνουν στους οπαδούς ζωτικής σημασίας ενδείξεις για το τι μπορεί να συμβεί με την Hannah, τον Clay και το υπόλοιπο cast στην επόμενη σεζόν.

Όταν ο Christian Navarro, ο οποίος παίζει τον χαρακτήρα του Tony, ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε ότι η κινηματογράφηση είχε αρχίσει, γράφοντας στο Twitter του: “Ημέρα πρώτη. S2. Έτοιμοι να κάνουμε κάποια μαγικά.”

Στη συνέχεια, οι κάτοικοι του San Rafael της Καλιφόρνιας, όπου γυρίζετε η σειρά, άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες απο της τοποθεσίες των γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/p/BVQxiaugInw/

https://www.instagram.com/p/BVRcyZClESf/

Φαίνεται ότι θα δούμε κι άλλο από το Monet.

13 reasons why 1497606983

Αυτή η σκηνή, που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Imgur, μοιάζει με μια διαδήλωση έξω από ένα δικαστήριο με διαδηλωτές που κρατούν εικόνες της Hannah σε πλακάτ. Θα μπορούσε το σχολείο – ή μερικοί από τους συμμαθητές της Hannah που είναι στις κασέτες – να κατευθυνονται στο δικαστήριο ως κατηγορούμενοι;

court scene 1497347674

Τι γνωρίζουμε από αυτές τις εικόνες; Λοιπόν υπάρχουν σίγουρα περισσότερες σκηνές flashback, ειδικά μεταξύ Hannah και Tyler. Είναι επίσης πιθανό οι καταθέσεις που καταγράφονται στο τέλος της 1ης σεζον να αρχίσουν να “σπάνε” και να έχουν σοβαρές συνέπειες στην 2η σεζον. Είτε πρόκειται για το σχολείο είτε για τον Bryce ή για κάποιο άλλο παιδί στις κασέτες.

Μετά από πολλές εικασίες από το cast, τους παραγωγούς και τους οπαδούς, το 13 Reasons Why ανανεώθηκε επισήμως από τη Netflix για μια δεύτερη σεζόν. Η εκτελεστική παραγωγός Selena Gomez ανακοίνωσε επίσημα τη δεύτερη σεζόν μέσω Instagram, με ένα τρομερό trailer που χαρακτηρίζει εικονικά μέρη ου είδαμε σε όλη την πρώτη σεζόν.

!!Spoiler Alert!!
Προσοχή εάν δεν έχετε τελειώσει την πρώτη σεζον μην διαβάσετε την συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/BTy51f4Ackl/

Δείτε τι είπε το cast της σειρά για την δεύτερη σεζόν:

Θα επιστρέψει η Hannah Baker στην δεύτερη σεζόν;

Ναι. O Brian Yorkey αποκάλυψε ότι ο θάνατος της Hannah θα εξακολουθήσει να είναι μια μεγάλη ιστορία.

“Πιστεύω ότι ένα από τα πράγματα που εξακολουθεί να κρέμεται έξω είναι αυτό το ζήτημα είναι κάποιος υπεύθυνος για το θάνατο της Hannah; Είναι υπεύθυνο το σχολείο; Ποιος είναι υπεύθυνος αν υπάρχει; Γεγονότα για τα οποία ήδη γνωρίζουμε και θα δούμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε ακόμη ακούσει που θα γεμίσουν μερικά κενά με πραγματικό ενδιαφέρον στην κατανόησή μας για το ποια ήταν η Hannah Baker και ποια ήταν η ζωή της.”

Θα υπάρξουν συνέπειες για τον Bryce;

Η πρώτη περίοδος έληξε όταν η Jessica παραδέχτηκε στον πατέρα της ότι είχε βιαστεί. Πολλοί οπαδοί από τότε ελπίζουν ότι η δεύτερη περίοδος θα την δούμε να δικαιώνεται και ο Yorkey είναι σίγουρα με αυτό.

“Θέλω να κάνω την ιστορία της Jessica με μια δικαιοσύνη που της αξίζει να την ακολουθεί καθώς επιστρέφει στο σχολείο, καθώς προσπαθεί να αρχίσει να ανακάμψει από αυτό που της συνέβη, γιατί είναι κάτι που περούν εκατομμύρια νέες γυναίκες. Επίσης, [θέλω] κάποιος να ρίξει μια γροθιά στο πρόσωπο του Bryce.”

Αμήν και πότε.

tumblr ont7gtN9Zh1rl297zo6 400

Ο Alex πυροβολήθηκε από τον Tyler;

Πιθανότατα όχι. Ο Miles Heizer, ο οποίος παίζει τον Alex, υποδεικνύει ότι μια απόπειρα αυτοκτονίας είναι πολύ πιο πιθανή, θεωρώντας ότι:

“Ήταν ενδιαφέρον να δούμε ομοιότητες μεταξύ Alex και Hannah, επειδή υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.”

Ο Alex επιβιώνει;

“Αυτό είναι ένα άλλο θέμα που είναι αναπάντητο στην οθόνη και είναι πιθανό πολύ πιο συχνό απ’ ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι. Οι άνθρωποι προσπαθούν να αυτοκτονήσουν και δεν συμβαίνει, είμαι βέβαιος ότι θα φέρει μαι σειρά τρελά προβλήματα. Θα ήταν ενδιαφέρον Για να πάει προς τα εκεί.”

Έτσι φαίνεται ότι δεν είδαμε για τελευταία φορά τον Alex ακόμα. (οι θαυμάστριες πρέπει να ευχαριστήσουν το σεναριογράφο γι αυτό.)

Ο Tyler σχεδιάζει ένα σχολικό αιματοκύλισμα;

Σίγουρα μοιαζει με κάτι τέτοιο. Ο Yorkey παραμένει σφιχτός για την ώρα, αλλά κρίνοντας από αυτήν την απάντηση, θα το διακινδύνευα να υποθέσω ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί.

“Όλα τα cliffhangers που είδαμε στο τέλος της πρώτης περιόδου είναι ο αντίκτυπος στο τραύμα της αρχικής ιστορίας της σειρά για τα οποία μιλάμε – στο σχολικό εκφοβισμό, στο βιασμό της Jessica, στο βιασμό της Hannah. Όλα συγγενεύουν γι’αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να διερευνήσω πού πηγαίνουν όλα αυτά και να δούμε αν υπάρχει, όπως νομίζω ότι θα υπάρξει, κάποιο φως για αυτά τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε να λέμε με ειλικρίνεια τις ιστορίες τους. Θα απαντήσουμε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με την σειρά. Ο Tyler θα κάνει κάτι; Τι θα συμβεί στον Alex; Ο Bryce θα προσαχθεί στη δικαιοσύνη; Θα απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά νομίζω, ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πολύ ειλικρίνεια και αλήθειες σε αυτό που περνούν, ακόμα και όταν είναι οδυνηρή κατά περιόδους.”

Θα επιστρέψει και ο Jeff;

Καλύτερα είναι να υπάρξει #JusticeForJeff.
tumblr oodca5SZjC1qd49gbo1 500

Η Selena Gomez συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία της σειράς. Ήταν αυτή και η μαμά της, η Mandy, που αρχικά αγόρασε τα δικαιώματα να κάνει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο βιβλίο. Αρχικά, επρόκειτο να γίνει από τη Universal με την Selena, παίζοντας την Hannah Baker, τον κύριο χαρακτήρα της σειράς. Στο τέλος το Netflix πήρε τη σειρά το 2015 και η Gomez παρέμεινε ως εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Σε συνέντευξή της η Gomez αποκάλυψε ότι υπάρχουν περισσότερες ιστορίες που θα ειπωθούν, κάτι που ακούγεται πως η δεύτερη σεζόν έχει ήδη μελετηθεί.

“Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να προχωρήσει πέρα από αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που βρίσκονται κάτω από κάθε χαρακτήρα”, εξήγησε η Gomez. “Γι ‘αυτό και έγινε μια σειρά αρχικά, οπότε θα δούμε.”

Η Katherine Langford, που αντικατέστησε τη Selena για να παίξει την Hannah Baker, πήγε ένα βήμα πιο πέρα.

“Υπάρχει σίγουρα περισσότερη ιστορία για να πεις”, είπε. “Θα ήταν ωραίο να συνεχίσω τον διάλογο αυτής της ιστορίας, υπάρχουν τόσα πολλά cliff hangers στο τέλος της σεζόν. Στο τέλος της σεζόν, έπρεπε να καθίσω πίσω, δεν σκέφτηκα τι θα συμβεί στη συνέχεια. Περισσότερο από αυτό το συναίσθημα όπως “Ο Θεός μου, αυτή είναι η ιστορία που έπρεπε να πω.”

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Δεδομένου ότι οι περισσότερες σειρές του Netflix χρειάζονται περίπου 12 μήνες για να γραφτούν και να κινηματογραφηθούν, αναμένεται μια ημερομηνία κυκλοφορίας γύρω στην αρχή της άνοιξης του 2018 και η ιστορία αναμένεται να διεξαχθεί λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *