Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις, για το Le Ciel: Persona + Catherine Cosplay Tribute Party στο Skullbar που θα γίνει  το Σάββατο 26 Μαΐου.Ως χορηγοί επικοινωνίας εξασφαλίσαμε 2 διπλές προσκλήσεις για τους επισκέπτες του site μας!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι μέλος του hqm.gr στο fanpage μας στο facebook ή να μας ακολουθείς στο Twitter ή στο Google plus.
Εάν είσαι είδη μέλος σε ένα από τα 3 τουλάχιστον
, κάνεις το θέμα «like» ή «tweet» ή «+1» και στέλνεις μήνυμα στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με θέμα «Πρόσκληση: Le Ciel: Persona + Catherine Cosplay Tribute Party» και στο μήνυμα βάζεις το ονοματεπώνυμο σου και το link του αντιστοίχου profile σου Facebook/Twitter/Google plus που είσαι συνδρομητής με το site μας μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Εάν δεν είσαι, γίνε μέλος και στείλε μήνυμα στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με θέμα «Πρόσκληση: Le Ciel: Persona + Catherine Cosplay Tribute Party» και στο μήνυμα βάζεις το ονοματεπώνυμο σου και το link του αντιστοίχου profile σου Facebook/Twitter/Google plus που είσαι συνδρομητής με το site μας μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Ύστερα από με κλήρωση όσοι βγουν νικητές θα λάβουν ένα e-mail μέχρι τις 10 το πρωί το Σάββατο 26 Μαΐου.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

Εαν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στείλτε μας mail στο info at hqm dot gr

Γραφτείτε στο newsletter μας

Γραφτείτε στη λίστα μας και θα έχετε εβδομαδιαία ενημέρωση των νέων μας.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή.

Κάτι πήγε στραβά.