Το Σάββατο 3 Μαϊου, η INNERSENSE PRODUCTIONS φιλοξενεί στην Αθήνα μία από τις πιο σημαντικές και δραστήριες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες της Μεγάλης Βρετανίας, τον πασίγνωστο Μουσικό, Ηθοποιό και Εικαστικό GOLDIE.Breakdancerκαι αναγνωρισμένος Graffiti Artist στις γειτονιές της Νέας Υόρκης στην δεκαετία του ’80, μετέπειτα μουσικός παραγωγός με κυκλοφορίες στην θρυλική Reinforcedτων 4 Hero και αργότερα ιδρυτής και έως και σήμερα ιδιοκτήτης της METALHEADZ, του σημαντικότερου Record Label στην Ιστορία της Drum’n’Bass μουσικής.

Συνεργασίες με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι David Bowie, Oasis, KRS One, SoulII Soul, Garbage, κ.α., Support Act σε Tours των Jane’s Addiction και Bjork, πρώην σύντροφος της Bjork, καταξιωμένος ηθοποιός με συμμετοχές στα “The Snatch” του Guy Richie και “The World Is Not Enough” (JamesBond), συμμετοχές σε Βρετανικά TV Shows, ομιλητής σε Tedx και Red Bull Music Academy, αναγνωρισμένος ζωγράφος και γλύπτης με πληθώρα εκθέσεων στο ενεργητικό του, είναι μερικά μόνο (?!) από τα στοιχεία που κοσμούν το βιογραφικό του και συνθέτουν το πολυποίκιλο και ανεξάντλητο καλλιτεχνικό του ταλέντο.

Έγινε παγκόσμια γνωστός μέσω των Drum’n’Bass / Jungleύμνων “Inner City Life” και “Terminator” στην δεκαετία του ’90 και έκτοτε, ως ιδιοκτήτης της METALHEADZ, θεωρείται ένας εκ των κυριότερων πρεσβευτών του Drum’n’Bass από καταβολής του είδους. Και μόνο η ένταξη του ονόματος ενός καλλιτέχνη στο Roste rτης Metalheadz αποτελεί παράσημο. Ενδεικτικά αναφέρουμε κυκλοφορίες από τους Photek, Source Direct, Wax Doctor, Doc Scott, Grooverider, J-Majik, Alex Reece, Dom & Roland, Peshay, Dillinja,…η λίστα είναι εντυπωσιακή και ατελείωτη.

Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα, ο GOLDIE θα ταρακουνήσει με το DJSetτου τους πέτρινους τοίχους του (ειδικά διαμορφωμένου και με ειδικό ηχοσύστημα για την βραδιά) θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44), ως καλεσμένος της INNERSENSE. Πριν και μετά από τον GOLDIE, στα Decks θα βρίσκονται οι HOOJ, CRYOGENICS, HARRIS, JUNIORSP., σε ένα Event που θα ξεκινήσει στις 23.00. Η είσοδος θα κοστίζει 10ευρώ (συμπεριλαμβανομένης μπύρας), ενώ οι τιμές στο Bar θα είναι 2,5 ευρώ η μπύρα και 5 ευρώ το ποτό.
[videogallery id=GoldieXitirio2014AdSpot db=singles]

|||::
ΧΥΤΗΡΙΟΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *